stefinek Odesláno Březen 17, 2014 Sdílet Odesláno Březen 17, 2014 Zdravím všechny, Mám takový problém, předevčírem jsem nastartoval a motor mi začal kolísat mezi 1500-1700 otáčkami. Na přiloženým videu jsem vyřadil a motor začal kolísat. Nevydává žádné divné zvuky, bouchaní ani nic podobného. Zatím jsem jen pořádně pročistil klapku a koupil jsem si svíčky, které chci zítra vyměnit(3bodove NGK). Nevím co by to mohlo způsobovat a na co se zaměřit, tak budu velmi vděčný za každou radu. Jedná se o motor 1,6MPI 55kW najeto 180 000km. Kdyby mi tu chyběla nějaká informace tak doplním. Předem díky. https://www.youtube.com/watch?v=XEu5sY_fGYE 0 Citovat Odkaz ke komentáři
squirrelcze Odesláno Březen 17, 2014 Sdílet Odesláno Březen 17, 2014 Nech si udělat základní nastavení klapky přes VAG a volnoběh by se měl srovnat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stefinek Odesláno Březen 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 17, 2014 Zítra to zkusím, díky za tip :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stefinek Odesláno Březen 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 19, 2014 Vag mi hlasi chybu cidla teploty chladici kapaliny, zkrat na kostru, sporadicky....to by mohlo taky byt pricinou kolisani otacek. Bez stale teploty kolem 85 stupnu me to nepusti udelat zakladni nastaveni klapky :/ takze snad pomuze nove cidlo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stefinek Odesláno Březen 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2014 Tak celá chyba byla zjištěna při výměně svíček....nechal sem si ve škodovce(autorizovanym servise) měřit kompresi a oni mi polámali jednu fajfku po výmene fajfky se volnoběh vrátil úplně do normálu a auto zase jezdí jak fík. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
squirrelcze Odesláno Březen 20, 2014 Sdílet Odesláno Březen 20, 2014 Šikulové. Hlavně že je to vyřešený. Ohledně toho čidla teploty: určitě ho vyměň. Může způsobit i to, že jednou nenastartuješ a jediný řešení pak je odpojit ho úplně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gaston 1 Odesláno Červenec 5, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2014 Také se přidám,otáčky po nastartování 500 ot.přidám plyn a motor se nechce vytočit,až po chvilce reaguje.Klapku jsem vyčistil a motor ted drží na 800 ot.,po zapnutí klimatizace otáčky padnou zase na 500 ot. Myslím si že to by se mělo zase vyrovnat k 800 ot.To co píšou nahoře,že na otáčky má vliv rozdělovač (volné ložisko)nebude pravda,já měl vůli 4mm na ose rozdělovače a auto jelo a mělo otáčky v normálu,rozdělovač jsem opravil kuličkovým ložiskem,najel asi 4 000 km a teprve otáčky začali blbnout.Ráno při startu studeného motoru,by mněli být otáčky vyšší,protože je zapnut sytič,ale mně se sotva motor udrží v chodu.Otáčky rovná přeci RJ na popud teplotního čidla,motor 55 kw má dvě čidla,jedno pro klimu a druhé pro RJ motoru a jiné čidlo tam přece není,nebo nemám pravdu?Každá rada dobrá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.