BlaXpirit Odesláno Únor 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2014 lumi: také děkuji za přivítání a chválu. Co se týče kol, tak se mi opravdu líbí a už se těším až je po "zimě" zase obuju. Teď přes zimu jezdím na 16" plechách a nedá se na to pořádně koukat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Únor 26, 2014 Sdílet Odesláno Únor 26, 2014 Ja mam zimne 15tky plechy tak mi o tom nieco hovor no zatial neplanujem menit za alu nakolko by cez tu zimu dostali dost na drzku aspon na nasich cestach tiez sa tesim ked prezujem co pri takomto pocasi bude snad do 2 tyzdnov 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Únor 26, 2014 Sdílet Odesláno Únor 26, 2014 no já právě přemýšlím, že bych už přezul dnes.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BlaXpirit Odesláno Únor 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2014 kamarád přezouval na letní už o víkendu... ale to bylo dané tím, že měl ty zimní sjeté už na hadr, takže ve finále bude mít lepší trakci s těmi letními... ale přesně jak píše lumi, ty kola by teď dostali hrozně na prdel a nehledě na to, že jezdím každý týden po D1, kde bych se nerad nějak dohadoval s "pomahači a chrániči", jakto, že jezdím na letních... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Únor 26, 2014 Sdílet Odesláno Únor 26, 2014 No to je pravda...ještě bude lepší počkat. přezutý je to hned 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BlaXpirit Odesláno Únor 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2014 lojzahlina: přesně tak... jen když už se tak bavíme o přezouvání, budu teď na léto muset kupovat nový gumy na ty svoje 18ky. Zatím mám v hledáčku tyto tři v rozměru 245/40 R18: Bridgestone POTENZA ADRENALIN RE002 XL Dunlop SP Sport Maxx RT XL MFS Dunlop SP Sport Maxx TT Continental FR ContiSportContact 5 Máte někdo s nějakými z nich zkušenosti, či byste mi doporučili nějaké jiné, případně i jiný rozměr? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Únor 26, 2014 Sdílet Odesláno Únor 26, 2014 já kupoval Dunlop SP Sport Maxx RT akorát 17ky, podle testu je to TOP 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Únor 26, 2014 Sdílet Odesláno Únor 26, 2014 Preco chces 245 ? Ja mam osobne 225/45 17 contisportcontact5 a za mna su super ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BlaXpirit Odesláno Únor 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2014 Protože jsem to auto koupil na gumách s tímhle rozměrem a musím říct, že mi to velmi vyhovuje. Jak jsou široké, tak opravdu drží a člověk je jen tak neutrhne - co si budeme povídat 350 Nm při svižnějším rozjezdu na světlech dokáže svoje. Ale nemám žádné srovnání, proto sem píšu o rady. Přeci jen, od toho tu ta fóra jsou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Únor 26, 2014 Sdílet Odesláno Únor 26, 2014 (upraveno) Ja mam z vyssie uvedenych skusenost len s conti ako som pisal. A tie mozem s kludom odporucit Upraveno Únor 26, 2014 uživatelem lumi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 26, 2014 Sdílet Odesláno Únor 26, 2014 tak siroke je si myslim zbytecne na tak uzke kolo akorad ti to bude delat velkej balon a horsi spotreba si myslim dej na origo kola co tam patri 225/40 a je to ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Únor 26, 2014 Sdílet Odesláno Únor 26, 2014 pokud nejsou zapsány v VTP, tak si koleduješ popřípadě i u malého štouchancu do nárazníků o pěkný malér a pojištovna ti nic neuhradí, popřípadě to hodí na tebe že máš nelegální upravu na autě... u mě si jako první fotil kola a měřil, kurvy to jsou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BlaXpirit Odesláno Únor 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2014 princes: asi máš pravdu, nejspíš to zkusím s tímhle rozměrem a uvidíme, jak se to bude chovat... marekczek: no vidíš to, nad tím jsem ani nepřemýšlel. V TP mám akorát rozměr 225/40, už jen kvůli tomu asi tenhle rozměr koupím... řešit kvůli tomu výjimku se mi moc nechce... díky za upozornění... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Únor 26, 2014 Sdílet Odesláno Únor 26, 2014 (upraveno) http://www.e-pneumatiky.cz/bridgestone-turanza-er300-225-45-r17-91-w-letni.html sou adepti na další sezony. Upraveno Únor 26, 2014 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BlaXpirit Odesláno Únor 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2014 Já s největší pravděpodobností budu kupovat tyto: http://www.pneumatiky.cz/dunlop-sp-sport-maxx-rt-225-40-zr18-92-y-letni.html Zatím jsem na ně slyšel jen samou chválu a jsou mým osobním favoritem, jen mě zajímalo, co si myslí ostatní... