Doli Odesláno Červen 23, 2009 Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 (upraveno) Taky zakladam nove tema, doufam ze bude zase o neco lepsi nez na SH. Černá magická s perleťovým efektem, hlavové airbagy + boční, elektricky ovládané strešní okno, dvojitá sluneční clona, kola Zenith 18", vnější zpětná zrcátka s aut. stmíváním, vnitřní zpětné zrcátko s aut. stmíváním, vyhřívání předních a zadních sedadel, odkladací síť pod zadní plato, skisack, Signalizace vzdálenosti při parkování vpředu a vzadu, light assistant, zadní stěrač Aero s ostřikovačem, tempomat, nekuřácký paket vpředu, Maxi-DOT, vyhřívané trysky ostřikovačů, alarm s hlídáním vnitřního prostoru a náklonovým čidlem, mechanické zabezpečení Construct, navigace Columbus, bluetooth handsfree DODĚLANÉ ÚPRAVY: • Jako první bylo na řadě sundání plastových podložek RZ, prože se často stávalo že přední parkovací čidla zachytávaly podložku! A auto bez nich vypadá lépe. • Fólie Lumar, přední skla 73% propustnost světla a na zadních a pátých dveřích 35%. Kartička a atest je samozřejmostí. Nalepila firma K+M v Č. Budějovicích, ale byly s nima problémy, takže raději nedoporučuju! • Dále plynová vzpěra od Milotecu. Konzolu pro výztuhu kapoty jsem přelakoval černým sprejem. Rozdíl není v odstínu žádný. Všechno lícuje,tak jak má. S montáží nebyl žádnej problém! Auto za tolik peněz už si zaslouží něco lepšího než pouhej drát! • Osvětlení vnitřích kliček L&K. Koupil jsem pouze diody jako náhradní díl. Vyndal kličky z tapecírungu a vypiloval na nich díry pro diody. Na kličkách je již příprava pro nacvaknutí diod. Napájení se bere z ovladani okýnek a u řidiče z ovládání vnějších zpětných zrcátek. Téma o montáži podsvětlení kliček ZDE. • Montáž podložky pod nohu z Golfu V GTI, vymění se kus za kus. • Pořízení gumové vany do kufru (originální příslušenství Škoda) Upraveno Červen 24, 2009 uživatelem Doli 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Červen 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 (upraveno) • Olejové víčko z Audi R8 • Přední stropní lampička ze Superba s difuzním osvětlením a čtyřmi ledky, 1 patice (ledka) má 12 menších ledek. Svítí to opravdu moc krásně! Navíc je lampička podsvícená, narozdíl od té klasické v OII. Ale problém byl, že jsem musel lampičku přelakovat na černo, protože pro Superba se v černém provedení nedělá. Jenže jak (ne)přelakovat ty mále symboly na tlačítkách které jsou podsvícené? Nakonec se porařilo. Podsvícení je napojeno na spínač světel. (viz. foto) • Výměna zadní stropní lampičky, za verzi s čtecími světly. Nechybí již zmiňované ledky! • Montáž bluetooth handsfree, propojene s maxidotem a navigací. • Navigace Columbus + odblok obrazu za jízdy. • Nalepení dekorativních "plíšků" do prolisů madla výskového nastavení sedaček s nápisem RS. Upraveno Červen 24, 2009 uživatelem Doli 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Červen 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 • Výměna antény z Audi A3,jedná se o originál díl VW. Ale ten má pouze GPS a GSM. A firma kterou jsem našel tam přídělala i FM/AM přijímač. Auto jsem měl asi dva dny rozebrané, protože jsem musel natáhnout zvášť kabel pro GPS. Docela dost práce! Ale výsledek stojí za to, mně se ten "prut" totiž nelíbí! • Corner Light • nakódování denního svícení přes mlhovky - 60 % • Zadní mlhová světla i jako brzdová • Protože jsem zvolil nekuřácký paket, měl jsem místo zapalovače plastovou náhražku. Ale za ní jsem vyměnil o dost lepší odklápěcí víčko zapalovače. (viz. foto) • Téměř všechny žárovky jsem vyměnil za ledky! Osvětlení RZ, osvětlení nástupního prostoru, vnitřní osvětlení ve dveřích a parkovačky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Červen 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 • Výměna loketní opěrky z OII facelift • Osvětlení prosotru pro nohy (Fotky od Zitnyho) Návod na osvětlení nohou ZDE. • Alcantarová řadicí páka • Zkrácení drah řazení Návod na zkrácení drah ŘP ZDE. • Ledky v parkovačkách od v-leds.com --------------------- Rozjezd se SKAJOU 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Červen 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 Fotky: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červen 23, 2009 Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 No parada ty voe, maximalne vycerpavajici... co pruziny, kdy je teda planujes? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Červen 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 Diky ;) No, zatim potrebuju vyresit ty rezonance od naprav, pak se uvidim. V servise se k tomu totiz nejak nemaji... Pak jeste srovnat kolo, nalakovat dve odreny kola, prefiltrovat medium v klimatizaci atd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Červen 23, 2009 Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 Ahoj Doli, perfektná eReSka...mohol by si mi povedať či aj ty používaš ten sonax keď to máš takto naleštené? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Červen 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 Diky, pouzival jsem ruzny vecicky...I Sonax, ale taky Zelvu atd. Ted bych chtel zkusit veci od Wurthu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Pekné Doli.... maximálne vyčerpávajúce info... