Přemin Odesláno Únor 25, 2014 Sdílet Odesláno Únor 25, 2014 Zdravím, mám jen otázku, někdy když dobržďuji na kvalt je spotřeba nula(samozřejmě) ale když pak vyhodím rychlost, stané se že spotřeba akutální ukzauje někdy třeba 6 litrů..nevíte čím by to mohlo být? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
_neo Odesláno Únor 25, 2014 Sdílet Odesláno Únor 25, 2014 6tilrů na 100km nebo 6litrů za hod? V tom je totiž asi ta potíž, když auto stojí tak ukazuje spotřebu za hodinu, ale když jede tak ukazuje spotřebu na 100km. Pokud auto jede velmi pomalu a máš vyřazeno a motor běží na volnoběh tak nějakou naftu spotřebovává a vzhledem k tomu jak pomalu jedeš to počítač spočítá že při téhle rychlosti a téhle spotřebě to je 6l na 100 km .. myslím že pod určitou rychlost, když už jedeš opravdu velmi velmi pomalu to začne ukazovat spotřebu za hodinu .. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Únor 25, 2014 Sdílet Odesláno Únor 25, 2014 Normální jev. Máš problém s celkovou spotřebou? Pokud ano tak pak to řeš, pokud ne tak koukej víc před sebe a ne na palubák ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Přemin Odesláno Květen 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 26, 2014 zdarec..až teďka si čtu odpovědi. No Problém se spotřebou nemám. Vím,že když stojíš tak to ukazuje zahodinu, ale já mám 98 r.v. a ta ukazje jen ve spotřebě na 100 km 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomasmrazek Odesláno Květen 31, 2014 Sdílet Odesláno Květen 31, 2014 ahoj,neznate nekdo zpusob jestli jde upravit na ridici jednotce spotreba??ukazuje me to prumer 3,8 i kdyz resetuju tak porad takhle plus minus,ale skutecna je kolem sesti litru, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.