Renier Odesláno Březen 10, 2014 Sdílet Odesláno Březen 10, 2014 Zdravím pánové, jako nováček bych vás chtěl poprosit o váš názor zda má nějaký smysl nechat namontovat do mého plechového mazlíka tento bezobslužný imobilizér IM101? http://www.levnealarmy.cz/eshop/zabezpeceni-vozidel/imobilizery/bezobsluzny-imobilizer-im101-s-akcelerometrem.html?id_block=5&id_page=3 Rád bych auto, alespoň trošku zabezpečil proti krádeži. Díky za názory, zkušenosti... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Březen 10, 2014 Sdílet Odesláno Březen 10, 2014 Je to zbytocnost montovat do auta. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jokir Odesláno Březen 10, 2014 Sdílet Odesláno Březen 10, 2014 Nič nie je zbytočné ... Ale stačí aj niečo jednoduchšie http://www.zabezpecovaci-zarizeni.cz/bezdratove-ovladani/univerzalni-dalkove-ovladani-kl-112-na-12v-%5Bw1875B%5D Môžeš to zapojiť kde len budeš chcieť 0 Citovat Odkaz ke komentáři
viky58 Odesláno Březen 10, 2014 Sdílet Odesláno Březen 10, 2014 navíc je to od firmy levné alarmy :) sice maji všecko levné , ale taky prd vědí o tom co prodavají , a nedej bože jak je najká problem z koupeným zbožím třeba kabel LM327 sice pěkně funguje , ale dodaný soft k němu je demo !!! další vě jsou GPS lokatory bud maji ořezané funkce ! nebo špatně přeložený manual majitle obchodu je neustale někde v p***** a ty slečna je tam jenom pro okrasu nic neví a ani není schopna něco zistit ohledně zboží co pradavají :) a proč do auta další imobilizer ? na co ? lepší věc je skrytý vipinač zapalovaní nebo elektromechnicky ventil na odstavení paliva atd 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Renier Odesláno Březen 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2014 Díky za názory. Beru že tovární imo je tak snad překonatelný takže jako by tam nebyl :-) Popřemýšlím nad tím vypínačem. Je to spolehlivé? Někde jsem četl, že tam je relátko. Co se stane, když to relé přestane fungovat? :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jokir Odesláno Březen 11, 2014 Sdílet Odesláno Březen 11, 2014 Keď dáš vypínač nepotrebuješ relé . Keď relé prestane fungovať , tak to potom spojíš na priamo ,alebo si kúp jedno do náhrady Je to spľahlivé , ale pokaziť sa môže všetko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Renier Odesláno Březen 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2014 Díky za vysvětlení Jokire. Vypínač teda bude asi spolehlivější, ale zase víc dohledatelný. Jiný způsob blokace zase relé. No to je teda dilema :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mhradim Odesláno Březen 11, 2014 Sdílet Odesláno Březen 11, 2014 Taky mám v úmyslu přidat nějaké ,,zabezpečení". Od nového roku tady u nás mizí jedna octavia za druhou. Uvažuju, že bych tam nechal namontovat blokaci motoru na magnet viz.http://www.jweb.cz/blokace%20motoru%20magnetem.html nebo krátkým impulsem. Máte nějaké doporučení na někoho z Moravskoslezského kraje kdo by tohle zvládl? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jokir Odesláno Březen 11, 2014 Sdílet Odesláno Březen 11, 2014 To je riadna pálka . V obchode s elektronikou si pýtaj jazýčkové relé a budeš to mať podstatne lacnejšie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mhradim Odesláno Březen 11, 2014 Sdílet Odesláno Březen 11, 2014 pálka to asi je, ale jelikož mi autoelektrika nic neříká, nechci udělat víc škody než užitku. Proto bych rád sehnel někoho z MS kraje kdo s tím má zkušenosti. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jokir Odesláno Březen 11, 2014 Sdílet Odesláno Březen 11, 2014 Je tu jednoduché riešenie imobilizéru . Ešte som neskúšal , ale vyzerá to zaujímavo http://www.alarmshop.sk/imobilizery/3950-bezkontaktne-imobilizacne-rele-protec.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wendy Odesláno Březen 11, 2014 Sdílet Odesláno Březen 11, 2014 Uvedený imobilizér IM101 mám namontovaný v autě více než rok a zatím naprostá spokojenost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Renier Odesláno Březen 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 12, 2014 To bezkontaktní relé nevypadá zle,ale zase jsem se dočetl,že u Octavie II jde zaměnit pouze za relé startéru. Nebude to pro případného zloděje snadná záležitost dohledat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jokir Odesláno Březen 12, 2014 Sdílet Odesláno Březen 12, 2014 Myslíš že bude hľadať chybu ? To radšej zoberie tú vedľa Niečo som o tom počul ako sa kradne . Nosia si vlastnú dignostiku a budíky (kôli immo ) , sú takí zručný , že do 5 min je auto fuč Preto je lepšie mať niečo naviac 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Březen 12, 2014 Sdílet Odesláno Březen 12, 2014 Nič nie je zbytočné ... Ale stačí aj niečo jednoduchšie http://www.zabezpecovaci-zarizeni.cz/bezdratove-ovladani/univerzalni-dalkove-ovladani-kl-112-na-12v-%5Bw1875B%5D Môžeš to zapojiť kde len budeš chcieť Zoberem auto na odtahovku a imobilizer co ti v tom pomoze??? NIC. Tak ze je to zbytocne montovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jokir Odesláno Březen 12, 2014 Sdílet Odesláno Březen 12, 2014 Máš pravdu , kto chce niečo ukradnúť , tak nepomôže žiadne zabezpečenie :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Renier Odesláno Březen 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 12, 2014 Já bych to chtěl alespoň trošku zabezpečit hlavně kvůli tomu, že přes noc stojím ve městě, sice téměř pod okny u domu, ale i tak. A předpokldám, že kdyby ho chtěli odtáhnout snad by na to někdo v těch 5 patrech zareagoval :-) Takže myslíte, že to bezkontaktní relé je ucházející volba? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
135vas Odesláno Březen 13, 2014 Sdílet Odesláno Březen 13, 2014 (upraveno) To bezkontaktní relé nevypadá zle,ale zase jsem se dočetl,že u Octavie II jde zaměnit pouze za relé startéru. Nebude to pro případného zloděje snadná záležitost dohledat? Octavia 2 má úplně jiné rele než je tohle navíc i když se původní rele vyndá tak se normalně nastartuje a ujede se na zahřátém motoru skoro 1 km než tomu dojde šťáva. Upraveno Březen 20, 2014 uživatelem 135vas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lotus Odesláno Listopad 15, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 15, 2015 No dnes som Protec rele namontoval , odniesol ovladac asi 20m daleko , otvoril auto a pokusil som sa nastartovat :-) Vypise mi zavadu ESP a nieco o tlaku v pneumatikach , ale starter ani tuk , naozaj super , odporucam! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.