Wintys Odesláno Březen 29, 2014 Sdílet Odesláno Březen 29, 2014 Ahoj, mám octavii r. 1997 1.9tdi 81kW, Nefungovalo mi zadní okno tak jsem to dal do servisu v servisu mi po 3h co na autě pracovali zavolali že prohledali celé auto a nemůžou najít přípojku pro sparovani s pocitacem. Nemuzete mi někdo poradit co s tím? Jestli se to dá k auto dodělat popr. pribliznou cenu. Děkuji. Jsem opravdu lajk v autech se nevyznam ale v servisu mi na to nic neřekli. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Březen 29, 2014 Sdílet Odesláno Březen 29, 2014 zásuvka na diag je ve schránce pod volantem, má ji tak každá OI od začátku výroby 1996 do ukončení 2010 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Březen 29, 2014 Sdílet Odesláno Březen 29, 2014 (upraveno) pokud servis potřebuje na vyhledání takové banality jako je nefunkční okno VAG a nevý si jinak rady tak si urychleně najdi jinejk servis než ti naůčtujou i modrý z nebe kouknout mezi dveře jestli nejsou v průchodce dolámaný kabely kouknout do ŘJ oken jestli nemá vyhnilej konektor kouknout jestli neni v háji samotnej mechanismus stahování okna abych nezapoměl kontrola pojistek Upraveno Březen 29, 2014 uživatelem pavel71 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 29, 2014 Sdílet Odesláno Březen 29, 2014 To musí být servis jako prase, když nemůžou najít zásuvku na diagnostiku . Je jak píše Rolbař a navíc, pokud nefunguje stahování zadního okna, tak to stejně na diagnostice nezjistí co s tím je... Musí se rozdělat dveře a podívat se na kabely a konektor, jestli nejsou někde přelomený nebo uhnilý dráty :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Březen 29, 2014 Sdílet Odesláno Březen 29, 2014 Nechce se mi věřit,že by o zásuvce nevěděli,jestli ji spíš minulý majitel neschoval někam jinam. Pokud ve schránce pod volantem najdeš místo zásuvky jenom díru,sundej plasty a hledej. Nebo kontaktovat minulého majitele. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.