Guest milalof Odesláno Březen 2, 2014 Sdílet Odesláno Březen 2, 2014 Zdravím, mám starou Octávii I 1.9Tdi 66KW r.v 1997. Zlobí mě budíky, a tak jsem před časem vynadal pojistku a budíky nějaký čas fungovaly. Prý je to tak bez pojistky špatně, tak jsem se je rozhodl opravit. Přepájel jsem jeden integrovaný obvod a 3 spoje u odporů z druhé strany. Po vrácení budíků děsně zlobí asi jsou v háji.. Můžete mi prosím poradit, jaké budíky mám koupit? Chtěl bych se nadobro zbavit problémů s přehřívajícím integrovaným obvodem a aby nové budíky byly kompatibilní s mojí Octávií. Také jaký koupit kabel s SW, abych si mohl přizpůsobit nové budíky a následně klíče? Nerad bych platil za funkční budíky víc, než za celou Oct I..:-( Předem díky za každou radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Anonym2020 Odesláno Březen 3, 2014 Sdílet Odesláno Březen 3, 2014 Podívej se na tohle video:http://www.youtube.com/watch?v=NbUPkArkrBsZkontroloval bych všechno co si pájel, jestli se něco nespojilo a propájej to co je na tom videu... a doufám že si to pájel bodovou pájkou :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest milalof Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 Díky za podrobné video. Ano, použil jsem mikro pájku. Regulátor i odpory jsem pájel bez sundání ručiček. Bylo tam místa dostatečně.. Ale podle videa jsem nepropájel na TLE zem z té druhé strany. Jen nožičky. Ten regulátor napětí jsem případně našel TLE-4276G ( 12V-5V,8.5V a 10V) zde: http://www.ges.cz/cz/tle4276gv-GES05014260.html Dnes jsem přišel k autu a vše najednou šlo v pohodě. Což nechápu. Minule mi ručičky skákaly a místo hodin bylo na displeji cosi. :-) Snad to nezačne opět zlobit. Ještě přemýšlím, dát na TLE nějaký pasivní chladič. Stejně mě zajímalo jak přizpůsobit nové budíky a našel jsem toto:Super VAG toolhttp://dx.com/p/super-vag-k-can-car-vehicle-diagnostic-tool-scanner-107883#.UxRZJIWEy2w 0 Citovat Odkaz ke komentáři
312 Odesláno Říjen 15, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2014 lCau kluci nechci zakladat nove thema zeptam se proto tady. Celou dobu sem myslel ze na moji Octe 2001 mam polodot ale pote sem zjistil ze polodot vypada uplne jinak. Ja mam pouze to male okenko a tam se mi vse ukazuje hodiny spotreba adt. Muzete mi rict jak se to mu rika. A jeste dal mam komfortku 3gen a sehnal sem tady v sekci bazaru budiky s maxidotem. A chci to ted nechat prohodit pujde to prohodit a nakodovat vsechno? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pazduch Odesláno Říjen 15, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2014 Prohodit a nakodovat to půjde, jen dávej pozor. Budíky s maxidotem jsou jiné pro benzínové a dieslové motory, tak abys koupil správně To, co máš momentálně v autě jsou budíky s palubním počítačem MFA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
312 Odesláno Listopad 17, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2014 Ahoj kluci mam problem s budiky delalo mi to uz nez sem prohodil budiky s maxidotem. Problem je v tom ze budiky ukazuji normalne stav nafty ale proste nekdy rucicka spatne na nulu i na maxidotu pise O ale nafta tam je. Co to je co stim? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Karkulka 77 Odesláno Červenec 6, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2016 Zdravím, pročetl jse snad celé fórum a nikde jsem nenašel to co mě trápí. Na naší karkuli (klasickej palubák z roku 98) se po vypnutí klíčku vypne i palubák a údaj na něm a to samé počítadla kilometrů, po zapnutí klíčku se opět zobrazí počítadla a na palubáku to co bylo zapnuté před vypnutím auta. Tak by to asi mělo bejt OK? Jenže dnes jsme byli na vejletu se známejma a náhodou jsme zjistili že jim tyto údaje svítí i po vypnutí a vytažení klíčku. Maj teda 99 rok a model 2000, je to dovezený myslím z Holanska. Je to také OK, či tam někde je chyba? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 7, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2016 U tebe je někde chyba, protože budíky mají i po vytažení klíčku svítit, tím myslím hodiny a počet kilometrů na displejích... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Karkulka 77 Odesláno Červenec 7, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2016 To je divné, právě jsem pročetl návod a tam píší že po zapnutí klíčku se zobrazí údaj který tam byl před vypnutím, takto jako mně se chová okta 97 i známému, tak tedy nevím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marooo!!! Odesláno Srpen 14, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2016 Prohodit a nakodovat to půjde, jen dávej pozor. Budíky s maxidotem jsou jiné pro benzínové a dieslové motory, tak abys koupil správně To, co máš momentálně v autě jsou budíky s palubním počítačem MFA otazka v čem se budiky maxidot na naftu a benziny liší? krom polepu budíku? diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jesterkar Odesláno Říjen 12, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 12, 2016 Ahoj kluci , mam takovej problem , jednou za cas , rekneme 1 x za tejdne se bezduvodne smaze celej obsah palubniho PC. Nekdy to udela obden , nekdy 1 x za 14 dnu , proste nahodne. A jede vse od 0 , cas , spotreby , najezdy atd. Problem s vypadkem eletriky a smazani udaju to asi nebude . Nevite nekdo, kde by mohla bejt chyba a jestli je palubni PC soucast primo budiku a dal by se hledat nejakej studenak nebo budiky dostavaj informace z jiny jednotky, Dik Radek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Loskutak Odesláno Prosinec 28, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2016 Ahoj.. Mám prosbu.. Mám O1 z 99 a chtel bych tam dat budiky z O1 rok 2001 ale vim ze asi bude problem nakodovat imo a airbag a zeptam se takhle kdybych sehnal cip imo z klice kde byly ty budiky pujde to?? Dik za odpovedi.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.