MartinM Odesláno Únor 26, 2014 Sdílet Odesláno Únor 26, 2014 Mám oct 2 1.9Tdi 77kw 2006, najeto cca 195tis, ve 140 dělám čip na cca 99kw a 320nm a cca po ujetých 5-10tis km začalo z motoru od někud houkat ( asi do 2tis. otáček ) nevím jestli je to tím čipem, ale spíš se přikláním že nějaký matlák servisu se řídil servisníma intervalama které předepisuje škodovka a vzducháč neněnil 40-50tis km ( já měním poctivě po 15tis i s olejem ) od té doby si je hlídám..Jinak turbo samozřejmě dochlazuji po jízdě a nedávam tomu kouř za studena apod. Jinak jsem našel spoustu témat na tuto problematiku a každý tvrdí něco jiného, někdo říka že to prostě tento modelový rok dělá a že je to houkání normální, někdo že turbo hned mění a po čase mu to začně dělat znovu, potom nějaký článek od Cimbu ohledně osekaných lopatek a utěsnění filtrboxu a buhví čeho fakt nevím co si z toho vzít:( už jsem si na to nějak zvyknul, ale letos chci dělat spojku tak jsem to nějak začal řešit..Nemáte s tím někdo zkušenost? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin0036 Odesláno Březen 16, 2014 Sdílet Odesláno Březen 16, 2014 Měl jsem ten samý problém a taky jsem četl několik verzí čím to je...tak jsem to neřešil, až do včerejšího večera kdy mi turbo nadobro odešlo...takže bych asi neotálel se servisem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinM Odesláno Březen 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 18, 2014 Njn vůbec nevím:D Už jsem s tím najezdil takhle asi 50tis km..ted´ mě čeké spojka tak chci vyřešit i tohle.., ale spíš jen kvůli tomu zvuku..jinak žádné jiné problémy s tím nejsou.. spíš teď řeším jestli hned měnit turbo za nové nebo jsem našel jednu firmu kde by nejdřív rozebrali nějaké různé potrubí apod. a zjistili jestli tam není nějaká netěsnost a pak by se podívali na turbo a asi repas.., ale nerad bych se právě dožil toho ze koupím nové turbo a začne mi to houkat znocu jak už jsem se někde u někoho dočetl:( Děkuji za Vaší zkušenost! A jak to vypadá když Vám takhle odejde turbo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Duben 14, 2014 Sdílet Odesláno Duben 14, 2014 dost casta vec u 02.. turbo spatne byt ani nemusi... az ti odejde tak to poznas :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
didoop Odesláno Květen 16, 2014 Sdílet Odesláno Květen 16, 2014 Mne to huka zatial dost slabisie ako niektorym ostatnym exotom, za ktorymi sa ludia otacaju, ale rozmyslam nad precistenim turba ... myslite ze to pomoze ? Ma to vyznam ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Květen 16, 2014 Sdílet Odesláno Květen 16, 2014 Mne húka turbo aj na voľnobeh.. Pokiaľ ti to nepadá do núdzaku keď tomu dáš cez 4000 otáčok tak by som to asi neriešil.. teda ja to neriešim a dúfam že ani tak skoro nebudem.. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Květen 16, 2014 Sdílet Odesláno Květen 16, 2014 To asi nestihnes... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Květen 16, 2014 Sdílet Odesláno Květen 16, 2014 Prečo nestihnem? myslíš že vydrží ešte v pohode ďalších minimálne 100t km? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Květen 16, 2014 Sdílet Odesláno Květen 16, 2014 No neco chystas ne....:) casem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinM Odesláno Červen 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 25, 2014 Njn. právě vůbec nevím co s tím. Jestli repas, nebo nové za cca 13500,- + práce a nebo to nechat teď před dovčou a doufat že to za 2000tis km neumře. Neznáte někoho z Prahy kdo se tím zabývá? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinM Odesláno Červenec 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 15, 2014 Měl jsem ten samý problém a taky jsem četl několik verzí čím to je...tak jsem to neřešil, až do včerejšího večera kdy mi turbo nadobro odešlo...takže bych asi neotálel se servisem. a kolik jste měl na něj nalítáno? Takže dnes mi přijde nové turbo garrett, tak jsem zvědavej co to udělá. Původní má najeto 202tis km a třeba by ještě vydrželo, ale jedu na dovču a nechci riskovat, každej říká něco jiného. Jsem zvědavej v jakém stavu bude to staré, snad ho ještě prodám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.