Přejít na obsah

Xenony

SpiderM

Doporučené příspěvky

Takze pokud bych to sprovoznil nejak aby to svitilo (pres to pin-ovani nebo ty konektory), tak musim zapomenout na problikavani nez vyresim to aby xenon svitil i pri zaplem dalkovem?

Ja mam v planu (no pokud to dokazu vse zapojit) tak pres den svitit s mlhlovkama (jako delam i tedka), xenony potrebuju na noc! A v noci tak casto ne blikam!

Odkaz ke komentáři

Jasna!

Mne tady nejaky lokalni mechanik nabidl ze mi udela rele na deni sviceni a pak tim vyresim problem s problikavanim jelikoz je xenon furt zaplej. To stoji dodatecnih 15 euro. Ale je my potom o to ze v zime dlouho predhrivam motor (lampicka na -10 ceka skoro pul minuty) a jak dam kontak tak se xenon rozviti ale ja potom prd nastartuju auto, takze podle mne to muze byt jenom reseni na kratkej cas.

Ted zustava "jenom" vyresit zapojeni tech zatracenych xenonu - gdy by nebyly za tu cenu za jakou byly tak kaslu na to a do toho bych nesel.

Trosku pozdej skocim k tomu mechanikovy co rikal ze to probelm neni, at se podiva na konektory, on si asi neuvedomuje ze jsou konektory fizicky jiny (na halogenu je vetsi - sirsi nez na xenon svetlu), tak at se na to mrkne jeste jednou.

Jeste jednou dik, dam vedet jak jsem dneska dopadl s tim.

Odkaz ke komentáři
No ja se tady optam. Origo xenon komplet s vybojkama a tu krabyckou (electrika) upln vsechno. Co je este treba k montazi, jako je jenom ok mit toto aby mi to normalne delalo? Nepotrebuju ty ostikovace, a niv. motorky, tady podle zakonu mit nemuzim. Jako je jenom treba mejt to co jsem nahoru napsal aby to fungovalo, jo jenom jsem slisel abych musel mejt na to ten konector, protoze neni stejni jak u mujih hlo. svetel.

Janom aby mi to negdo este dneska napsal protoze zejtra rano bych koupil xenony protoze jsou za super cenu, tak aby mi to negdo nekoupil :smich: .....

Diky :)

napiš tady na foru Vašovi nebo Rolbaři. Bral jsem od nich kabeláž aby se dali xenony naklápět "na kolečko", kterým dáváš nahoru dolu halogenový lampy. Roztahnout to už není takový problém :smich:

Odkaz ke komentáři

když nechceš oslňovat HIDkou tak si dej na xeny nivelaci....páč pak to bude stejné jak kdyby si měl HIDku...bez té nivelace budeš oslňovat a bez ostřiků..nwm nwm nooo......radši to dělej komplet...nemyslím že v černé hoře by to měli povolené bez nivelace a ostřiku...bude to oslňovat stejně jak HIDka bez toho...

Odkaz ke komentáři
když nechceš oslňovat HIDkou tak si dej na xeny nivelaci....páč pak to bude stejné jak kdyby si měl HIDku...bez té nivelace budeš oslňovat a bez ostřiků..nwm nwm nooo......radši to dělej komplet...nemyslím že v černé hoře by to měli povolené bez nivelace a ostřiku...bude to oslňovat stejně jak HIDka bez toho...

Kamo jedna vec..ja se tedka divam abych vubec neak dal ty xenony aby delali...a tu nivelaci to nejmensi problem to resim potom....jenom nemuzu najit konektor....

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...
  • o 2 měsíce později...
  • o měsíc později...

No já ti nevim ale je to tak měsíc co jsem si byl nechat udělat tažný, dostal jsem k tomu nějakej papír o homologaci a prej si stim mam dojít na dopravku aby mi to zapsali do techničáku.Mimochodem ještě jsem se tam nedostal :palec: Tak nevim jak to s tim je aby mě pak kvůli xenonům neposlali na stk někam

Odkaz ke komentáři
dneska sem kamosovi delal xenony a mam malej problem, vsechno funguje sviti, ale občas se stane při startu že jeden nenaběhne, třeba až na po 5. co ho zapnu otocnym vypinacem, kdyz sviti tak je výbojka dost do modra, bude špatná výbojka nebo problém jinde díky

no to delalo kamaradovy na HID-ach a pry to bylo do tech balastu (nebo v ty elektronice za xenonem). Ale jak rikas ze vybojka sviti blbe tak je mozna prdla :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...