princes Odesláno Únor 26, 2014 Sdílet Odesláno Únor 26, 2014 Zame tdifun :-D ale pro tebe daleko ;-) ale vykon budes mit hodne slusny! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Únor 26, 2014 Sdílet Odesláno Únor 26, 2014 Ja mozem CSC5 od Conti takisto odporucit na mokru vozovku nesklamali ani na suchu takisto ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BlaXpirit Odesláno Únor 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2014 všem vám moc děkuju za rady a tipy, jak ohledně gum, tak i ohledně chiptuningu (který tedy ještě není tak aktuální, ale i tak je dobré o tom vědět víc). Co se týče gum, tak budu nakonec brát tyto: http://www.pneumatiky.cz/dunlop-sp-sport-maxx-rt-225-40-zr18-92-y-letni.html pak vám podám reference, jak jsem s nimi já osobně spokojený. A co se týče chiptuningu, tak jsem se nakonec rozhodl pro motorpower, jak už kvůli vzdálenosti, tak podle referencí od vás. Ještě jednou díky všem... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Únor 26, 2014 Sdílet Odesláno Únor 26, 2014 Protože jsem to auto koupil na gumách s tímhle rozměrem a musím říct, že mi to velmi vyhovuje. Jak jsou široké, tak opravdu drží a člověk je jen tak neutrhne - co si budeme povídat 350 Nm při svižnějším rozjezdu na světlech dokáže svoje. Ale nemám žádné srovnání, proto sem píšu o rady. Přeci jen, od toho tu ta fóra jsou... to mi povidej na 15", staci kapka vody a kola se nezastavi :D ja mam RZky chyceny nytama. V zadu podle direk z vyroby a v predu jednu podle vyroby a druhou na prasaka do plastu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BlaXpirit Odesláno Únor 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 Laruin Klement: Co se týče RZ, tak už jsem včera koupil tu oboustrannou lepicí pásku Pattex a o víkendu se dám do celkové údržby auta, komplet vysmejčit, vyluxovat, vyčistím si i motorový prostor a zkusím se vrhnout na ty RZ. Vše zdokumentuju, tak jsem na to sám zvědav. ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Únor 27, 2014 Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 já mám SPZ jen tou oboustrannou lepící páskou a drží to jak přibitý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BlaXpirit Odesláno Únor 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 lojzahlina: tak přeci jen to je páska dělaná tak, aby udržela 120 kg. Kolik ta SPZ může mít, max 400g? Samozřejmě chápu, že to bude dnes a denně vystavené teplotám od dejme tomu -20 (kdyby byla krutá zima) až do +45 (někde v létě na slunci), ale i tak si myslím, že by to mělo držet. ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Únor 27, 2014 Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 jj taky mám tu pattex na 120kg a udržet by to mělo v pohodě, já to mám asi půl roku a zatím všechno OK 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 27, 2014 Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 tak tak,drzi to az prilis :-D tak ji vypucuj a nalem RZ a sup sem fotky at se muzem pokochat ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mishaw Odesláno Únor 27, 2014 Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 hod sem pak graf z upravy jednotky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BlaXpirit Odesláno Únor 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 Mishaw: Jak jsem psal, tak úprava jednotky se bude konat až v červenci. Do té doby mám na auto záruku na skryté vady, o kterou bych mohl přijít, kdyby poznali, že byla jednotka upravená - oni prostě hledají nějaký důvod, aby nemuseli platit ze svého. Do té doby budu jezdit se sérií. Ale pak sem samozřejmě graf hodím - možná se pokusím natočit nějaké video akcelerace před a po úpravě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motorpower Odesláno Únor 27, 2014 Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 Čtu zde, že chceš přijet ke mě. Dík za důvěru, co se týká jednotky není problém, vše pozálohovat včetně flash pokusů, nebo ti půjčím jinou a můžeš vesele jezdit už v záruce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BlaXpirit Odesláno Únor 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 motorpower: koukám, tady se nic neutají. :-D Co se té úpravy týče, ty 4 měsíce a pár dnů ještě počkám a pak bychom se domluvili na nějakém datu, kdy bych se u tebe mohl stavit. Zatím jsem na tebe slyšel jen samou chválu a skvělé jednání a přesně něco takového bych si představoval, protože svojí Karkulku opravdu nechci svěřovat jen tak nikomu. :-) Každopádně díky za info. ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motorpower Odesláno Únor 27, 2014 Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 Nejde jen o úpravu, ale ověření stavu vstřikovačů atd. Tak zatím přeji ježdění bez nehod , poruch a pokut. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BlaXpirit Odesláno Únor 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 To je mi samozřejmě jasné, že nejde jen o tu úpravu samotnou. Opravdu nechci jen zvýšit výkon za cenu snížení životnosti a nezkontrolování stavu. Každopádně děkuju a očekávej můj kontakt během léta. ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BlaXpirit Odesláno Únor 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 Ještě bych se vás rád zeptal na jednu věc. Nevíte, kde bych mohl sehnat tuhle řadičku v RS perforované kůži i s tím logem VRS, co má Vasekk ve svém RSu? Vím, že psal, že to kupoval z OB Autodíly, ale tam jí nemůžu najít. Nevíte, kde bych jí mohl nalézt/koupit? Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 27, 2014 Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 tak ty plaketky mas tady ;-) http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-ii-facelift/radicky-plaketky-rukojete/plaketky/ a tu perforaci ti udelaj treba ve volanty.net 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BlaXpirit Odesláno Únor 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 Já jsem právě našel tohle: http://www.spoilercentrum.cz/eshop/produkty/skoda-octavia-tuning-interier-kuze-radici-paka-2/ myslíš, že kdybych koupil akorát tu plaketku a tohle, tak by ta plaketka šla vyměnit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BlaXpirit Odesláno Březen 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2014 Takže jak řekl, tak udělal. :-) O víkendu jsem se pustil do komplet pucování auta, sundání podznačníků a vyčištění letních alu kol. Bylo u nás celý víkend krásně, takže to šlo jak po másle a člověka to i bavilo. Vše jsem samozřejmě poctivě dokumentoval. ;) Takhle zbídačeně jsme začínali (už se na to pomalu ani nedalo koukat). :D Naštěstí jsem měl pomocníka, takže to šlo hned lépe. (v pozadí starší sestra, co je v rodině) B) Opravdu už to chtělo umýt - vím, jsem hrozný, že jsem to nechal tak dlouho bez péče... Sundána přední SPZ s podznačníkem. A byl jsem docela překvapený, jaké všechny díry jsem tam našel... tohle opravdu nepochopím, ale co už, člověk nic nenadělá. Sundána zadní SPZ s podznačníkem :) Už po umytí a přilepení SPZ - opravdu to vypadá mnohem lépe - díky za tip ;) To samé vzadu: V týdnu jsem koupil i přípravek na čištění motorového prostoru, tak jsem vyčistil i v motoru, co šlo po sundání krytů. Takhle jsme skončili: No a už celkový výsledek. Byl jsem spokojen! :) (už jen aby to stálo na letních 18") No a tady už jsem se pustil do čištění letních alu, ale už jsem nevyfotil výsledek - já vůl zapomněl... No tak a to je vše z mého víkendového pulírování. Vím, že to ani zdaleka nemá na všechny detailingové techniky, ale já osobně jsem byl spokojen a bez těch podnznačníků to teď vypadá opravdu znatelně lépe. ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
magnum67 Odesláno Březen 2, 2014 Sdílet Odesláno Březen 2, 2014 Krasny,zejmena ten motor,na to se chystam uz dlouho! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Březen 2, 2014 Sdílet Odesláno Březen 2, 2014 moc pekny ale to kolo vlevo dole ma bouly ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 2, 2014 Sdílet Odesláno Březen 2, 2014 Hezké Také jsem dnes leštil - ale teprve po týdnu nemytí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BlaXpirit Odesláno Březen 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2014 magnum67: Díky, ten motor mě taky potěšil, jak to prokouklo. :) Laurin Klement: Nejen tohle, ale ještě jedno z vnitřní strany má bouli a jedno bylo píchlý taky z vnitřní strany a opravený docela divným způsobem. Proto budu na léto kupovat novou sadu... ;) O téhle bouli jsem samozřejmě věděl, o těch dalších jsem neměl potuchy - už jsem to tak koupil... <_< 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 2, 2014 Sdílet Odesláno Březen 2, 2014 pekne si ji vypucoval a ty spz vypadaj fakt dobre ;-) vytej v klubu lepenych spz :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BlaXpirit Odesláno Březen 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 princes: Díky, byl jsem až překvapený, jak "čistěji" ta karoserie bez těch podznačníků najednou vypadá. Ale teď z trochu jiného soudku. Včera se mi na cestě z chaty do Prahy stala taková nepříjemná událost :( - člověk si tak jede po D1 za nějakým Land Roverem, rána jak z děla a na skle prasklina, resp. dvě vedle sebe, jak se ten kamen ještě odrazil. Naštěstí to není nic velkého (viz. foto), ale je to přímo ve výhledu řidiče, což se prý podle zákona nesmí opravovat: "Legislativa EU vylučuje opravy dvouvrstvých autoskel v zorném poli řidiče - EHK č.43. Zorné pole řidiče je zjednodušeně řečeno plocha v šírce 30 cm mezi volantem a horním poloměrem stírané plochy při pohledu vně z vozu." Nemáte někdo s něčím podobným zkušenosti? Díky za každou radu. P.S. Připojištění čelního skla bohužel nemám, mám ho jen pojištěné v rámci havarijky a na tohle se mi to kvůli bonusům opravdu nechce čerpat. Detail: https://www.dropbox.com/s/0u5rrnll0otvsr2/2014-02-17%2012.44.59.jpg Pozice na skle: https://www.dropbox.com/s/h66jiorlgd5s4u6/2014-02-17%2012.45.07.png 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 http://www.autosklo-hak.cz/sluzby/opravy-autoskel-scelovanim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BlaXpirit Odesláno Březen 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 marekczek: samozřejmě, že jsem nejdřív Googlil a našel spoustu opraven autoskel, ale i tady mají v detailu, že neopravují ve výhledu řidiče. A hlavně mě zajímají nějaké zkušenosti, kdo už něco podobného řešil, apod. P.S. a ideálně, aby to bylo někde v Praze... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 Hele mě to tenkrát dělali na golfu a pohoda, dělali mi to v Origo autosklo, za 350 nebylo co řešit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BlaXpirit Odesláno Březen 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 Octavius84: A měl jsi to takhle ve výhledu jako já? Jak to tak vypadá, tak asi prostě budu muset zavolat do nějaké opravny autoskel v Praze a prostě se jich zeptat, jestli mi to opraví, i když je to ve výhledu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.