Guest Goust Odesláno Březen 11, 2014 Sdílet Odesláno Březen 11, 2014 Dobrý deň,Mám taký problém, ktorý pretrváva už nejaký čas a mechanici sa mi k tomu nevedia vyjadriť pretože diagnostika nič neukazuje. Problém spočíva v tom, že keď je motor zahriaty teda po jazde približne 10 až 12 km tak po zošliapnutí plynu na podlahu tak autom začne trhať, otáčky tiež néjdu hore ale pri tom trhaní zastanú a potom idú hore a znovu zastanú. Toto sa deje vždy na 5 prevodovom stupni pri otáčkach od 1800 a vyššie. predtým to na 4-ke nerobilo teraz keď som šiel do kopca a potreboval som pridať tak to robilo aj na 4ke. Zaujímavé je to, že keď je motor studený tak to nerobí vôbec, keď je motor teplý (90°C) tak to robí ale keď motor vypnem dajme tomu na 15 minút a znovu naštartujem a pridám tak to znovu nerobí ale motor je už zohriaty. Jedná sa o Škodu octávia II, RV 2005 1Z, 1,9 TDi BJB. Potreboval by som poradiť kde by mohla byť chyba. Ak by mal niekto rovnaký problém a vedel ako to riešiť bol by som vďačný. Viem, že môže byť závada kdekoľvek ale budem rád za každý typ. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest MAMISAN Odesláno Listopad 28, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2014 Podarilo sa ti vyriesit trhanie? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tawy Odesláno Prosinec 2, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2014 Nejsem profi.!!! měl jsem podobný problém, ale se starou fábií a chovalo se to podobně. Závada byla v čidle co se týkalo přívodu vzduchu do motoru Nejsem profi!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest sivcak Odesláno Červen 22, 2015 Sdílet Odesláno Červen 22, 2015 tento problem mam aj ja uz niekolko rokov, ak si zistil kde je problem, napis, mohla by to byt aj spojka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Červen 23, 2015 Sdílet Odesláno Červen 23, 2015 Duplujete tému http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=28769 a spojka a nedostatok nafty to nerobí, problem je v systéme sania resp. plnenia motora len na to prísť 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.