H@nZ Odesláno Květen 3, 2015 Sdílet Odesláno Květen 3, 2015 Já sem rozvazel na svatbě loni a je to ta nejhorší prace kterou můžeš na svatbě dostat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
liknysek Odesláno Květen 3, 2015 Sdílet Odesláno Květen 3, 2015 Tak uvidíme jak se mi zalíbí nebo ne :D snad bude pořádná odměna :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Robí Odesláno Květen 3, 2015 Sdílet Odesláno Květen 3, 2015 Já v pátek v pohodě můžu. Tak to hodte na FB a uvidíme kolik lidí dá že se zůčastní. On určo někdo přijede. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Květen 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2015 (upraveno) sraz 8.5.2015 od 15:00 u Okey v HK (Pilnáčkova) na FB je to zařízeno, až to vitto založí, tak vám to sem hodím Upraveno Květen 4, 2015 uživatelem Myš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luki@007 Odesláno Květen 4, 2015 Sdílet Odesláno Květen 4, 2015 Dík za zařízení. Teď jen aby vyšlo počasí ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Květen 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 4, 2015 (upraveno) takže máte to i tady https://www.facebook.com/events/1666163253612166/ a aktualizovaná je i strana 1 Upraveno Květen 4, 2015 uživatelem Myš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Robí Odesláno Květen 5, 2015 Sdílet Odesláno Květen 5, 2015 tak paráda :-) snad se nás sejde co nejvíce :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Květen 5, 2015 Sdílet Odesláno Květen 5, 2015 27 prihlasenych pres FB :) tak to jsem zvedavy :) https://www.facebook.com/events/1666163253612166/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 5, 2015 Sdílet Odesláno Květen 5, 2015 Fb keca ;) jestli na to nezapomenu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Květen 6, 2015 Sdílet Odesláno Květen 6, 2015 sem zvědavej ted tam je 37 lidí tak doufám že nás tam aspon 10 bude jako vždy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luki@007 Odesláno Květen 6, 2015 Sdílet Odesláno Květen 6, 2015 To je nesvar dnesni doby. Vsichni na vsechno bezhlave klikaji a pak kdyz se jim to nehodi uz se neodhlasi :( Mozna nas tam bude 11, protoze nemam fb, tak se neprihlasim ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Květen 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2015 no já taky dala možná, bohužel zatím to nemůžu potvrdit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 7, 2015 Sdílet Odesláno Květen 7, 2015 no to jsme ten termín vymysleli, on je zítra od 16:15 hokej :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luki@007 Odesláno Květen 7, 2015 Sdílet Odesláno Květen 7, 2015 Tak to bude chtít někoho s telkou v autě ;) nebo tabletem s netem :D V nouzi bude muset stačit radio B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cico86 Odesláno Květen 8, 2015 Sdílet Odesláno Květen 8, 2015 s radiem su vacsie nervy :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dzordzino Odesláno Květen 8, 2015 Sdílet Odesláno Květen 8, 2015 Zdar kluci , jezdim do vysokeho myta k tchynicce :D :D :D v sobotu da se rict mam volno nemate nejakej chill hradek , pardubice a tak podobne ? pridal bych se treba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Květen 8, 2015 Sdílet Odesláno Květen 8, 2015 těžko říct co budu dělat v sobotu ale dyštak dám vědět včera sme chlastaly a ted je mi stašně špatně a dneska grilujem ale sobota je až zejtra takže ještě nevím :jelen: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Květen 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 8, 2015 (upraveno) S tim souperem co hrajem je povinnost vyhrat, kazdopadne kdyby to nekoho zajimalo tak HK stiham i kdyz to nebude na zadny dlouhy srazovani Upraveno Květen 8, 2015 uživatelem Myš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Květen 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2015 (upraveno) Takže díky všem za účast B) Hodně se tam řešila spanilka, no na to nás bylo moc a první semafor by to rozdělil, každopádně těm co si na ni odjeli děkuju, že jsem já a pár dalších nejela, protože takhle podle mě spanilka nevypadá