Přejít na obsah

BlaXpiritova eReSová karkulka

Doporučené příspěvky

kamarád přezouval na letní už o víkendu... :lol: ale to bylo dané tím, že měl ty zimní sjeté už na hadr, takže ve finále bude mít lepší trakci s těmi letními... ale přesně jak píše lumi, ty kola by teď dostali hrozně na prdel a nehledě na to, že jezdím každý týden po D1, kde bych se nerad nějak dohadoval s "pomahači a chrániči", jakto, že jezdím na letních... :loool:

Odkaz ke komentáři

lojzahlina: přesně tak... jen když už se tak bavíme o přezouvání, budu teď na léto muset kupovat nový gumy na ty svoje 18ky.

Zatím mám v hledáčku tyto tři v rozměru 245/40 R18:

• Bridgestone POTENZA ADRENALIN RE002 XL
  • Dunlop SP Sport Maxx RT XL MFS
  • Dunlop SP Sport Maxx TT
  • Continental FR ContiSportContact 5

Máte někdo s nějakými z nich zkušenosti, či byste mi doporučili nějaké jiné, případně i jiný rozměr?

Odkaz ke komentáři

Protože jsem to auto koupil na gumách s tímhle rozměrem a musím říct, že mi to velmi vyhovuje. Jak jsou široké, tak opravdu drží a člověk je jen tak neutrhne - co si budeme povídat 350 Nm při svižnějším rozjezdu na světlech dokáže svoje. Ale nemám žádné srovnání, proto sem píšu o rady. Přeci jen, od toho tu ta fóra jsou... :pivo:

Odkaz ke komentáři

princes: asi máš pravdu, nejspíš to zkusím s tímhle rozměrem a uvidíme, jak se to bude chovat... :ph34r:

marekczek: no vidíš to, nad tím jsem ani nepřemýšlel. V TP mám akorát rozměr 225/40, už jen kvůli tomu asi tenhle rozměr koupím... řešit kvůli tomu výjimku se mi moc nechce... díky za upozornění... :palec:

Odkaz ke komentáři

Když už tu mám tolik ochotných lidí, tak se zeptám ještě na jednu věc. V létě se chystám dělat chiptuning (až v léte proto, že mám na auto - ač ojeté - rok záruku na skryté vady od data koupě a kdyby poznali, že to bylo chipnuté - jakože by to asi poznali - tak bych o záruku přišel), ale nevím, ke komu se mám svěřit. Nejsem v tomto ohledu nějak úplně důvěřivý, ale zase na druhou stranu bych chtěl dostat za co nejlepší cenu, co nejlepší službu (jsem přeci jen Čech). Jaké máte zkušenosti s tímto?

Odkaz ke komentáři

hmm, tak podle toho, co píšeš, tak se mi asi nejvíc líbí opravdu ten motorpower. Ne proto, že jsi tam dával auta ty, ale jak cenou, tak i polohou zkušebny, protože jsem z Prahy a úplně se mi nechce jezdit do Těšína za TDI fun... takže s motorpower máš jen dobré zkušenosti, když už jsi tam dával 4 auta?

Odkaz ke komentáři

lojzahlina: přesně tak... jen když už se tak bavíme o přezouvání, budu teď na léto muset kupovat nový gumy na ty svoje 18ky.

Zatím mám v hledáčku tyto tři v rozměru 245/40 R18:

• Bridgestone POTENZA ADRENALIN RE002 XL
  • Dunlop SP Sport Maxx RT XL MFS
  • Dunlop SP Sport Maxx TT
  • Continental FR ContiSportContact 5

Máte někdo s nějakými z nich zkušenosti, či byste mi doporučili nějaké jiné, případně i jiný rozměr?

Za mě Conti, bezvadně drží na mokru. Měl jsem je v jiném rozměru a jakmile dojdou kola z lakovny budu je brát zase (přemýšlel jsem ještě nad ContiForceContact). Ale origo rozměr 225. Každopádně ani s jednou z těch pneu nešlápneš vedle.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...