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Frigo Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 fakt perfektně podané 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Moc pěkně udělané vlákno Zdendo.Za jedná 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Super Doli. Není co dodat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Doli, měl by ses trochu víc rozepsat a přidat pár fotek...... ...samo že si dělám prdel - máš to hezký zmáknuté, to se musí nechat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 No parada ty voe, maximalne vycerpavajici... co pruziny, kdy je teda planujes? ;) Teď už jen napiš kde parkuješ :P Jsem na forum dřív dával taky všechno, ale poslední dobou lehce brzdím :feve: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 No kazdopadne je to asi nejvybavenejsi OII na foru... Doli tam ma snad vsechno, krom el. sedacek, ktere stejne nebyly k dispozici.. P.T. ma sice laurinku, ale RSka je prece jen lepsi ne? jakoze vyssi model.. maa to holt kluk mrdooozni noo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alexas Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 No paráda Doli, máš to tu fakt vymazlený ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 No kazdopadne je to asi nejvybavenejsi OII na foru... Doli tam ma snad vsechno, krom el. sedacek, ktere stejne nebyly k dispozici.. P.T. ma sice laurinku, ale RSka je prece jen lepsi ne? jakoze vyssi model.. maa to holt kluk mrdooozni noo ;) Dobře, že to víš :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Červen 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Diky, je to vice mene zkopirovany z moje.auto.cz :P Jen doplneny o obraky. Snad to nekomu pomuze s nejakou dodelavkou. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Jak se ti povedlo neprelakovat ty male symboly ve stropnim osvetleni ? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Zubní pasta ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Červen 24, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Jak se ti povedlo neprelakovat ty male symboly ve stropnim osvetleni ? Je to tak, kdyz se podivas tak ty symboly jsou jako malinko zahloubeny (okolo je nastrik barvy). Tak jsem vzal zubni pastu a tou pretrel ty symboly, potom jsem pouzil papir jako sterku a prebytecnou pastu setrel a ocistil, tim ta pasta zustala jen v tech symbolech. Nalakoval a po zaschnuti vzal jehlu a pomalinku to seskrabaval, nektere sly dobre nektere hur. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Votas83 Odesláno Červen 24, 2009 Sdílet Odesláno Červen 24, 2009 Ahoj Doli,nejak jsem to nestacil na uz starem foru,tak to nahodím sem,jsi fakt borec,za ty vsechny vychytavky co udelat přez wag, Až pojedu k nasim,tak se ti ozvu,jesti by se ti chtelo,portebuju neco dodelat a nejak se toho bojím......... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P.T. Odesláno Červen 25, 2009 Sdílet Odesláno Červen 25, 2009 Je to tak, kdyz se podivas tak ty symboly jsou jako malinko zahloubeny (okolo je nastrik barvy). Tak jsem vzal zubni pastu a tou pretrel ty symboly, potom jsem pouzil papir jako sterku a prebytecnou pastu setrel a ocistil, tim ta pasta zustala jen v tech symbolech. Nalakoval a po zaschnuti vzal jehlu a pomalinku to seskrabaval, nektere sly dobre nektere hur. Taky by to mohlo jit voskem, co myslis? Zalit voskem, prestrikat, nahrat a vosk vytece :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Červen 25, 2009 Sdílet Odesláno Červen 25, 2009 Tak tos vymyslel dobre Akorat pak vydloubavat pastu uz nebude asi moc zabava. A jak je to s tou antenou z Audi ? Jaky mas signal v porovnani s origo prutem, cos musel dodelavat a co v te antene je (radio/gsm/gps) Proste napis nejake detaily 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 26, 2009 Sdílet Odesláno Červen 26, 2009 Kully tady máš info přímo od majitele vlákna: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?show...&hl=ploutev 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Červen 26, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 26, 2009 Taky by to mohlo jit voskem, co myslis? Zalit voskem, prestrikat, nahrat a vosk vytece :D Jo urcite by to slo i s jinymi materialy, jen nevim s tim nahratim a barvou atd. :) Ale tak ty mas L&K tak te nejake lakovani trapit nemusi. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Červen 26, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 26, 2009 Tak tos vymyslel dobre :) Akorat pak vydloubavat pastu uz nebude asi moc zabava. A jak je to s tou antenou z Audi ? Jaky mas signal v porovnani s origo prutem, cos musel dodelavat a co v te antene je (radio/gsm/gps) Proste napis nejake detaily No je to mravenci prace, to je jasny. :D K te antene, nejaky to info je v tematu na ktery sem dal odkaz Roman. Jedná se o originální díl VW/AUDI s originální GSP + GSM...prodejce z Německa navíc do ploutvičky zabudoval FM přijímač, ale jelikož je ta ploutvička tak malá, příjem je velmi omezený. Výhoda je u dvoutunerových rádií kde to lze vylepšit druhou anténou např. pod palubní deskou nebo na jiném místě. Ten příjem není zas tak špatný, ve městech to hraje úplně normálně, Impuls chytím taky všude. Horší je to v nějakých končinách. Na D1 ve vyšších rychlostech není problém. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P.T. Odesláno Červen 27, 2009 Sdílet Odesláno Červen 27, 2009 Jasne, ja lakovat nemusim :) I kdyz treba by cerna lampicka v sedem interieru vypadala dobre :D K ploutvi by asi mohla stacit druha antena v zadnim okne, co? Zkusim prijem radia se sundanym prutem Jinak jsem koukal v etce, ze s antenou se delaji obe zadni okynka (prave i leve v kufru), takze by asi mohlo jit mit obe anteny v okynkach, jan by se nejspis musel natahnout kabel k druhemu okynku :) A kdovi jak by to pak hralo, jestli by ty okynka stacily :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Červen 27, 2009 Sdílet Odesláno Červen 27, 2009 Jak to ma original resene Audi ? To maji anteny zabudovane v oknech nebo kde ? To by neslo do OII nejak dodelat ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.