Joker89 Odesláno Duben 6, 2014 Sdílet Odesláno Duben 6, 2014 Dobrý den panové, rád bych se Vás zeptal, zda nemáte někdo zkušenost s cvakáním kolem tohoto na obrázku.. Cvaká to jakoby pod tím, když to přidržím, tak necvaká.. Díky za jakoukoli radu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tovi Odesláno Duben 7, 2014 Sdílet Odesláno Duben 7, 2014 Zdravim, tohle je jen čidlo na klimatronic. Vůbec mě nenapadá co by pod tím mohlo cvakat. Jedině ho zkusit vyndat a kouknout jestli to čidlo tam sedí dobře. Stačí slabej šroubovák a to čidlo opatrně vydloubnout a kouknout tam. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Joker89 Odesláno Duben 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2014 Diky za radu, podivam se na to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 8, 2014 Sdílet Odesláno Duben 8, 2014 mam pocit ze tohle byla klasicka zavada ale uz si nepamatuju reseni, dochazi k tepelnemu roztahovani te cerne listy ve ktere je to cidlo zasazene a tim vznikaji ty zvuky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Joker89 Odesláno Duben 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2014 A to cidlo je v tom pouzdirku nahore? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sak.1 Odesláno Duben 8, 2014 Sdílet Odesláno Duben 8, 2014 Jestli že dochází k tepelnému roztahování tak jak tento problém vyřešit aby to nedělalo to praskání ,vrzání? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Duben 12, 2014 Sdílet Odesláno Duben 12, 2014 Hmm, a vadilo by nějak tomu čidlu kdyby se pod nej zařízla nějaká nit/provázek který by vyplnit tu vůli a upevnil to ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Joker89 Odesláno Duben 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 14, 2014 Tak jsem to cidlo sundal, ale vse drzi jak ma, asi to cidlem nebude, zjistil jsem ze kdyz pridrzim jen palubni desku, tak to take prestane, vypada to ze je nejak "spatne" uchycena, nemate nekdo nejaky napad jak to eliminovat? Zkousel jsem "lehkke" pobouchani, ruzne pritlacovani, ale porad nic :(.. A ten zvuk me dohani k silenstvi.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Duben 14, 2014 Sdílet Odesláno Duben 14, 2014 Dělá to přesně tak i mě asi je to konstrukční chyba. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sak.1 Odesláno Duben 14, 2014 Sdílet Odesláno Duben 14, 2014 Já jsem mezi palubovku a čelní sklo vložil pásky z koberce asi dvacet čísel od krajů v podstatě takový klín aby se oddálila palubovka od skla a je ticho. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Duben 14, 2014 Sdílet Odesláno Duben 14, 2014 njn, ale i mě se zdá , že to dělá ten "cimpríl" od té klimy. Když to začne hrkotat, a já ho přimáknu , přestane to . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Joker89 Odesláno Duben 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 14, 2014 Jj ja to mam to same, ale zkus primackout vedle a prestane to taky, dela to ta palubka asi.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Duben 14, 2014 Sdílet Odesláno Duben 14, 2014 zitra vyzkouším :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Joker89 Odesláno Duben 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2014 A co mas za vůz?.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Duben 15, 2014 Sdílet Odesláno Duben 15, 2014 Octavii 2.0 TDI CR 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Joker89 Odesláno Duben 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2014 Mam to same.. asi vazne nejaka vyrobni vada, jeste me napadlo jak tady psal kolega, neco strcit mezi palubku a sklp, molitan nebo tak neco alespon na vyzkouseni, pokud to pomuze, tak hledat nejake elegantnejsi reseni.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka888 Odesláno Květen 9, 2014 Sdílet Odesláno Květen 9, 2014 Ahoj mám pocit že se to tu už opravdu někde řešilo a nakonec to bylo něco s radiem onen člověk, který něco podobného popisoval nakonec (asi to měl v plánu už dýl) vyměnil radio co tam měl (Audienci) dal za ní Columbuse a prý to přestalo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Květen 9, 2014 Sdílet Odesláno Květen 9, 2014 To ne , dělá to přesně tam kde bylo řečeno. Radio to určitě nedělá :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Květen 9, 2014 Sdílet Odesláno Květen 9, 2014 Já bych nějak vypodložil to místo ve kterém to drží nebo ten senzor nějak zespodu. Mě to teda nedělá a nikdy nedělalo, z palubky mám naštěstí leta klid. :) Případně to "zaaretovat" kapkou z hobby tavný pistole, takže to bude i v pohodě demontovatelný a ani se to nehne. Takhle jsem si vychytal roletku pátých dveří. :) Origo je to v platě zaklaplé plast na plast a má to vůli. Při jízdě byl klid, ale když se zavřeli dveře, tak to zarezonovalo. Kápnul jsem do styčných míst hobby pistolkou a je to krásně pevný jak nevim, v BMW :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.