Přejít na obsah

Královehradecký a Pardubický kraj

Myš

Doporučené příspěvky

Občas jezdím do Jaroměře na ruční mytí u kasáren, ale tam poslední dobou šíleně šidí pěnu, a už to tak dobře nemeje...v létě jen ruční mytí doma. V náchodě nikam.

Jinak dobrý to je i v Polské Kudowě, mají tam taky ruční mytí a tam se zatím nešidí...

Odkaz ke komentáři

každá barva když se udržuje, tak je pěkná :palec:

prej RS nárazník a je nízko, no asi pomlčím :D :D

hale já v létě meju doma na zahradě a ted v zimě sem ještě nemyla :wub: , ale když už tak v Jaroměři, v tom Polsku prej to je i levný, ale sama tam nepojedu at nejsem za blbce, protože ani nevím kde to tam je blush2.gif

Odkaz ke komentáři

Já občas potřebuju jet s autem k lesu nebo dokonce i po lesní cestě a to už jsem škrtal. Dokonce jsem škrtal i v Náchodě na komendě při jízdě přes ty velké retardéry! Já jsem auto také dříve umýval doma, teď bydlím jinde a mám smůlu. V Trutnově je jinak docela dobré a hlavně levné mití u Benzinky při přijízdu od Poříčí.

Odkaz ke komentáři

ty jo tak to já na komende nemám problém a to mám auto snížený, samo že to tam nemužu přelítnout ale jde to v poho :)

tak to už je blíž ta Jaroměr než Trutnov ne, kdyby to jel človek jen tak umejt

Upraveno uživatelem Myš
Odkaz ke komentáři

V Trutnově myslíš u Benziny ? Já jsem z Trutnova a ještě jsem nepřišel na to kde je nejlepší mytí. Já to většinou meju na zahradě u rodiny :D takže tím mám většinou problémy vyřešeny, ale občas je to potřeba umýt častěji no a pak jsem na sídlišti za magora :D Všichni na mě čuměj když to meju.

Odkaz ke komentáři

no marku neboj, černou sem nemyla někde od listopadu :D :D

cico: civik? nenee, proč změna?

sraz sme meli udelat včera, to bylo teplo :D :D

vies...v aute bol slaby agregat... :D a nasiel sa daky typek ze jemu to staci..pacila sa mu..tak si ju kupil...to som vzal od kamarata...a kedze toho roku sa ženim, budu penize taak sa preda honda a kupi sa nieco ineho :)

Upraveno uživatelem cico86
Odkaz ke komentáři

a kde máš fotku hondy? :D já sem tu 1.6 55kw měl v Polu 6N1, tam to je jelo dobře, v O1 sem v tom tejden jezdil a vůbec to nejelo.

ja som bolspokojny...2ja ludia v aute pohode...ale hore kopcom ...lenive to bolo..;)xcel som 1.8T teraz aale nic zaujimaveho som nenasiel na sVK ... :-/

--------------------------------------------------------------

honda1.5VTEC 84 KW ....teči sa do 7500 otacok :) celkom zaujimave vozenie :) spotreba okolo5,5l:)ale caasom spat na OCTVIU :)aleuz pojdem aspon o radu vyssie :) treba dosporit :D

post-30974-0-34818700-1420989666_thumb.jpg

post-30974-0-58993500-1420989675_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

sraz sme meli udelat včera, to bylo teplo :D :D

Jo to je pravda :D dnes zas 10 čísel sněhu :D

Dneska jsem potkal někoho v Jičíně. Jedničková Octáva v kombíku, klubová nálepka ze strany na kufru a poznávací značka začínala 6H0 xx xx. Potkal jsem jí u Tesca v Jičíně, majitel byl s rodinkou. Tak kdopak to byl ?

A zárověn tam byla pěkná dvojková Octáva bílá s černou maskou v kombíku a mračítka na světlech, ale ta nálepku neměla. Tak jsem jí dal letáček za stěrač :-)

Odkaz ke komentáři

no bylo to lenivé v O1 strašně :D tak 1.8 T je na každém rohu přeci.

pěkný auto. to já taky dokážu jed s mým 1.8 TSI za 6,5 litru, ale nesmím předjíždět a jed nad limitem.

to je jasne...este nevymysleli auto ktore staale točíš, obiehaš, ides maximum a jazda za 5l :D

Odkaz ke komentáři

Jo to je pravda :D dnes zas 10 čísel sněhu :D

Dneska jsem potkal někoho v Jičíně. Jedničková Octáva v kombíku, klubová nálepka ze strany na kufru a poznávací značka začínala 6H0 xx xx. Potkal jsem jí u Tesca v Jičíně, majitel byl s rodinkou. Tak kdopak to byl ?

A zárověn tam byla pěkná dvojková Octáva bílá s černou maskou v kombíku a mračítka na světlech, ale ta nálepku neměla. Tak jsem jí dal letáček za stěrač :-)

to netuším, já tu moc po okolí nikoho nepotkávám, ale mužeš to napsat do členský sekce, kdo koho potkal nebo jak se to jemnuje, a třeba nekdo bude vedet :-) nebo se dotyčnej sám přizná :D

Odkaz ke komentáři

Mě málo kdo předjíždí :D To už musí být :D :D Ne sranda :-)

No teď jsem přemýšlel to dát na okno do levého spodního rohu.

Já už totiž nalevo nálepku mám.. Tohle je jen pro představu. Jinak to není aktuální foto. Už mám nové znaky stříklé ;-)

jo vidíš mi nedošlo že nemáš kombíka jako já :D :D

no tak jabko hod na druhou stranu a oc místo jabka :D :D

ber to tak aby ta lepka byla videt i z auta za tebou ;-)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...