Přejít na obsah

Zvláštní citlivost dešťového senzoru

iphonik4

Doporučené příspěvky

Zdarec chlapy! Mám hloupý dotaz ohledně deštového senzoru. Mám již skoro rok sve RS II FL combi. Jsem spokojen, nicméně mě štve citlivost děstového senzoru. Když je ostré slunce a vjedu s autem pod stíny větví stromů, tak se stěrače jendou za čas v poloze AUTO aktivují :( dělá to pouze na tyto stíny za ostrého slunce. Taky mě štve, že když venku poprchává pořad při stejné intenzitě, tak sťerače setřou jednou třeba každých 30 sec (což je tak kaorát) a behem minuty z ničeho začnou zběsile stírat po dobu třeba 10 sekund než se zase "uklidní". Podotýkam, že citlivost je nastavena na minimum. Je tohle chování normální? Děkuji za odpovedi!

Odkaz ke komentáři

Diky za info kluci:D Kvido, to s tim Mrkvosoftem sedlo:D no myslim na skodahome forum jsem se docetl, ze to, jak nekdy zacnou stirat pri stejne intenzite deste rychleji pri muze byt zpusobeno pridanim plynu. Ale nevim nevim:D chlapci, je zvlastni, ze na Kie Sportage 2011 (novy model). Tyto senzory funguji ukazkove a tak jak by mely. Celkove mam vetsi pocit kvality v te "blbe" Kie, nez v. Me 2011 RS :(

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...