Dzordzino Odesláno Květen 2, 2014 Sdílet Odesláno Květen 2, 2014 10 tis ? to je auto z muzea ne ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radess Odesláno Květen 2, 2014 Sdílet Odesláno Květen 2, 2014 Měl jsem auto po včerejším dešti ve kterém jsem jezdil jen omyte wapkou tohle dela kvalitni vosk :) Jinak favorit který se tam v CF garáži ladí je Top Top ulozenka s 10 tis najeto origo Top stav rok 1990 to pak práce jde od ruky ;) Fakt? Mas někde fotky? Zrovna byl vedle mne kolega, který taky vlastni favorita a nevěřil svým očím :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Květen 2, 2014 Sdílet Odesláno Květen 2, 2014 Nějaký fotky budou pak na FB CleanFreaks... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LimoMan Odesláno Květen 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 3, 2014 A budou Top :D protože auto opravdu vypada jak z mladoboleslavského depozitáře :) dělali jsme komplet interiér a zárubně dveří 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Květen 3, 2014 Sdílet Odesláno Květen 3, 2014 No tak já už se k tobě těším, už si to pomalu naplánuji... Snad tam bude víc lidí na pokec a rozbor detailingu :D na favority moc nejsem, ale video je pěkný :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LimoMan Odesláno Květen 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 3, 2014 Většinou kdyz děláme tak se tam někdo zastaví :) takový mini sraz :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LimoMan Odesláno Květen 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 5, 2014 (upraveno) Tak jsem přihodil nějaký nálepky od Čubečníka :D uvidíme jak dlouho budou odolávat mé mycí vášni :D A v poslední době větší úprava implementace origo DX. Takhle se mi interiér octávie líbí nejvíc :) vše funkční včetně multifunkčního volantu maxidotu a napojení na abs signál Upraveno Květen 5, 2014 uživatelem LimoMan 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Květen 5, 2014 Sdílet Odesláno Květen 5, 2014 Hlavne ze me Jindra rikal at to sundam btw to jsem mu rikal vcera taky... a vy ted tohle :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LimoMan Odesláno Květen 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 5, 2014 u mě to bude dočasně při prvním mytí jsem je docela natrhal :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Květen 5, 2014 Sdílet Odesláno Květen 5, 2014 Zadní okno je povolený :D Ale taky to půjde fuč. Zůstane jen přední CF a asi CF vzadu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Květen 5, 2014 Sdílet Odesláno Květen 5, 2014 Beztak tu static mas naruby :D to DX zavidim :) maš to pěkně sladěný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LimoMan Odesláno Květen 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 5, 2014 Originál se mi líbí interiér nejvíc :) ještě do budoucna r32 sedačky kožený z golfa IV a byl bych úplně spokojenej :D jinak nalepil jsem to tak že ve spětnym nic nevidim z těch nálepek :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Květen 6, 2014 Sdílet Odesláno Květen 6, 2014 Mas to luxusni, ale tech nalepek je moc, to skodi cistote celkovyho poctivyho provedeni. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Květen 6, 2014 Sdílet Odesláno Květen 6, 2014 Myslím si, že stejně jako u mě je to chvilková záležitost. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 6, 2014 Sdílet Odesláno Květen 6, 2014 DX-ko a volat máš super , nálepek je moc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 6, 2014 Sdílet Odesláno Květen 6, 2014 Hmmm, DXko bych taky bral 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LimoMan Odesláno Květen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2014 S nálepkama je to spis pokus na aute jsem nikdy zádný nemel :D a nejsem si jistej jak dlouho ne budou bavit :D Dakie ja jsem prave celou dobu co mam Octavií po DX toužil ;) až ted se mi naskytla šance tak jsem ani chvili neváhal :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Květen 6, 2014 Sdílet Odesláno Květen 6, 2014 taky mam asi 14 dni dx a parada . original je proste original 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LimoMan Odesláno Květen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2014 Koukal jsem a taky jsem četl že sis to nechal taky dělat u Martina RS (záruka kvality) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Květen 7, 2014 Sdílet Odesláno Květen 7, 2014 no pouze zapojeni atd jelikoz jsem dx mel zadarmo takze jsem ho jen potreboval zapojit ale jeste hodne veci mame spolecne v jednani a dalsi krok bude antena a ten kabel k abs kvuli navigace . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LimoMan Odesláno Květen 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 Aha ja uz to od Martina mam vše komplet navi chodí perfektně ;) kdyz ukáže odbocit na maxidotu tak je to fakt přesný doporucuju nechat si to zapojit na abs 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LimoMan Odesláno Květen 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 (upraveno) https://www.youtube.com/watch?v=g9-0pHe64is&list=UUkeOrQWg-TQMHiAKjUv3S4Q MAGNUM a jeho report z dnešního srazu na Průmyslový Upraveno Květen 8, 2014 uživatelem LimoMan 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Květen 8, 2014 Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 jj to mame s martinem v planu jako druhy krok pak komunikace s maxidotem a antena 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LimoMan Odesláno Květen 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 (upraveno) Jsem si uvědomil ze nemám nikde fotky interiéru ;) to musím napravit Upraveno Květen 8, 2014 uživatelem LimoMan 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 8, 2014 Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 Opět perfektní videjko od Miloše A koukám, že Hagis má stejnej problém s předníma blatníkama jako já :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LimoMan Odesláno Květen 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 (upraveno) Ještě foto audia Upraveno Květen 8, 2014 uživatelem LimoMan 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Květen 8, 2014 Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 Teda Vladiku mit tubu v autě? ??to jse myslel že jsi lepsi fajnšmeker :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LimoMan Odesláno Květen 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2014 mě stačí duc duc :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hagis Odesláno Květen 9, 2014 Sdílet Odesláno Květen 9, 2014 Dackie: No jo no. Hold uz nemame vonavky ale porad se drzime. Stejne jsou 1 nejhezci :);) ze jo vladis. Hlavne seda stone 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LimoMan Odesláno Květen 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2014 No jistě jednička byla prvni a neodflaknuta :D tim si vw a Skoda dělala jméno dneska to múzou flakat :D a prodaj všechno ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.