Přejít na obsah

Královehradecký a Pardubický kraj

Myš

Doporučené příspěvky

ááá už je to tady :D :D, jen vás upozorním že pořád je to koncern :)

jinak vw jsem měla a na vw clubu sem pořád aktivní, proto sem ji tam foukla

maro: sám hlavní pořadatel srazu vwclubu má slepici a nikdo tam není odpurce toho že je to sraz vw clubu a jede tam nekdo slepicí nebo nečím co je v koncernu :palec: , imho už si se nějak dohodl s Vaškem?

Odkaz ke komentáři

ludia...daky sikovny mechanik prip. typek kt. by dosiel a pomohol mi s autom ??? asi mi odisiel snimac otacok v O1 a nemozem s apohnut...a pondelok poterbujem ist na SVK..a asi to bude ten snimac ale nexcem kupovat novy kym neviem naisto ci je to ono...niekto kto sa v tom vyzna a povie rovno ze je to ta suciastka...pls..helpnite...

Odkaz ke komentáři

ja dufam ze hej...pretoze pred 2 rokmi sa mi stalo nieco podobneho...ale auto neslo vobec nastartovat..hamba tlacit auto cez nachod ... :-/ v tej špicke...no ono ked nedojdem do servisu s nim tak je to naprd... :-/ lepsie keby tu bol niekto s PC aby to naslo chybu a behom dna idem kupit suciastku...dam aj na benzin naftu..ak by sa niekto nasiel :-/

Odkaz ke komentáři

odemě kontakt má, ale muj mechanik má pracovní dobu od-do a ted už nemaká, až zítra :-) a to cico ví

a odkazovat ho na auto branku, tak se nedoplatí :wallbash:

autobranka...firemne felicie tam davam opravovat ale tie ceny co si pytaju...tak to je zdieranie... :-/ no nic..zajtra rano skocim k tomu mechanikovi co mam kontakt na tenho od mysi...dakujem !

a ted sa ti nechce urobit vylet ?:D aby som rano mal istotu ze co mam ist kupit prip. ci mam ist s tym do servisu :-/

Odkaz ke komentáři
V 18. 12. 2014 at 17:08, marekczek napsal:

https://forum.octaviaclub.cz/profile/22426-vaha/

on tam nemá telefoní číslo, jedině že by to našla Míša. měl bys to nejblíž.... při nejhorším mužu dorazit no....

no pisal som mu uvidime...vies co ??? skusil som prehodit poistku na palivovom cerpadle a auto startuje..uvidime rano..keby nahodou tak ti dam vediet...;)

Odkaz ke komentáři

no neviem..skusil som to prehodit, poistka je dobra ale vymenil som ju za inu a auto naskocilo na 1x..ale nvm ci by predsa len enbolo lepsia ta dagnostika... zajtra sa ti nechce dojst do Nachoda ??? :)
inac..ak by si mal daky kontakt na fb tak si ma tam pridaj : Lukas Duda.-..mysa ma medzi priatelmi...nebudeme tu vypisovat..;)

Upraveno uživatelem cico86
Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Pár fotek mého LAMBA a nějaké práce kolem. Dnes je auto již s normálníma světlama a bez kapličky na střeše, rs nárazníku a křídla. Brzo snad s origo maskou. V brzké době mě čeká lakování zadních dveří, nějaké práce v interiéru a v léte na podvozku. Jde o stařičkou 01 1.9 Tdi 66kw.

post-29247-0-50597500-1420219747_thumb.jpg

post-29247-0-25738500-1420219922_thumb.jpg

post-29247-0-72616800-1420220114_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Jááák smutně? :lol:

Myslím, že smutná není, dostala kupu dárečků...a ještě ji čeká péče, takže určitě není smutná.

JohnyM : proč jsi sundal RS nárazník? Jinak jsem z Český Skalice a jako Myš ti doporučuji založit si vlastní topic v sekci OI a dávat vše tam.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...