Radess Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 Zdravim chlapi, Snad jsem se trefil do spravne sekce , ale chci se zeptat co kdo z Vas pouziva k zabezpeceni oktavy :) jelikoz zjistuji, ze se mi tam nekdo pokousel dostat tak to musim zacit resit co nejdrive :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Morgaine Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 Zkus toto téma http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=263&page=1 Ale konkrétně to lidi nepíšou veřejně, aby zloděj nešel najisto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 já používám alarm od Jablotronu a tajnej vypinač B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Iceman27 Odesláno Březen 4, 2014 Sdílet Odesláno Březen 4, 2014 Taky mám tajný vypínač, nemám zamykání zpátečky, tak jsem si auto pojistil proti krádeži 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Březen 20, 2014 Sdílet Odesláno Březen 20, 2014 ahojte chalani, chcem sa opytat, ci nejako lahko viem zistit, ci mam v aute aj alarm Mam octavia 1 , r.v.2003 elegance. mam aj central ,aj dialkove s vystrelovakom original skoda. Aj mi tam blika diodka, ale neviem ,ci je alarm a nechcem to skusat tak,ze ostanem v aute,zamknem sa a skusim otvorit zvnutra - ani neviem,ci to pojde, ked to ma safe lock - to asi ani nebude piskat ? A mali aj oktavie monitorovanie vnutorneho priestoru? Dakujem za info... Pripadne ako to zistit cez vag kabel,ci sa to vobec cez vag da zistit podla jednotky,alebo coho.. dakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.