Doli Odesláno Listopad 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Listopad 1, 2011 Jo asi to tak bude, je pravda že jsem to nesrovnával. Hydraulik: Já jsem to nedělal všechno najednou, ale postupně, takže ten rozdíl není poznat (pro mě). Určitě by to bylo poznat při srovnání s autem, které odhlučnění nemá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Listopad 1, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2011 Hmm zajímavé, teď mám rozdělanej kufr kvůli rozonování brzdovýho světla, dát tam ty pláty není špatnej nápad, kolik si plátů pls použil, resp jak je 1ks velkej, dikééés 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 3, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2011 (upraveno) nevim, jak do sedana, ale já v combi mám těch plátu 25-30ks jeden je tak 90x90cm znát to je, od kufru není skoro nic slyšet, to samé od dveří a sloupků, pod palubkou a stropem to taky hodně pomohlo Upraveno Listopad 3, 2011 uživatelem Rolbař 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Listopad 3, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2011 Rolbař: tak to už snad ani nepotřebuješ airbagy :lool: . Kam s to dával do dveří? Dovnitř asi ne, tohle asi není moc kamarád s vodou. Na vnitřní plech pod tapec? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 4, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2011 do tapeců na plasty a pak na plech dveří, na tapec by to šlo dvojitě, to třeba časem dodělám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Listopad 4, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2011 Hezké a kde pak se tohle dá pořídit ???? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Listopad 4, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2011 (upraveno) Kurnik jak slyším Jardo ty počty, není lepší koupit minerální vatu co se dává pod střechu, kolik vyjde jeden samolepící plát ve škodovce randál ne? PS : sorry za OT... Upraveno Listopad 4, 2011 uživatelem Miles 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Listopad 5, 2011 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2011 je dobré, že je to samolepící a drží to víc než dobře, jeden plát výjde na cca 250,-Kč 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Leden 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 16, 2012 New delivery Brousek na alcantaru - zase jako nová. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Leden 16, 2012 Sdílet Odesláno Leden 16, 2012 bacha, pod tou alcantarou je molitan, tak až se neprobrousíš :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Leden 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 16, 2012 Pak si vemu tvoje RSový v elektrice. :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 17, 2012 Sdílet Odesláno Leden 17, 2012 toe hodně dobrý kde jsi to pořídil a na kolik to vyšlo potřeboval bych to taky jako sůl sakra 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Leden 17, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 17, 2012 Doporučuji, opravdu to pomůže pokud máš alcantaru špinavou a zašlou se žmolky. Zde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.