martologize Odesláno Březen 29, 2014 Sdílet Odesláno Březen 29, 2014 Zdravím , od poloviny března jsem se stal majitelem Octavie, její výběr mi dal opravdu zabrat a ujistil jsem se tím, že důvěřovat někomu při prodeji ojetého vozu je opravdu strašně náročný. Aut je po bazarech a různých překupníků mraky, takže člověk má opravdu z "čeho" vybírat.... Když už jsem narazil na auto, které by splňovalo moje požadavky, vždy to byla nějaká nedoložená, 150 000km najetá "leštěnka". Rozhodil jsem sítě na všechny strany a postupně jsem objížděl auta, která byla tak nějak poctivá, ale vždy to nebylo to, co bych si představoval. Až jsem jednoho krásného dne zabrouzdal na vw-club, kde jsem pomocí místního uživatele (ŠVÉD - tímto mu ještě jednou veřejně děkuji), narazil na to pravé. Jedná se tedy: Octavia II 1.9 TDi PD 77kW (chip na 100kW od sportmotor) - Combi Barva: Béžovo šedá světlá metalíza (SAHARA 9201) Najeto : 225 000 km Plánované úpravy: Určitě kolesa 17" , možná nějaký ten lehoučký podvozek (přítelkyně bude pyskovat :)) , maska do černého lesku, nové znaky, multifunkční volant, přeLEDkování interiéru, další věci se určitě najdou :) Moje předchozí vozítko bylo : Ford Focus II 1.6i 16V a takhle vypadal při prodeji (naštěstí švárovi) : 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 29, 2014 Sdílet Odesláno Březen 29, 2014 Vitam te tady,snad si vybral dobre a bude ti nadale delat radost jako focus (mimichodem fakt nadherny!) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honzajs39 Odesláno Březen 29, 2014 Sdílet Odesláno Březen 29, 2014 Pěkný. Obě Tak ať to vychází podle plánu a vítej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 29, 2014 Sdílet Odesláno Březen 29, 2014 Tak vítej mezi námi a ať ti slouží! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martologize Odesláno Březen 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 29, 2014 Děkuji za přivítání :) Jinak Focus byl miláček no , ale už bohužel nesplňoval požadavky, který jsem na něj klad. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FORSBERG Odesláno Březen 30, 2014 Sdílet Odesláno Březen 30, 2014 Ahoj Martine, je vidět, že máš z auta radost, čímž mám radost i já, za projevenou důvěru. Jak už jsem Ti psal, myslím, že budeš maximálně spokojen a určitě si udělal dobře na rozdíl od kecalů typu " ty wole to je moc drahý" nebo "to má moc nalítáno", tak ať se pak nikdo nediví, že jim to bazozmrdi stáčejí pod nosem. Nicméně v novejch papučkách je to moc pěkné. Kdybys chtěl odkaz na folie, pořád platí má nabídka :) . Co dodat? Snad jen, ať jsi maximálně spokojený, autí dlouho slouží a dělá úsmév na tváři. BTW - auto mělo být původně moje, ale jsem rád, že šlo do dobrých rukou. Zdraví Forsberg A.K.A. Švéd (vw-club/forum) :) . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martologize Odesláno Duben 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2014 Švéde, Švéde, ty jsi taky všude :D ... to aby se člověk bál cokoliv napsat :)) .... Ne, jak vidíš vidíš sám, všude jen samá chvála ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FORSBERG Odesláno Duben 2, 2014 Sdílet Odesláno Duben 2, 2014 Jo, však v pohodě, děkuji! Vypadá to pěkně ... větší kola by jí asi slušely :jelen: :D :D ... Menší inspiračka z mé Octy I ... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Duben 2, 2014 Sdílet Odesláno Duben 2, 2014 Mel sem stejny problem pri koupy :D v tech bazarech maji ty oktavky vsechny 150 000 :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martologize Odesláno Duben 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 2, 2014 FORSBERG: No, to víš, kola dělají auto, se koukni na mého Focuse :P ... snad časem, jen jsem teď docela finančně vyždímaný :)) ... každopádně nádherná inspirace je v podobě Jarysek120 , ten to má opravdu nádherný... Co budu strašně závidět je ten AIR , to je můj dětský se :D, hlavně by doma nemohl nikdo říct ani prd, kdyby chtěla, může si to zvednout na SCOUTa :) Jarysek120: A nebo ještě 130 000 , auto po rozvodech a velikém servisu .... no comment :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martologize Odesláno Srpen 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 25, 2014 Ahoj, rád bych se zeptal. Chystám se na výměnu oleje, jen mám menší dilema. Otázka zní : Nechat stávající olej Mobil1 5W-30 nebo vyměnit za "original" Castrol Edge Professional 5W30 LongLife (na doporučení několika servisů-nezávisle na sobě) ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Srpen 25, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2014 