Přejít na obsah

Bixenon do klasických parabol L/K

škodik

Doporučené příspěvky

myslel jsem ,že je to stejný jak když dám do normálních HID sadu,nebo ne? Samozřejmě to nemá aut. regulaci jako origo,ale to nemá nikdo s dodělávkou až na pár jedinců co to udělali komplet....nebo to má jiný důvod? Bral jsem to jako možnost,jelikož klasická HID v normálních světlech mi příjde moc silná,než to ten bixenon jde přes čočku....samozřejmě origo xenon lampy jsou origo,tam není co řešit....a taky proto to se no ptám :-)

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o 6 měsíců později...
Na autě jsem tuhle sadu měl H4 bixenon s čočkou. Nikoho neoslňoval policajti problémy neměli... A svítivost se s originálem nedala srovnat... JWEdnim slovem SUPER...:-)

a jak jsi světlomet rozlepil... mě nic nepomáhá, horkovzduška, trouba, v páře...a nic, nerozlepim to.. nebos to rovnou řezal ?

Dík za info, Tom

Odkaz ke komentáři

Caues, tak kámoš to dal do O1 normál světla, mají 10k a myslím si, že je to dost, ale vypadá a svítí to dobře. Já tento týden tam chci dát 6 nebo 8k, jeste uvidim, ty 8 mají totiz v akci. Jinak já světla rozlepovat nemusím, jen jsem je vyndal a oddělal svorkama.

Odkaz ke komentáři

do normálního světla dát jen HID je hnus, to světlo svítí strašně silně a když jedeš proti je to luxus,takže jedině přestavba s čočkou a to bych musel dát čirá skla LK. Ještě uvidím,ale asi dám jen H4 Nightbreakery a do mlhovek bych chtěl ty žlutý nokyany.

Odkaz ke komentáři
do normálního světla dát jen HID je hnus, to světlo svítí strašně silně a když jedeš proti je to luxus,takže jedině přestavba s čočkou a to bych musel dát čirá skla LK. Ještě uvidím,ale asi dám jen H4 Nightbreakery a do mlhovek bych chtěl ty žlutý nokyany.

To sice jo, ale celá přestavba je docela nákladná, nebo se mílím - nějak jsem to nezjišťoval, takže nevím.

Odkaz ke komentáři
nechtel jsem byt hnusnej, ale presne tohle me napadlo :P

Není hnusnej. To je pravda... Neříkám, že musí bejt automatická regulace (když 99% jezdím sám nebo ve dvouch a naložený auto maximálně na popojížtďku přez den) a ostřiky,ale ty čočky tam prostě patřej...

Odkaz ke komentáři
však taky tohle jsem zakládal v době ze začátku co jsem vlastnil auto,tenkrát jsem nevěděl,že xenon lampy vyjdou zadobře a celkově kolikrát člověk nadělá víc škody než užitku......
Šak v pohodě. A rovnou jsi chtěl čočku. Nemám nic proti tomu když to přestavíš na čočku aby to kreslilo jak má ;-)

Tak asi máte pravdu kluci. Po něčem se podívám a uvidíme.

Podívej. Navíc to bez tý čočky svítí sice líp než žárovky,ale porád ne tak jak s čočkou... :)

Odkaz ke komentáři
Šak v pohodě. A rovnou jsi chtěl čočku. Nemám nic proti tomu když to přestavíš na čočku aby to kreslilo jak má ;-)

Podívej. Navíc to bez tý čočky svítí sice líp než žárovky,ale porád ne tak jak s čočkou... :)

A jak tam dám halogenky, když tam budu mít čočku? Nebo musím koupit celý světlo?

Odkaz ke komentáři
Buď tam má halogenový žárovky, nebo to překopeš na čočky. POkud to překopeš na čočky tak když to překopeš na čočku + HID tak by to mělo mít patici,ale nevidím důvod proč by jsi tam pak měl dávat halogenky...

Tak teď jsem z toho trochu jelen. Takže lepší by byla čočka + HID jestli to chápu dobře?

Odkaz ke komentáři

bud koupíš lampoy xenon,co už mají čočku a knim sadu xenonů a nebudeš mít refulaci tzv.nivelaci nebo koupíš xenony s čočkou a čirý lampy a tu čočku tam nabastlíš. Origo lampy nejen že vypadají líp ,ale nikdo skoro nic nepozná tzn. minální problémy na stk a s PČR ta drhá varianta je na první pohled zřetelná.....

Odkaz ke komentáři
bud koupíš lampoy xenon,co už mají čočku a knim sadu xenonů a nebudeš mít refulaci tzv.nivelaci nebo koupíš xenony s čočkou a čirý lampy a tu čočku tam nabastlíš. Origo lampy nejen že vypadají líp ,ale nikdo skoro nic nepozná tzn. minální problémy na stk a s PČR ta drhá varianta je na první pohled zřetelná.....

dík

Odkaz ke komentáři

jo, jen si kupujte všichni HIDky do světel.. ono je to strašně příjemný pak jet v noci proti vám nebo před váma.. idiot, kdo si dá HIDku.. i v čočkách to svítí prasecky a to nemluvím o chybějící auto-nivelaci.. kup si origo xeny a nevymejšlej pikachoviny..

Odkaz ke komentáři
jo, jen si kupujte všichni HIDky do světel.. ono je to strašně příjemný pak jet v noci proti vám nebo před váma.. idiot, kdo si dá HIDku.. i v čočkách to svítí prasecky a to nemluvím o chybějící auto-nivelaci.. kup si origo xeny a nevymejšlej pikachoviny..

to musím s tebou nesouhlasit,pokud má světlomety s čočkou a dobře seřízený je to menší zlo než neseřízený obyčejný světlomety s origo žárovkama,HIDky v klasických světlometech nebo 100 a více W žárovky. A ještě specialita nepřepínání světel z dálkových... Samozřejmě chybí nivelace a ostřiky světel.

Odkaz ke komentáři

tak vcera jsem videl dobryho strelce... v predface lampach mel dodelanou cocku a v tom HIDku ;) potkat ho vecer, tak ho snad zastavim a rozkopu mu drzku, cu*akovi za*ranymu :angry::angry: stribrna Octavia kombi, bohuzel SPZ si nepamatuju :pest:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...