milis258 Odesláno Září 28, 2017 Sdílet Odesláno Září 28, 2017 Odkud jsi? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Majklos003 Odesláno Říjen 2, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2017 Pardubice 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Majklos003 Odesláno Říjen 3, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2017 Je tu někdo kdo dokaže srovnat a napasovat přední blatník ? Přitelkyně lehce vzala sloupek :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Robí Odesláno Říjen 15, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2017 Kurňa nějak to tu ztrácí na aktivitě. Jak tady tak skoro celé forum mi příjde. Čím to je? Chápu že teď už není moc počasí na leštěnky, ale na diskuze nebo cokoliv prostor pořád je. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cico86 Odesláno Říjen 16, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2017 dnes v Jaromeri som potkal MARECZKA ale asi si mne nespoznal co ? vo fiate a firma ELEKTROCOMP si stal za nama a jsem zvednul ruku ale ty si nekam vyrazil pric autem..;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Říjen 18, 2017 Autor Sdílet Odesláno Říjen 18, 2017 Robí mam stejnej pocit [emoji1303] Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Robí Odesláno Říjen 19, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2017 Ale je to strašně divný, člověk by to pochopil když by bylo málo aut na srazu třeba, ale vzhledem k počasí to zas tak málo aut nebylo. Jako asi bych to tady psát neměl jo, ale na konkurenčim VW-clubu to jede pořád. Tam se člověk dozvídá o úpravách, protože už začíná počásko na plánování úprav přes zimu. Ale tady prostě nic. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Říjen 19, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2017 Jo je to tady trošku mrtvý...třeba já jsem letos neměl skoro na nic čas. Oprava motoru, rodinné starosti a navíc 18-ti směnný systém ve Škodovce mi moc času nenechává. Přes zimu mám pár plánů, tak snad bude i víc času. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Říjen 19, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2017 dnes v Jaromeri som potkal MARECZKA ale asi si mne nespoznal co ? vo fiate a firma ELEKTROCOMP si stal za nama a jsem zvednul ruku ale ty si nekam vyrazil pric autem..;) cau je to mozny, asi jsem byl moc zamysleny :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Říjen 19, 2017 Autor Sdílet Odesláno Říjen 19, 2017 Robí - myslim ze vwc je hodne jinde, ale taky to vem tak ze to je pro vsehny vw ale tohle je octavia club, coz je svym zpusobem nevyhoda...ale taky to tam frcelo par let zpatky nehoraznym zpusobem a taky to klesa jen v tom poctu lidi to novym treba ani neprijde [emoji4][emoji1365] Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Robí Odesláno Říjen 19, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2017 Myš: nevim co bereš před pár lety, já na vwc jsem skoro 5 let registrovanej a zatím jsem pořád spokojenej. Jako ano tady to je zaměřené hlavně na octy, ale je tu hodně lidí co přesedlalo na jiné modely a pořád tu jsou a baví je to. Mají tu přátelé a píšou rady i o jiných typech. To tady je fajn, ale celkově to nějak vázne no. Třeba i slev bylo dřív víc, byly tu licence na vagy atd a to už není a nikdo neobnovuje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Říjen 20, 2017 Autor Sdílet Odesláno Říjen 20, 2017 Tak se koukni jak tam jsem dlouho ja a to uz menili i server ci co a pak tam vsichni vo jsme tam dyl mame stejnej datum, takze frcel tam i ten chat, pracovni doba ztravena s ostatnima na nem atak, ale joo porad to funguje oproti oc [emoji1365] Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Robí Odesláno Říjen 21, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 21, 2017 No tak ty jsi srdcař VW, to je něco jiného :D Ale spíš jsem to myslel tak že tam člověk je déle a pořád to tam jede, tady je to poměrně nové orproti VW a umírá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cico86 Odesláno Říjen 22, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2017 no tak nic..musime nakoupit VW aby to fungovalo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Robí Odesláno Říjen 22, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 22, 2017 no tak nic..musime nakoupit VW aby to fungovalo :) Jen to ne :D Ve středu jedu pro novou octu :D A nebo to napiště do středy ať to stihnu zrušit :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cico86 Odesláno Říjen 23, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2017 jakou ? aspon RS ?:) ja co jsem dal na koupu 