Alimen Odesláno Únor 27, 2014 Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 Ahoj. Tak i já bych rád představil naší tak říkajíc Slečnu octu. Je to rok 2000. Pro zatím je to předfacelift. Když jsem jí kupoval tak slečna měla najeto 145 tis. Km ( Bylo doloženo firmou,že není stočená) Je to 66kw AGR. Provedené opravy : Zatím pouze výměna oleje. :) Provedené úpravy : Alu kola ( vyměněné za plechy ) Rámečky polepeny Karbon fólií Zatmavená zadní skla. Zelené podsvícení podvozku . (jen pro foceni s naší group ) Čekající oprava : Vyměnit čidlo tlaku oleje. Je v háji :) pípá si kdy chce :D Vlnovec ( bohužel už musí ) Nasledující úpravy na tento rok: RS přední část vozu a předělání na Facelif. Není nic extra ,ale je to po starém pánovy a je ve skvělém stavu. A na konec ukázka náší menší Group kamarádů co se zajímá o úpravy svých aut. O.D. Group CLI Ali. Nevím proč ,ale fotky mi to přeházelo a ještě neukázalo všechny :D Tady jsou další :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
standach Odesláno Únor 27, 2014 Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 pěkná octule. tak at ti slouží hodně kilometru bez poruch. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jkohy Odesláno Únor 27, 2014 Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 Pekna tak at jezdi :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alimen Odesláno Únor 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 Děkuji :) Bohužel nemám garáž tak vše dělám když má volno v garáži kamarád. Jedno video z našeho srazku ;) PS: Dělal jsem s videem prvně :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Únor 27, 2014 Sdílet Odesláno Únor 27, 2014 Vítej na forum :) pěkný zachovalý předfacelift :) ať slouží co nejdýl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Březen 1, 2014 Sdílet Odesláno Březen 1, 2014 Moc pěkná oktule pane kombíček,ropák a ještě předface nádhera!! Škoda že chceš překopávat na face ksicht. Přeji mnoho šťastných km a ať ti okta dělá jen a jen radost! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alimen Odesláno Březen 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2014 Děkuju, ale mě se moc nelíbí ten předface přijde mi taký smutný výraz toho auta :D Udělal jsem si radost a pořídil nárazníček :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Březen 1, 2014 Sdílet Odesláno Březen 1, 2014 Nárazníček pěkný :)) máš do toho i ty mřížky ? ty stojí skoro jak půlka narazníku ! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alimen Odesláno Březen 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2014 Půjde tam černý tahokov :) jeste přemýšlím nad kulatým denním svícením,ale to možná ,až v létě :D V pondělí by měla přijít maska a zítra by mi měl kamarád donést nový znaky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Březen 1, 2014 Sdílet Odesláno Březen 1, 2014 Přední světla tam máš teď z Ł&K předface ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alimen Odesláno Březen 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2014 Ano ty by měli být L a K co říkaly moc se v tom nevyznám :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Březen 1, 2014 Sdílet Odesláno Březen 1, 2014 Takže teď překopáváš celý předek ? Narazník,face světla,face maska,přepinovaní světel atd ? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alimen Odesláno Březen 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2014 Jojo je to v plánu :) V podtstatě teď už šetřím jen na světla. Chtěl jsem Xenony ,ale to je na mě v tuhle chvíli moc peněz. Ono ušetřit na světla když je přítelkyně na mateřske jde těžko. Ještě štěstí ,že ve škodovce bereme bonusiý a vrcí teď daně :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Březen 1, 2014 Sdílet Odesláno Březen 1, 2014 Děláš ve škodovce ? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alimen Odesláno Březen 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2014 Jo v Mladé Boleslavy a na nové octavii,rapidu a toledu :) jede nám to na jednom pásu dohromady :D Peníze nejsou špatný i když by se mi líbílo víc Práce tam máme teď až nad hlavu a vedení nám to nijak nezlehčuje spíš naopak :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lionel Odesláno Březen 2, 2014 Sdílet Odesláno Březen 2, 2014 zdravim a vitam te jinak k vma do Boule :D vam nejspise od 1.4 budu jezdit pomahat na pilotku :D delam v kvasinach :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Březen 2, 2014 Sdílet Odesláno Březen 2, 2014 mohl bych se ti zeptat