Přejít na obsah

BlaXpiritova eReSová karkulka

Doporučené příspěvky

Ahoj všichni, jsem tu už nějakou dobu, auto už mám přes půl roku, tak jsem si řekl, že je také na čase, abych vám představil svojí Karkulku.

Je to moje první auto, které jsem si koupil a než jsem si ho koupil (to vám byly patálie), tak mě to stálo hodně času a úsilí, ale nakonec jsem uspěl a mám ji doma.

Je to Škoda Octavia Combi RS TDI (125 kW) v barvě Corrida Red, když jsem ji kupoval, měla najeto 100 tkm a nějaké drobné, v kompletní výbavě RS (bohužel předchozímu majiteli z ní někdo ukradl rádiovou navigaci Columbus, což já osobně bych si šel asi skočit), ale teď je tam neoriginální rádio, které jsem tam doposud nechal, protože žiju a pracuju v Praze, do práce jezdím autem a parkuju ho věčně venku, nehlídané, takže navigace či originální rádio by byl akorát další důvod, proč by se mi do něj měl "podívat" někdo nepovolaný. Každopádně není všem dnům konec a pořád se mi honí hlavou představa, že bych si tam nějaké originální rádio nechal dát, protože takhle to nevypadá moc vábně.

Co se týče další výbavy, tak je to celé v elektrice, na originálních 18" kolech Zenith, xenony, vyhřívané sedačky, zatmavovací zpětné zrcátko, dešťový a světelný senzor, ESP, MaxiDOT, dvouzónový Climatronic, mlhovky, kontrola tlaku v pneu a možná ještě něco nestadardního, na co jsem zapomněl, ale to je asi jedno, všichni jste si udělali představu.

Karkulku jsem kupoval v červenci minulého roku (2013) a měla, jak jsem už psal, najeto 100 tkm a nějaké drobné. Doposud jsem s ní najezdil skoro 13 tkm a musím zaklepat, zatím do ní akorát leju dobrou naftu a vodu do ostřikovačů.

Do budoucna je v plánu chip, možná vrátit originální rádio, ale chci jí nechat víceméně v sériovém RS stavu.

A teď už nějaké fotky, tak snad se vám ta moje Karkulka bude líbit.

post-36025-0-19014600-1393335495_thumb.jpg

post-36025-0-85877000-1393335502_thumb.jpg

post-36025-0-71335800-1393335511_thumb.jpg

post-36025-0-29271700-1393335522_thumb.jpg

post-36025-0-00729200-1393335533_thumb.jpg

post-36025-0-43147700-1393335543_thumb.jpg

post-36025-0-77843000-1393335555_thumb.jpg

post-36025-0-55629300-1393335566_thumb.jpg

post-36025-0-65169000-1393335579_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Až budu velkej (obrazně řečeno, mám skoro dva metry, takže chápej spíš starší a bohatší :D ), taky si takovou pořídím... :) A jak píše Stickler - modrá se už okoukala, zevšedněla (i když je to pořád moc pěkná barva),ale červená je krásná! :) Tak ať dobře slouží a vždycky šťastnej dolet. ;)

Odkaz ke komentáři

Martty23: Také děkuji za chválu. Jinak co se týče barvy, tak ta se mi samozřejmě líbí (jinak bych si jí samozřejmě nekoupil), ale nejprve jsem koukal po té modré race metalíze, která se mi opravdu líbí. Ale máte pravdu, že už je do určité míry okoukaná a musím říct, že za tu dobu, co Karkulku mám (kupoval jsem na začátku července 2013), tak jsem ještě jinou takovou na silnicích nepotkal a to si myslím, že nejezdím nějak málo. Takže je to pro mě takový malý unikát... :)

Odkaz ke komentáři

Jak jsem psal, tak v plánu je chip, měl jsem i takový neřestný choutky na celej upgrade - tzn. vstřiky, intercooler, turbo, ECU optimization - ale prozatím jím nechám motorově v sérii. Co se týče oken, tak fólie je v plánu, jen mám trochu vítr z té míry zatmavení u předních bočních oken, ale to se nějak vymyslí. Také jsem ještě přemýšlel, že bych současně s fóliema nechal nalakovat kola na černo, plus černou přední mřížku a případně i černou střechu, ale to jsou jen takové divoké nápady, které se pravděpodobně neuskuteční. :-)

Odkaz ke komentáři

No, ono je problém v tom, že příští zimu mám v plánu kupovat Mazdu MX-5, jen tak na víkendové a letní blbnutí a občas sem tam na okruhy a ač bych rád, tak úplně neberu statisíce, abych si to mohl všechno takhle najednou dovolit. Každopádně by to všechno bylo moc hezké, ale hlavní faktor vždy hrají peníze. :-/

Odkaz ke komentáři

Právě proto jsem se v něm byl svézt, abych vůbec zjistil, jestli se do něj naskládám. Přeci jen při mé výšce 187 cm a ne úplně úzkými rameny jsem byl na pochybách, ale vešel jsem se. Nad hlavou jsem od plátěné střechy měl ještě 3 cm místa. Jediný, štěstí, že to má pedály docela daleko, jakoby zasunutý do předku narozdíl od třeba Karkulky, takže se nemlátím nohama o volant. Být to blíž, tak se tam fakt nevejdu, ale takhle super. Jako je to stísněný, ale ne nepohodlný... ale už dost o MXu, aby tu z toho nebyl OT... :-)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...