Přejít na obsah

martologize's Octa - 1.9 TDi PD 77kw (100kw) ELEGANCE

Doporučené příspěvky

Zdravím ,

od poloviny března jsem se stal majitelem Octavie, její výběr mi dal opravdu zabrat a ujistil jsem se tím, že

důvěřovat někomu při prodeji ojetého vozu je opravdu strašně náročný.

Aut je po bazarech a různých překupníků mraky, takže člověk má opravdu z "čeho" vybírat....

Když už jsem narazil na auto, které by splňovalo moje požadavky, vždy to byla nějaká nedoložená,

150 000km najetá "leštěnka".

Rozhodil jsem sítě na všechny strany a postupně jsem objížděl auta, která byla tak nějak poctivá,

ale vždy to nebylo to, co bych si představoval. Až jsem jednoho krásného dne zabrouzdal na vw-club,

kde jsem pomocí místního uživatele (ŠVÉD - tímto mu ještě jednou veřejně děkuji), narazil na to pravé.

Jedná se tedy:

Octavia II 1.9 TDi PD 77kW (chip na 100kW od sportmotor) - Combi

Barva: Béžovo šedá světlá metalíza (SAHARA 9201)

Najeto : 225 000 km

post-36998-0-72288400-1396088554_thumb.jpg

post-36998-0-73274400-1396088562_thumb.jpg

post-36998-0-74801100-1396088634_thumb.jpg

Plánované úpravy:

Určitě kolesa 17" , možná nějaký ten lehoučký podvozek (přítelkyně bude pyskovat :)) ,

maska do černého lesku, nové znaky, multifunkční volant, přeLEDkování interiéru,

další věci se určitě najdou :)

Moje předchozí vozítko bylo :

Ford Focus II 1.6i 16V a takhle vypadal při prodeji (naštěstí švárovi) :

post-36998-0-10842500-1396089627_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Ahoj Martine,

je vidět, že máš z auta radost, čímž mám radost i já, za projevenou důvěru. Jak už jsem Ti psal, myslím, že budeš maximálně spokojen a určitě si udělal dobře na rozdíl od kecalů typu " ty wole to je moc drahý" nebo "to má moc nalítáno", tak ať se pak nikdo nediví, že jim to bazozmrdi stáčejí pod nosem.

Nicméně v novejch papučkách je to moc pěkné. Kdybys chtěl odkaz na folie, pořád platí má nabídka :) .

Co dodat? Snad jen, ať jsi maximálně spokojený, autí dlouho slouží a dělá úsmév na tváři.

BTW - auto mělo být původně moje, ale jsem rád, že šlo do dobrých rukou.

Zdraví Forsberg A.K.A. Švéd (vw-club/forum) :) .

Odkaz ke komentáři

FORSBERG: No, to víš, kola dělají auto, se koukni na mého Focuse :P ... snad časem, jen jsem teď docela finančně vyždímaný :)) ... každopádně nádherná inspirace je v podobě Jarysek120 , ten to má opravdu nádherný... Co budu strašně závidět je ten AIR , to je můj dětský se :D, hlavně by doma nemohl nikdo říct ani prd, kdyby chtěla, může si to zvednout na SCOUTa :)

Jarysek120: A nebo ještě 130 000 , auto po rozvodech a velikém servisu .... no comment :D

Odkaz ke komentáři
  • o 4 měsíce později...
  • o rok později...

Ahoj,

chtěl bych se zeptat, zda nemáte někdo zkušenosti s "odporovým" kabelem k žárovkám HB4 ?
Používám v mlhových světlech LED žárovky, které bohužel nemají CANbus. Tyhle kabely sice
odstraní chybu, ale na druhou stranu se rozehřejí asi na 100°C. Mám strach, aby nakonec
nezpůsobily větší škodu než užitek. Hlavně ani nevím, Jestli je přidělat někam k výztuze předního
nárazníku nebo kam?

Díky :)

post-36998-0-00126000-1446544457_thumb.jpg

post-36998-0-13001300-1446544463_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Najidealnejsia volba je, kupit ledky vsade, kde clovek chce a potom si urobit vylet za clovekom, ktory to vie upravit softverovo :)

Ja by som si hentie odpory do auta nedaval, jedine, ze by bolo miesto tam, kde sa nedostanu do kontaktu s plastom a pod., co by mohlo zhoriet.

Upraveno uživatelem Kyselinka
Odkaz ke komentáři
  • o rok později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...