Přejít na obsah

stříbrná nafta

Doporučené příspěvky

Zdravím, nedávno jsem taky dával zadní stěrač pryč. K zaslepení díry ve skle jsem (jako spousta jiných) použil záslepku antény z felicie, kterou jsem lehce podmáznul silikonem. Záslepku tvoří samotná záslepka a matice. Čísla dílů jsou 6U0 817 064 a 6U0 817 940. Ve škodovce jsem platil za oboje okolo 40 korun. Výsledek je trochu vidět tady: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_rel_module=post&attach_id=169183

Odkaz ke komentáři

Na sobotu objednána náprava s 256kama. Nějaké typy čím to osadit? Předek mám ATE desky i kotouče DE prvovýroba, relativní spokojenost ale dost práší. Uvítám rady. :)

Z tohoto výplývá, že bude k dispozici moje kotoučovka na 232mm zadní. Pokud bude zájem nechám jí za 1000,- :)

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...
  • o 3 týdny později...

Blížíme se k magickým kilometrům... (nyní máme 222 198)

Proběhl rozsáhlejší servis. Výměna levého ložiska, čepů řízení, spodních kuláků, nový filtr po zimě a to nej zadní RS náprava na autě :) brzdí parádně, až bude lepší počasí nahodím foto. Náprava vyžadovala nové silentbloky.

Kdyby byl zájemce prodávám zadní sériovou kotoučovku. Na bazoši jí mám za 2000,- klubákům přenechám za 1700,- Praha.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...