thix.27 Odesláno Březen 23, 2014 Sdílet Odesláno Březen 23, 2014 Prosim o radu. Koupil jsem auto a nefungovalo dalkove u zadnich levych dveri. Vypojil jsem husi krk a zjistil, ze jsou pretrhane draty. Dnes jsem natahl nove draty a vypadalo to, ze vse funguje. Na dalkove ovladani zamknuti funguje, ale kdyz pouziju k zanknuti tlacitko u ridice, tak se vse zamkne a LZ opet cudlik vyskoci a zustanou odemceny. Pritom na dalkove ovladani to zustane zamceny. Nevite nekdo jak to spravit? Nebo kde je chyba? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fext Odesláno Březen 24, 2014 Sdílet Odesláno Březen 24, 2014 Zdravím Myslím, že by to mohl být klidně vadný LZ zámek/mikrospínač dveří. Já dálkový centrál nemám, mám jen obyčejný, ale dělalo mi to obdobně .... při zavření zevnitř vozu kolíček téměř vždy vyskočil a při zavírání z vnějšku klíčem se dveře normálně zamkly (pravda, že většinou až při druhém otočení klíče v zámku se rozblikal safelock) Výměna zámku to vyřešila. Ještě dodám, že to byly rovněž LZ. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
thix.27 Odesláno Březen 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2014 No mikrospinac bude spatny, protoze se ani nerosviti dvere a mam natahane nove draty. Ale zase kdyby to byl mikrospinac, tak to dela i na druhe strane, kdyz jsem to zkousel s otevrenymi dvermi a tam to funguje normalne. Zkusim ten zamek a dam vedet, zatim diky . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.