Přejít na obsah

Oktavec-stará ale dobrá


Doporučené příspěvky

Tak dneska jsem zkousel lepit folii na strechu. Myslel jsem teda ze to pujde lip,byla to strasna pakarna. Ono taky delat to pred panelakem na parkovisti neni nic moc. Neni uplne dokonale,ale napoprve jsem spokojeny. Auto uz je sice zrale na celolak, ale na ten jaksi nejsou finance :( Proto jsem se rozhodl pro folii, sice to neni ono, ale je to takova levnejsi varianta a nakonec to az tak spatne nevypada :)

post-36388-0-34016600-1429974780_thumb.jpg

post-36388-0-94597600-1429974796_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

chlapi potrebuju pomoct. pred par dny jsem nechal auto bezet na volnobeh a z niceho nic to chciplo a pak uz jsem nenastartoval. az po nekolika pokusech to znova hned chytlo. dneska podobny pripad,rano jsem nemohl nastartovat,nepomohlo ani odpojeni a znovu zapojeni baterky.motor sice toci ale nenastartuje. asi az na 20 pokus to zase chytlo bez problemu. nevite nekdo co to muze byt?

Odkaz ke komentáři

Podle mě je to taky teplotní čidlo, které ti blbne sporadicky. Taky mi to dělalo, prostě z ničeho nic ŘJ zahlásilo, že je motor hodně studenej (i když byl teplej) a tak se diky tomu hodně obohatila směs a motor se normálně ulil (prostě zdechl) a pak jsem měl problém ho nastartovat, protože to bylo ulitý jako prase, takže třeba na 10tý pokus se mi to podařilo nastartovat.

Můžeš se podívat na diagnostiku, ale pokud to čidlo blbne jen sporadicky, tak to stejně nezjistíš, jedině diagnostiku připojit, když ti to zrovna udělá...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...