Ja lejem Castrol edge 5w30 od novoty no prechadzam na Milers Oil :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Srpen 25, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2014 Shell 5W-30 AV-L + 15t km intervaly Castrol karbonizuje a koncern ho niekde dava len preto, lebo niekto si namazal kapsy <_< 0 Citovat Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Srpen 25, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2014 skôr ako koncern ho používajú samotné servisy... taktiež Shell a 15t interval 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Srpen 25, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2014 Ano tak, zle som to napisal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martologize Odesláno Srpen 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 25, 2014 Tak jsem zamotaný ještě víc :D .... Mobil1, Castrol nebo Shell :))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas178 Odesláno Srpen 25, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2014 Taky mám Shell 5w30 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martologize Odesláno Srpen 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 25, 2014 a SHELLáci, máte tedy tento ? http://www.shell.com/global/products-services/on-the-road/oils-lubricants/cars/find-right-car-oils/helix-fully-synthetic/ultra-5w30.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Srpen 25, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2014 Ja mam tento: http://www.shell.com/global/products-services/on-the-road/oils-lubricants/cars/find-right-car-oils/helix-fully-synthetic/ultra-pro-av-l-5w30.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Srpen 25, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 25, 2014 Poslednú dobu tiež len ten Shell AV-L a mením po 15t km aj keď je long life... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martologize Odesláno Srpen 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 26, 2014 Tak jsem tedy objednal Shell AV-L díky moc :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Srpen 26, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2014 Pekna at slouzi! Jinak ja tam mam ve svoji castrol Castrol EDGE 5W30 a interval 15tkm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martologize Odesláno Listopad 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2015 Ahoj,chtěl bych se zeptat, zda nemáte někdo zkušenosti s "odporovým" kabelem k žárovkám HB4 ?Používám v mlhových světlech LED žárovky, které bohužel nemají CANbus. Tyhle kabely siceodstraní chybu, ale na druhou stranu se rozehřejí asi na 100°C. Mám strach, aby nakonecnezpůsobily větší škodu než užitek. Hlavně ani nevím, Jestli je přidělat někam k výztuze předníhonárazníku nebo kam?Díky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Listopad 3, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2015 Není lepší spíš pořídit canbus ledky? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martologize Odesláno Listopad 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2015 Máš asi pravdu, vyřeší to můj problém jednoduše, já jen že už tohle mám doma :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Listopad 3, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2015 Já osobně bych se toho bál, ono pak aby ti shořelo auto jen kvůli led v mlhovkach asi nic moc ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Listopad 3, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2015 (upraveno) Najidealnejsia volba je, kupit ledky vsade, kde clovek chce a potom si urobit vylet za clovekom, ktory to vie upravit softverovo :) Ja by som si hentie odpory do auta nedaval, jedine, ze by bolo miesto tam, kde sa nedostanu do kontaktu s plastom a pod., co by mohlo zhoriet. Upraveno Listopad 3, 2015 uživatelem Kyselinka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martologize Odesláno Listopad 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2015 To je právě ono. Ok, díky za radu, odpory vyhodím :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martologize Odesláno Prosinec 18, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2016 Ahoj, prosim Vás, začal mi odcházet pravý zadní senzor, jde zjistit, třeba podle VIN, který senzor tam mám? Údajně se dělají 2 druhy, tak abych nepořídil špatný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Prosinec 18, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2016 Robia sa predFL - velke a FL - male :) ale zistis to aj podla VIN samozrejme ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.