na starsi svetla na vrakaci za kolik by byly jestli chces, jinak octa vypada hezky, jen se o ni starej a stim motorem najezdis pul mega jako nic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alimen Odesláno Březen 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2014 Tak na pilotku jsem jezdíval když nová octavia byla ještě v plínkách a my vyráběli 1 auto denně na testování . Na pilotku se dostat by byl skvělej flek :) Prd se tam dělá co jsem tak vypozoroval a je o halu vedle odemně :D Košin : Kdyby sis vzpoměl bylo by to super. Nový co jsem počítal z kelly stojí 3 000,- za obě :) Tak buď zkusim nějaké staré a nebo někoho kdo má velkou slevu v kelly :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 čau Ali, tak bohužel světla teď nejsou...kdyby se náhodou objevily, tak ti dám vědět..ale myslím že kdybys prošel bazoš.cz tak tam nějaké najdeš za rozumnou cenu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alimen Odesláno Březen 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 Děkuji ti. Nevadí . Dnes jsem zjistil ,že o výplatě by měli být zaplacené 6té noční za celý rok tak to půjde z toho :D Jinak přišel mi balíček s maskou :) A kamrád mi přinesl znaky. Jen bohužel donesl velké a do masky se mi nevejde :-/ Nechce někdo jeden velký vyměnit za malý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alimen Odesláno Březen 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2014 Tak mi pěkně oděšlo relé brzy a stále to svítí :-/ takže mám nový a dneska ho musím vyměnit. To je radosti. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radess Odesláno Březen 8, 2014 Sdílet Odesláno Březen 8, 2014 Dnes je pekne.... to se bude delat jedna radost......teda aspon u nas na Olomoucku sviti krasne slunicjo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alimen Odesláno Březen 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2014 Tak nakoneč se vyměnilo relé které stálo 300,- a žárovka co mi házela skrat. Nestihl jsem to nafotit vzteky jsem to zahodil do pole velde kamarádova domu :D Dnesk když jsem měl odpolední tak si přítelkyně hrála s barvičkama a takhle to dopadlo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 11, 2014 Sdílet Odesláno Březen 11, 2014 Jako pěkně sladěno k barvě auta, jenom jí příště řekni, že ta styková plocha kde dosedá disk se nenatírá :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alimen Odesláno Březen 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2014 To snad radši né :D bych poslouchal jak se stím sere a já jíé to pak jen zkritizuju :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alimen Odesláno Březen 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2014 Tak už bylo hezky ,nabil se foťák a šlo se :) No naneštěstí sme zjistily ,že baterka ve foťáku je v háji tak sme udělali 4 fotky a konečná :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alimen Odesláno Duben 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2014 Po dlouhé odmlce nějaké novinky. Pořádně jsem to spláchl vapkou a naleštil. Objednal jsem si od maťa ušít kůži na kapotu jelikož jsem tomu dost propadl a hrozně se mi to líbí :D Těším se jako malý kluk. Přišla mi záslepka na EGR a hned jak se začne předělávat předek rád bych jí tam dal ať se děá vše najednou . :) Když vyjde i hezky příští výplata rád bych pořídil stavitelný podvozek jelikož moje pružiny a tlumiče brzy půjdou do věčných lovišť ,ale stále nevím od koho ho pořídit :-/ Nějaké rady ,tipy ? Hezký den. Ali. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Duben 8, 2014 Sdílet Odesláno Duben 8, 2014 Hele ja bych koukl na Revilo na APcko(doufam ze jsem nespletl znacku jsem na founu).Je to odnoz KW a nasadily naprosto luxusni ceny... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alimen Odesláno Duben 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 13, 2014 Koukal jsem na to a popřemýšlím o tom. Děkuji. Ještě uvažuju že bych koupil origo tlumiče a prožiny a vyprdnul se na to :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Duben 13, 2014 Sdílet Odesláno Duben 13, 2014 Tak nakoneč se vyměnilo relé které stálo 300,- a žárovka co mi házela skrat. Nestihl jsem to nafotit vzteky jsem to zahodil do pole velde kamarádova domu :D Dnesk když jsem měl odpolední tak si přítelkyně hrála s barvičkama a takhle to dopadlo :D Šikovná přítelkyně,ale ten střed bubnů neměla natírat/stříkat :D Jsem to tak udělal a pak šly kola trochu hůř ven :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.