Přejít na obsah

Juhyyyho RS kombajn

Doporučené příspěvky

Já mám tuto otázku už vyřešenu :)

Stejně bych si musel sehnat ještě jedna světla, abych případně mohl kdykoli původní světla vrátit zpět (firma). Když mám domluvenou koupi hotových za 3 litry, za tu cenu se mi nevyplatí shánět originály a ještě je předělávat - to raději sáhnu po těch hotových, maximálně, pokud se mi bude chtít, si je ještě trošku vyladím dle svého :)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Pěkné, ale zdá se mi to, nebo máš odštípnutý růžek? :ph34r:

Díky na tomhle světle jsem to zkoušel a učil se to je odštípnuté koukáš dobře na autě mám jiné.

Nevím jestli tam nechám s mračítka nebo ne.

Je fakt že k černé masce ty světla dobře jdou jako u tebe Miloši ale to mám ještě co dohánět.

Pasuje maska z face na kapotu z předface??

Teď nechám opravit 5té dveře od koroze pod SPZ natříkám je celé a asi tam nebudu vracet znáček Octavia a na kufr dám nové logo

Odkaz ke komentáři

Nevíte jestli je možný dát do předních brzdičů RS TDI menší brzdové desky než tam mají být? Na předních brzdách mám asi 1cm neopotřebovaného vnějšího obvodu. Kotouče nové nejspíš i desky od předchozího majitele. Teď nevím jaký mají profil nové desky - jestli jsou tak málo opotřebované že je tam nějaké zkosení a zatím to tam nebrzdí.

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

mám pár problému a nevím jestli to mám rozhazovat do témat tak to zkusím tady.

Dělají u nás silnici a asi tam pustili auta moc brzy (nejel jsem nikde kde bych neměl) no a zasral jsem si jednu stranu auta spodek co by mě až tak nesralo ale komplet prah a dveře co už vidět jde. Nevíte čím to půjde dolu abych si nezničil lak??

Z ničeho nic po zimě nechladila klima. Nechal jsem jí naplnit (těsnost,vyčistit atd) vše bylo ok. No a už zase nechladí. Prý tam před tím nebylo chladivo ale dělali těsnost a ta byla ok a přesto je to zase v loji.

No a když jsem kouknul pod dekl motoru tak jsem našel nějaký unik oleje nebo nějakého mazaní a nevím co to ani je a k čemu.Je to na straně rozvodů nalevo od sání nad altíkem taková plastová skoro koule. Myslím že 103 kw motor tam má přímo kouli.

Přidávám pár fotek

post-16531-0-22765800-1400696447_thumb.jpg

post-16531-0-19297400-1400696454_thumb.jpg

post-16531-0-08772900-1400696461_thumb.jpg

post-16531-0-79547300-1400696467_thumb.jpg

post-16531-0-78114200-1400696482_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...