Lumen1.8 Odesláno Březen 11, 2014 Sdílet Odesláno Březen 11, 2014 Nedávno jsem si koupil nové autorádio. Je to Pioneer MVH-X560BT. Vypadá a hraje úžasně. Dnes jsem přišel k autu a baterka totálně KO. Jen problikly kontrolky . Otázka zní, má svítit dioda na zesilovači, když není klíček v zapalování? Je mi divný, že v sobotu auto normálně startovalo a dnes mrtvolka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 11, 2014 Sdílet Odesláno Březen 11, 2014 Když není klíček v zapalování, tak nesmí nic ani zesilovač fungovat, takže pokud ti svítí při vytaženém klíčku dioda na zesíku, tak je buď špatně zapojenej nebo je něco se zesíkem, který ti vycucává baterku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
squirrelcze Odesláno Březen 11, 2014 Sdílet Odesláno Březen 11, 2014 Při vytaženém klíčku by na něm nemělo nic svítit a zesilovač by se měl zapnout až se zapnutím autorádia. Máš správně zapojený silový vodič od baterky a remote od rádia? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Březen 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2014 Remote je světle modrej a ten když připojím k zesiku, tak se rozsvít dioda. Kabel od baterky a od kostry mám správně. +, GND a uprostřed remote. Asi bude chyba v patici u rádia. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 12, 2014 Sdílet Odesláno Březen 12, 2014 Tak to bude chyba někde u rádia, protože na remote při vypnutém rádiu nesmí být napětí, což tak u tebe evidentně není.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Březen 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 12, 2014 Můžu napojit remote od zesiku na červenej k rádiu? Tam je napětí jen po zapnutí klíčku. Paměť je na žlutým. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 12, 2014 Sdílet Odesláno Březen 12, 2014 Řekl bych že můžeš, ale zesík ti pojede ihned po zapnutí klíčku a ne až po zapnutí rádia. Jinak bylo by možná lepší odstranit příčinu závady než ji obcházet, protože i když takto obejdeš zesík, tak se nevyřeší např. napájení antény, které ti taky bude neustále vycucávat baterku, i když anténa nemá velký odběr... Nemáš třeba jen něco blbě nastavé na rádiu? I když to je asi blbost, protože když se vypne rádio, tak by se veškeré napájení co jde z rádia mělo vypnout... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Březen 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 12, 2014 Na zimu mám obyč sub. Xlod nebo něco takového. I u starého rádia LG mi ta dioda taky svítila. Napájení do rádia se jen prohazuje žlutej s červeným kvůli paměti. Modrý remote dám na zesilovač a hned svítí. Nevím, co bych mohl mít špatně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 12, 2014 Sdílet Odesláno Březen 12, 2014 Máš možnost zkusit zapojit jiné rádio? To totiž vypadá, že je chyba v rádiu, protože když rádio vypneš, tak na modrém remote nesmí být napětí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 13, 2014 Sdílet Odesláno Březen 13, 2014 Sice blbá otézka ale odkud máš to remote napojené? Máš to z modrého napájení antény? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Březen 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2014 Tak vyřešeno :-) Remote modro-bílý je na anténu i zesilovač. Je na něm spojka a v té se rozdvojuje. Spojku jsem rozpojil a dioda zhasla. Teď se zapíná až s rádiem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.