Michael_U Odesláno Duben 25, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 25, 2015 Tak dneska jsem zkousel lepit folii na strechu. Myslel jsem teda ze to pujde lip,byla to strasna pakarna. Ono taky delat to pred panelakem na parkovisti neni nic moc. Neni uplne dokonale,ale napoprve jsem spokojeny. Auto uz je sice zrale na celolak, ale na ten jaksi nejsou finance :( Proto jsem se rozhodl pro folii, sice to neni ono, ale je to takova levnejsi varianta a nakonec to az tak spatne nevypada :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Duben 25, 2015 Sdílet Odesláno Duben 25, 2015 Folie na střeše vypadá fajn;) Jinak pokud ti tam zbyli nějaký bublinky tak nezoufej... Ono to slunko doladi... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michael_U Odesláno Květen 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2015 nalakovane svetla a neco se chysta... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Květen 2, 2015 Sdílet Odesláno Květen 2, 2015 V tomhle jedinem zavidim predface ze se ty svetla daji rozebrat a slozit behem minuty :D jinak koukam ze se bude snizovat :) o kolik? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michael_U Odesláno Květen 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2015 no zas tak rychle to neslo,zbyval povolit posledni sroub a ne a ne jit ven,tak jsem si zanadaval pekne :D .. snizovat 45 predek, 35 zadek.. zatim takhle a uvidim jak se mi s tim bude jezdit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Květen 2, 2015 Sdílet Odesláno Květen 2, 2015 Idealni snizeni v pomeru vzhled/pohodli a co jsi zvolil za pruziny? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michael_U Odesláno Květen 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2015 to doufam :) pruziny jsou ta technix, nasel jsem je na bazaru za super cenu a maji najeto jen 1000km,tak snad se osvedci. Zatim je dam na seriove tlumice a pak se uvidi,casem ale sportovni tlumice urcite. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Květen 2, 2015 Sdílet Odesláno Květen 2, 2015 Mám komplet pevnej ta technix se stejným sníženim a řekl bych že dost měkké tak uvidíš no... Každopádně přeji hodně štěstí! ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michael_U Odesláno Květen 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2015 uvidim,v prvni rade si budu muset zvyknout na tu vysku a pak se uvidi co dal.. je to takova prvni vlastovka,sam jsem zvedavy kam az to zajde :) diky! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Květen 2, 2015 Sdílet Odesláno Květen 2, 2015 Jůůů další předface ksichtík :palec: Přeji ať ti oktule dělá jen a jen radost a mnoho šťastných km bez nehod. Jsem rád že jsi se rozhodl ponechat předface ,už je nás tady málo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michael_U Odesláno Květen 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2015 diky! mne osobne se predface libi mnohem vic,takze nehodlam predelavat ani za nic :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Květen 2, 2015 Sdílet Odesláno Květen 2, 2015 pěkná práce se světlama a neuvažoval jsi na to dát ten čirej plast na světla??? to by vypadalo taky pěkně :D někdo to tenkrát dělal a náramně to auto omladilo jinak pružiny super tah :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Květen 2, 2015 Sdílet Odesláno Květen 2, 2015 Já zakoupil na šedivku čirá světla od Depo a jsem náramně spokojen. Někdo na ,,depáče" nadává,ale já si je nemůžu vynachválit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michael_U Odesláno Květen 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2015 no ja bych musel kupovat cele cire svetla protoze predface ma rozptyl delany na skle a kdybych dal misto skla cire plasty tak by mi to nesvitilo :) zatim to neresim,ale treba casem,kdo vi :) no ja se prave bojim koupit neoriginalni svetla,protoze uz mam takovy jeden blinkr a strasne rychle zezloutl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Květen 2, 2015 Sdílet Odesláno Květen 2, 2015 Ty světla od depa mají sklenene kryty ty ti nezezloutnou ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michael_U Odesláno Květen 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2015 vazne? aha,ja jsem myslel ze to jsou taky plasty..ted jsi mi nasadil brouka do hlavy :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Květen 2, 2015 Sdílet Odesláno Květen 2, 2015 jj to je tu strašně běžnej jev :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Květen 2, 2015 Sdílet Odesláno Květen 2, 2015 Hele mám Depa asi 5 let a bez problému a vážně to s nima vypadá o mnoho líp. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michael_U Odesláno Květen 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2015 to mi nedelejte nebo je budu muset koupit :D uvidime,nejdriv bude na rade technicka za mesic,pak pruziny a pak se uvidi co dal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Květen 2, 2015 Sdílet Odesláno Květen 2, 2015 :loool: Dávám ti 2 měsíce a máš světla na autě :loool: tady je to velice nakažlivé 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michael_U Odesláno Květen 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 2, 2015 kez by :D jenze me dost brzdi penize-student :) tak to nechame plynout a uvidime co bude 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michael_U Odesláno Květen 19, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 19, 2015 chlapi potrebuju pomoct. pred par dny jsem nechal auto bezet na volnobeh a z niceho nic to chciplo a pak uz jsem nenastartoval. az po nekolika pokusech to znova hned chytlo. dneska podobny pripad,rano jsem nemohl nastartovat,nepomohlo ani odpojeni a znovu zapojeni baterky.motor sice toci ale nenastartuje. asi az na 20 pokus to zase chytlo bez problemu. nevite nekdo co to muze byt? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Květen 19, 2015 Sdílet Odesláno Květen 19, 2015 něco podobného mi dělal astra F a dělalo to teplotní čidlo , jinak nevím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michael_U Odesláno Květen 19, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 19, 2015 jeste me napadlo palivove cerpadlo, protoze se mi nedavno stalo to ze behem jizdy to najednou zacalo skubat,proste takova chvilkova ztrata vykonu. no nic,pujde se na diagnostiku a uvidime 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LuTri Odesláno Květen 20, 2015 Sdílet Odesláno Květen 20, 2015 Diagnostika a dej to do servisu a bude se vědet víc :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michael_U Odesláno Květen 20, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 20, 2015 poprve a naposledy. nalepit tu samolepku,to je porod :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 24, 2015 Sdílet Odesláno Květen 24, 2015 Podle mě je to taky teplotní čidlo, které ti blbne sporadicky. Taky mi to dělalo, prostě z ničeho nic ŘJ zahlásilo, že je motor hodně studenej (i když byl teplej) a tak se diky tomu hodně obohatila směs a motor se normálně ulil (prostě zdechl) a pak jsem měl problém ho nastartovat, protože to bylo ulitý jako prase, takže třeba na 10tý pokus se mi to podařilo nastartovat. Můžeš se podívat na diagnostiku, ale pokud to čidlo blbne jen sporadicky, tak to stejně nezjistíš, jedině diagnostiku připojit, když ti to zrovna udělá... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michael_U Odesláno Květen 24, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 24, 2015 Diky za rady,zitra jdu na diagnostiku,tak jsem zvedavy. Pokud se nic nenajde,tak mi asi nezustane nic jineho, nez zkusmo menit vsechno,v cem by mohl byt problem. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Květen 24, 2015 Sdílet Odesláno Květen 24, 2015 Pokud nic nenajdete, tak zkus vyměnit to čidlo teploty chladící kapaliny, je to otázka +- 300,-, takže to za pokus stojí a kdyby to tím nebylo, tak tě to pořízení čidla určitě nepoloží ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michael_U Odesláno Květen 24, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 24, 2015 to urcite nepolozi. zkusim to a dam vedet jak to nakonec cele dopadne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.