romas Posted February 24, 2014 Share Posted February 24, 2014 Zdravím a prosím o radu.Dnes se mi nerozvítila přístrojovka a starter netočí,Stalo se z ničeho nic.Octavia II 1.9 TDI 77KW 0 Quote Link to comment
romas Posted February 25, 2014 Author Share Posted February 25, 2014 Zdravím a prosím o radu.Dnes se mi nerozvítila přístrojovka a starter netočí,Stalo se z ničeho nic.Octavia II 1.9 TDI 77KW Ahoj jen se chci podělit o poznatek.Po dlouhém hledání jsem byl úspěšný.Příčina byla vydná velká pojistka 50A v motorovém prostoru.Vizuálně vypadala OK ale při proměření multimetrem nepřeváděla proud.Pojistka vyměněna a vše je OK 0 Quote Link to comment
Viky Posted February 28, 2024 Share Posted February 28, 2024 Mám ten samý problém, nerozsvítí se palubovky, někdy za pět minut, někdy po půl hodině někdy za hodinu, prosím o radu. Děkuji. 0 Quote Link to comment
pavel71 Posted February 28, 2024 Share Posted February 28, 2024 Projdi pojistky bude tam voda oxidace hniloba vem to jednu po druhy a ojed je pilnikem 0 Quote Link to comment
Recommended Posts