romariooo Posted October 17, 2010 Share Posted October 17, 2010 Jo,jo.Koukal jsem na to.Dobře mu tak tomu komediantovi namyšlenymu... :) 0 Quote Link to comment
škodik Posted October 17, 2010 Author Share Posted October 17, 2010 to jsou celí amíci jen žvaněj a žijí ve svým smýšleným světě. Jo ruská škola, je ruská škola. Tam kluk minimálně rok jen trénuje než jde na svůj první zápas. Dřou jak koně. Pak taková srážka s natrénovaným rusem docela bolí.... 0 Quote Link to comment
MichalF Posted October 17, 2010 Share Posted October 17, 2010 Nevim, mne se vubec styl Klitchku nelibi, je to takovej nudnej box, kde sou ty casy kdy tezkou vahu boxoval Tyson. Navic kdyz bych si mel vybrat na jakej dalsi zapas se kouknu, jestli na Shannona Briggse nebo Klitchka, mam jasno, ze to vyhraje Briggs a mnoho dalsich nezli koukat na nudu v podani bratru K. 0 Quote Link to comment
Vinca Posted October 17, 2010 Share Posted October 17, 2010 chtel jsem si doma udelat posilku, bohuzel to neklapne, tak bych si chtel aspon koupit boxovaci pytel, at v zime mam nejaky pohyb - mam do toho jit? a jaka je technika boxu? bezhlave mlatit jen do pytle? 0 Quote Link to comment
škodik Posted October 17, 2010 Author Share Posted October 17, 2010 lepší je najít někde klub,ze začátku se učíš pohybovat jako chodit apod. ještě k tomu získáváš fyzičku,tzn. hodně běhání skákáni přes švihadlo a mnoho jiného. Není nad to když tě někdo vede.... 0 Quote Link to comment
MichalF Posted October 20, 2010 Share Posted October 20, 2010 http://www.sport.cz/clanek/177035-video-js...ika-klicko.html 0 Quote Link to comment
Holy Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 Tak v pátek večer držte palce Samozřejmě nebudu chybět a budu hulákat co mi hrdlo dovolí 0 Quote Link to comment
MichalF Posted December 3, 2010 Share Posted December 3, 2010 Davaj to v nejake TV ? 0 Quote Link to comment
Holy Posted December 3, 2010 Share Posted December 3, 2010 Nevím...možná DSF nebo Sport 1 0 Quote Link to comment
škodik Posted December 3, 2010 Author Share Posted December 3, 2010 je to škoda, fotbal nebo hokej tam dávají pořád,občasná změna by něškodila.... 0 Quote Link to comment
MichalF Posted December 3, 2010 Share Posted December 3, 2010 Doufam, ze to nekde naladim. 0 Quote Link to comment
MichalF Posted December 3, 2010 Share Posted December 3, 2010 Tak deme na to !!!! 0 Quote Link to comment
Holy Posted December 4, 2010 Share Posted December 4, 2010 (edited) Tak jsem si vcera poradne zahulakal a dokonce jsem prej byl i v tv. Byla to paradni atmosfera, hala vrela, vsichni fandili, no zkratka supeeeer Edited December 4, 2010 by Holy 0 Quote Link to comment
MichalF Posted December 4, 2010 Share Posted December 4, 2010 Jojo koukal sem, parada, skoda, ze ho nedal KO. 0 Quote Link to comment
Holy Posted December 4, 2010 Share Posted December 4, 2010 My jsme to KO chtěli, ale Luky se s ním tak patlal.... 0 Quote Link to comment
romariooo Posted December 4, 2010 Share Posted December 4, 2010 Fandil jsem druhé straně můj soukmenovec-Armén. 0 Quote Link to comment
Holy Posted December 5, 2010 Share Posted December 5, 2010 Asi moc málo....Lehký to nebylo, ale Luky to měl od začátku pod kontrolou. Párkrát mu sjel na žebírka, že sotva dech popadal a pak už sbíral bodík za bodíkem. 0 Quote Link to comment
romariooo Posted December 5, 2010 Share Posted December 5, 2010 Jojo,sám to přiznal že pár úderu bylo docela tvrdých no...ale jak to tak bývá...vyhrává silnější 0 Quote Link to comment
Holy Posted December 5, 2010 Share Posted December 5, 2010 Přesně tak....já s Lukášem jednou z prdele boxoval - dvě kola bez přestávky - a z ringu sem lez po čtyřech 0 Quote Link to comment
MichalF Posted December 5, 2010 Share Posted December 5, 2010 Tak to Lukas asi moc neboxoval, spis se jen tak branil, pac tipuju, ze bys na nohou neustal ani 10sec 0 Quote Link to comment
Holy Posted December 5, 2010 Share Posted December 5, 2010 no jasně, bylo to z prdele - sem mu říkal, že nesmí na nos, páč jednou zlomenej mi stačil.... Pak se Luky schoval za rukavice a furt říkal něco o tom, abych do něj pořádně bušil....tak jsem bušil co to šlo a protože jsem jednou tak těžší, tak to musely bejt řachy....a von se furt řehtal a že prej "Vole, tak kdy začneš" Pak najednou kde se vzala tu se vzala přilítla modrá boxerka na moje čelo, vzal jsem zpátečku, zastavil se vo provazy a chvíli přemejšlel, kde sem a jak se jmenuju 0 Quote Link to comment
MichalF Posted December 5, 2010 Share Posted December 5, 2010 Jo to znam, taky sem to zkusil s klukem co mel o 30KG min Taky jen tak z prdele a taky se jen branil, jenze ja ho poradne nedokazal trefit. Pak rika ted zacnu malicko taky ... bum bum a uz sem rekl ze koncim :) 0 Quote Link to comment
Holy Posted December 5, 2010 Share Posted December 5, 2010 (edited) JJ...přesně tak. Naštěstí je jinak Luky fajn kluk se kterým jsme si užili spoustu srandy, včetně půlnočního šplhání na ústecké lampy... Vždycky když mu řeknu, že jestli mě nasere, že ho ztluču, usmívá se jak měsíček na hnoji Edited December 5, 2010 by Holy 0 Quote Link to comment
MichalF Posted December 5, 2010 Share Posted December 5, 2010 To snad jedine zeleznou tyci 0 Quote Link to comment
romariooo Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 Šileny... http://tn.nova.cz/sport/ostatni-sporty/ces...ranar-cane.html 0 Quote Link to comment
Holy Posted May 28, 2011 Share Posted May 28, 2011 (edited) Tak to máme zase doma. Kuwa ten kluk je ale šikovnej. Dneska sotva mluvim, jak jsem vyřvanej Edited May 28, 2011 by Holy 0 Quote Link to comment
MichalF Posted May 28, 2011 Share Posted May 28, 2011 Jojo velmi dobre on !!! 0 Quote Link to comment
Morgaine Posted September 22, 2011 Share Posted September 22, 2011 Dělám thaibox nějaký ten rok, škoda že nemám fotku v akci, budu jí muset někde najít, abyste se taky pobavili :D . Teda spíš dělala jsem, v dubnu jsem byla na operaci kolena, tak se k tomu chci zase vrátit nějak zkraje příštího roku. 0 Quote Link to comment
romariooo Posted February 18, 2012 Share Posted February 18, 2012 To bude asi pěkná show :D http://www.sport.cz/clanek/198052-mas-stare-nohy-vysmiva-se-chisora-chybi-ti-vychova-ale-ja-te-napravim-kontruje-klicko.html 0 Quote Link to comment
Recommended Posts