Guest Duni77 Odesláno Březen 15, 2014 Sdílet Odesláno Březen 15, 2014 zdravim ... potrebujem poradit. Mam problem s Octaviou 1. Stava sa mi, ze mi prestane fungovat tachometer a vtedy mi pri nizkych otackach " skace " motor ( auto pocas jazdy poskakuje ). Ked mi funguje tachometer, auto funguje bez problemov. Neviete v com moze byt problem ?? dakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Březen 15, 2014 Sdílet Odesláno Březen 15, 2014 A co tak napisat zakladne udaje o aute!!! ROK VYROBY,MOTOR,KM, ATD,ATD. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Duni77 Odesláno Březen 15, 2014 Sdílet Odesláno Březen 15, 2014 A co tak napisat zakladne udaje o aute!!! ROK VYROBY,MOTOR,KM, ATD,ATD. udaje o aute : rok vyroby 2002, motor 1.9 SDI, cca 300 tis. km. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Březen 15, 2014 Sdílet Odesláno Březen 15, 2014 Daj to na diagnostiku-vag. Vyzera to na snimac kluk. hriadela. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sluky Odesláno Březen 16, 2014 Sdílet Odesláno Březen 16, 2014 dělá mi to samí, občas funguje tachometr a občas ne, hlavně když sednu do auta tak prvních cca 500metrů a i se začne hýbat ručička na naftu a právě i začne poskakovat motor jak tu píše kolega a pokud tachometr funguje tak je vše ok. jinak otáčkoměr funguje, pouze tachometr a pak začne blbnout i ručička na naftu, prosím moc o radu reším to už asi 2 měsíce a potřebuju to už zjistit díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Duni77 Odesláno Březen 20, 2014 Sdílet Odesláno Březen 20, 2014 Ked nam nefunguje tachometer, tak rucicka na naftu nam robi presne to iste - hlavne v zakrute nam padne uplne dole. Otackomer nam nastastie funguje .. tak, viete nam niekto poradit kde moze byt problem ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Březen 20, 2014 Sdílet Odesláno Březen 20, 2014 DIAGNOSTIKA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sluky Odesláno Březen 21, 2014 Sdílet Odesláno Březen 21, 2014 tam nic nenajdem pokud ten problem občas dělá a občas ne, to by musela bejt náhoda když bych tam přijel a tach. nefungoval, protože víc funguje než nefunguje, ale co říkalo pár lidí tak to chce zkontrolovat v palubce všechny dráty a štekry,což budu muset udělat brzo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Březen 23, 2014 Sdílet Odesláno Březen 23, 2014 Něco podobného jsem řešil na 01,1999-přepájel jsem kontakty na tachometru a vše šlape do dnes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sluky Odesláno Březen 23, 2014 Sdílet Odesláno Březen 23, 2014 a i ti cukalo auto jo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Březen 23, 2014 Sdílet Odesláno Březen 23, 2014 nabylo to na mém autě,ale co jsem dělal tak o cukání nebyla řeč 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sluky Odesláno Březen 23, 2014 Sdílet Odesláno Březen 23, 2014 no tak to nás tady trápí že to cuká, ale podle mě to má souvislost s tím co tu píšeš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
borlan Odesláno Březen 26, 2014 Sdílet Odesláno Březen 26, 2014 tam nic nenajdem pokud ten problem občas dělá a občas ne, to by musela bejt náhoda když bych tam přijel a tach. nefungoval, protože víc funguje než nefunguje, ale co říkalo pár lidí tak to chce zkontrolovat v palubce všechny dráty a štekry,což budu muset udělat brzo I když závada momentálně není, tak v chybovém hlášení bude zapsaná jako sporadická. Ta diagnostika by nebyla marná. Případně vymazat chyby a až to zase udělá znovu zkouknout, co se tam objevilo. Nebo se pletu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sluky Odesláno Březen 27, 2014 Sdílet Odesláno Březen 27, 2014 I když závada momentálně není, tak v chybovém hlášení bude zapsaná jako sporadická. Ta diagnostika by nebyla marná. Případně vymazat chyby a až to zase udělá znovu zkouknout, co se tam objevilo. Nebo se pletu? ano máš recht 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sluky Odesláno Březen 29, 2014 Sdílet Odesláno Březen 29, 2014 tak dneska jsem to vyřešil měl jsem přerušený kabely který vedly k tachometru ale našli jsme je až pod kaslíkem jelikož tam musel vezt tachograf tak si tam s tím někdo hrál a proto to ztrácelo kontakt tak to elektrikář spravil a je to vše ok, budeš mít taky někde problém v kabelech, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest emill Odesláno Březen 31, 2014 Sdílet Odesláno Březen 31, 2014 zdravim :) potrebujem vasu radu, mam problem s Octaviou 1. Ked idem na aute tak pri nízkych otackach trha, skace, ale ked jej riadne pridam tak ide v pohode a taktiez vo vyssich otackach ide v pohodke. bol som s nou aj na diagnostike a nevedeli mi poradit. Rok vyroby je 2004, kod motora je ALH, je to 1,9 tdi 66kw, na tachometri ma 194 456 km, ale urcite su stiahnute....dakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.