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Únor 26, 2014 Sdílet Odesláno Únor 26, 2014 já kupoval tyhle http://www.kupuj-pneu.cz/Pneumatiky/Osobni/225-45R17-91W-SPT-MAXX-RT-MFS-DUNLOP.html nejmenší hlučnost, co jsem našel na pneu v tomhle rozměru a i celkově na tom byly nejlíp já myslím, že je to jasná volba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Únor 26, 2014 Sdílet Odesláno Únor 26, 2014 Já s největší pravděpodobností budu kupovat tyto: http://www.pneumatiky.cz/dunlop-sp-sport-maxx-rt-225-40-zr18-92-y-letni.html Zatím jsem na ně slyšel jen samou chválu a jsou mým osobním favoritem, jen mě zajímalo, co si myslí ostatní... Mám v rozměru 245/40/18 a pecka.... Doporučuju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BlaXpirit Odesláno Únor 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2014 lojzahlina, Octavius84: díky kluci za reference... jsem opravdu rád, že jsem se sem registroval... ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Únor 26, 2014 Sdílet Odesláno Únor 26, 2014 není zač, tady si pomáhají všichni navzájem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BlaXpirit Odesláno Únor 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2014 Když už tu mám tolik ochotných lidí, tak se zeptám ještě na jednu věc. V létě se chystám dělat chiptuning (až v léte proto, že mám na auto - ač ojeté - rok záruku na skryté vady od data koupě a kdyby poznali, že to bylo chipnuté - jakože by to asi poznali - tak bych o záruku přišel), ale nevím, ke komu se mám svěřit. Nejsem v tomto ohledu nějak úplně důvěřivý, ale zase na druhou stranu bych chtěl dostat za co nejlepší cenu, co nejlepší službu (jsem přeci jen Čech). Jaké máte zkušenosti s tímto? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Únor 26, 2014 Sdílet Odesláno Únor 26, 2014 tdifun,motorpower,dieselpower, mvolesko, nic jiného bych netestoval... já sem byl se čtyřmi auty u motorpowera, ale na to nehleď... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BlaXpirit Odesláno Únor 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2014 Právě po dieselpower a tdifun jsem pokukoval. Co se týče poskytnuté služby, tak se mi nejvíc líbí dieselpower, ale přeci jen to u nich stojí trochu více peněz. TDI Fun by vyhovovalo, ale nemám s nimi zkušenosti, proto se ptám... :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Únor 26, 2014 Sdílet Odesláno Únor 26, 2014 máš PD nebo CR? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BlaXpirit Odesláno Únor 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2014 mám ještě PD... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Únor 26, 2014 Sdílet Odesláno Únor 26, 2014 (upraveno) tak to budeš mít levnější, musíš se ale poptat upravcu na cenu. tam se to upravuje klasicky přes zásuvku, u CR se musí dolovat jednotka z krytu. Upraveno Únor 26, 2014 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BlaXpirit Odesláno Únor 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2014 hmm, tak podle toho, co píšeš, tak se mi asi nejvíc líbí opravdu ten motorpower. Ne proto, že jsi tam dával auta ty, ale jak cenou, tak i polohou zkušebny, protože jsem z Prahy a úplně se mi nechce jezdit do Těšína za TDI fun... takže s motorpower máš jen dobré zkušenosti, když už jsi tam dával 4 auta? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Únor 26, 2014 Sdílet Odesláno Únor 26, 2014 já slyšel na TDI funa jen chválu, ale pokud jsi z Phy a máš to daleko, tak radši motorpower 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Únor 26, 2014 Sdílet Odesláno Únor 26, 2014 Já bych se nebál ani Cimbu, navíc to je v MB a to máš z Prahy kousek ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Únor 26, 2014 Sdílet Odesláno Únor 26, 2014 Cimbu melo dle byvaleho majitele moje auto a cukalo pri akceleraci,za mne motorpower,naprosta spokojenost! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Únor 26, 2014 Sdílet Odesláno Únor 26, 2014 lojzahlina: přesně tak... jen když už se tak bavíme o přezouvání, budu teď na léto muset kupovat nový gumy na ty svoje 18ky. Zatím mám v hledáčku tyto tři v rozměru 245/40 R18: Bridgestone POTENZA ADRENALIN RE002 XL Dunlop SP Sport Maxx RT XL MFS Dunlop SP Sport Maxx TT Continental FR ContiSportContact 5 Máte někdo s nějakými z nich zkušenosti, či byste mi doporučili nějaké jiné, případně i jiný rozměr? Za mě Conti, bezvadně drží na mokru. Měl jsem je v jiném rozměru a jakmile dojdou kola z lakovny budu je brát zase (přemýšlel jsem ještě nad ContiForceContact). Ale origo rozměr 225. Každopádně ani s jednou z těch pneu nešlápneš vedle. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.