Jediná fotka co mám já :D Upraveno Květen 9, 2015 uživatelem Myš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Květen 9, 2015 Sdílet Odesláno Květen 9, 2015 Tak tak, někteří si spanilku trochu pletli se závoděním... Ale jinak se nás sešlo docela dost a rád jsem poznal nový lidi, se kterýma jsem dobře pokecal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luki@007 Odesláno Květen 10, 2015 Sdílet Odesláno Květen 10, 2015 Ahoj, tak jsem se konečně dostal k tomu, abych sem přispěl pár fotkama ze srazu. Jinak díky za príma pokec B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Květen 10, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 10, 2015 je pro příště by to chtělo aby se lidi naučili parkovat více u sebe ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Květen 10, 2015 Sdílet Odesláno Květen 10, 2015 jn klasický problém, kdo nejezdí na srazy tak to nezná no 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Květen 10, 2015 Sdílet Odesláno Květen 10, 2015 Přijel jsem jako jeden z posledních a nebylo to už kam píchnout, proto jsem tam jako na samotce :(( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Květen 10, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 10, 2015 tak ono takovejch tam bylo víc no :D :D, pak to na fotce vypadá jak rozhádaný :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Květen 10, 2015 Sdílet Odesláno Květen 10, 2015 Já jsem byl naprosto poprvé se svým autem někde na srazu, takže jsem si přišel jako nahej :D Nikoho člověk nezná, vůbec nic :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Robí Odesláno Květen 10, 2015 Sdílet Odesláno Květen 10, 2015 Sraz byl fakt super :-) No spanilka byla porovnávání výkonu u OI chip a OII :-) OII zvítězila takže není co řešit :D To jen zlehčuji. RJtheRush - zas máš výhodu že máš samostatné foto svého auta :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Květen 11, 2015 Sdílet Odesláno Květen 11, 2015 jo tyhle jizdy jsou nejhorsi... idealni to zaparkovat nekde za mestem na trave, pokecat u aut a pak jit na jidlo :) takze na letni mesice najit treba kempicek u hradce nebo nejaka dobra hospoda a hezky registrace mailem pro misto na obed / veceri protoze vzdycky se najdou pitomci, kteri nutne musi hrabat a turovat s TDi apod....deti.... vzdycky je to o pruser. navic na jizdy ve vetsim poctu je myslim potreba asistence policie, jinak se to nikd nepovede. na srazu Porsche jsem takto jeli chvili z mesta alespon ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Květen 28, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 28, 2015 Vitto jako nápad to nění špatnej, jenže tu se tak tak domluvím jen rychle pokec sraz jednou za uherskej rok, už vidím jaký jsou problémy s registrací nekde na rezervaci míst jen pro nás každopádně na hrabání a turovaní at si jezdí na tuzing srazy, ne na ty pohodový pokecový B) ...a jet na sraz kuli spanilce, která se nakonec zvrhne v závodění po HK na to mi těch 50km do HK zase nestojí a můžu sedět doma na prdeli :D :D ( holt už jsem asi stará na tyhle kraviny :D ) to all: každopádně pokud jste pro, že si někde zajdem i na jídlo a nějakou zábavu a jste schopni v případě potvrzení rezervace dovalit, tak můžeme něco naplánovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cico86 Odesláno Květen 28, 2015 Sdílet Odesláno Květen 28, 2015 Vitto jako nápad to nění špatnej, jenže tu se tak tak domluvím jen rychle pokec sraz jednou za uherskej rok, už vidím jaký jsou problémy s registrací nekde na rezervaci míst jen pro nás každopádně na hrabání a turovaní at si jezdí na tuzing srazy, ne na ty pohodový pokecový B) ...a jet na sraz kuli spanilce, která se nakonec zvrhne v závodění po HK na to mi těch 50km do HK zase nestojí a můžu sedět doma na prdeli :D :D ( holt už jsem asi stará na tyhle kraviny :D ) to all: každopádně pokud jste pro, že si někde zajdem i na jídlo a nějakou zábavu a jste schopni v případě potvrzení rezervace dovalit, tak můžeme něco naplánovat takže v sobotu na Rozkoši ?:D jedeš kouknout ??? Ja sa tam chystam okolo 13 00 na 1-2 hodky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.