1octavie + nakladni oprava v hodnote auta, tak bych mnel 2jkovou lestenku jak mysa :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Robí Odesláno Říjen 23, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2017 jakou ? aspon RS ? :) ja co jsem dal na koupu 1octavie + nakladni oprava v hodnote auta, tak bych mnel 2jkovou lestenku jak mysa :D Jojo v RS :-) Jen co jí přivezu tak dám foto :-) Jo ono ty opravy někdy jsou masakr :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Robí Odesláno Říjen 24, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2017 Ale ty už máš taky zpátky octu ne? Ale neviděl jsem ještě téma :D Tak sem hoď nějakou tu fotku, abych tě případně poznal na silnici :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cico86 Odesláno Říjen 24, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2017 jo...octavka je zpatky ale nikdy vic naftu :D jedine benzin... :) jezdil jsem do Kvasin na smeny ale pak jsem zmenil praci a jezdim za 7l nafty protoze jezdim 10km do prace a zpatky... nevim jak uploadnut foto tak jenom cez imgur upload https://imgur.com/6yJiHXS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Robí Odesláno Říjen 24, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2017 Vypadá pěkně :-) Docela jí seknou i ty kola. Takže příští rok už pojedeš na plac v Žamberku? :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cico86 Odesláno Říjen 25, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2017 no kdyz my nebude plakat miminko tak jo :) cekame v prosinci prirastek a snad se nauci chodit do Zamberku :D jo hezka octavia, byl jsem i s Pepom alias surfmanem ale po mesici se pokazila a zistilo se ze prasklo tesneni a kdyz se sundalo tesneni tak se zistilo dal ze bylo neco delaneho s agregatem a oprava mne vysla na 40 000 ...celkem drahy kocarek pro miminko :D zlata HONDA :) to chtelo jenom benzin a tocit VTEC :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Robí Odesláno Říjen 25, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 25, 2017 (upraveno) no kdyz my nebude plakat miminko tak jo :) cekame v prosinci prirastek a snad se nauci chodit do Zamberku :D jo hezka octavia, byl jsem i s Pepom alias surfmanem ale po mesici se pokazila a zistilo se ze prasklo tesneni a kdyz se sundalo tesneni tak se zistilo dal ze bylo neco delaneho s agregatem a oprava mne vysla na 40 000 ...celkem drahy kocarek pro miminko :D zlata HONDA :) to chtelo jenom benzin a tocit VTEC :D Ty brdo tak to gratuluju :-) Bude chodit možná tak v chodítku :D A tohle jsem teda dnes pořídil já :-) Upraveno Říjen 25, 2017 uživatelem Robí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cico86 Odesláno Říjen 26, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2017 (upraveno) parada :) krasna barva :)jestli muzu cena kolik ?:) Upraveno Říjen 26, 2017 uživatelem cico86 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Robí Odesláno Říjen 26, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2017 parada :) krasna barva :) jestli muzu cena kolik ? :) Sz :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Robí Odesláno Říjen 26, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2017 Co udělat teď o víkendu poslední letošní sraz? Je to asi moc narychlo co? Ale tak že by se to trošku rozhejbalo zas. Dát to třeba v Trutnově u myčky někdě. Nebo Hradec, Jaromeř? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cico86 Odesláno Listopad 8, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2017 zase si si sam vypisoval tady :) ja ted jdu zapisovat kola do TP takze sobotu asi stravim na STK v Nachode a v nedeli jedeme do Kudowy na kaffe.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Robí Odesláno Listopad 9, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2017 Tady si člověk poslední dobou píše jen sám :D Jo do Kudowe jsme dříve jezdili pravidelně na klobasu :-) Nebo pstruha Copak? Dáváš na zimu nějaké větší jo? Copak? Dáváš na zimu nějaké větší jo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cico86 Odesláno Listopad 10, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2017 Tady si člověk poslední dobou píše jen sám :D Jo do Kudowe jsme dříve jezdili pravidelně na klobasu :-) Nebo pstruha Copak? Dáváš na zimu nějaké větší jo? Copak? Dáváš na zimu nějaké větší jo? ne...jdu zapsat 17cky na leto, co byly u auta..nebyly zapsany a moje cesty na SVK by byli plne strachu o TP :D v kudowe jsou nejlepsi pstruhy a trznice...nic jineho tam neni..a jasne...mycky kterou konecne mame i v Nachode...huraaa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Robí Odesláno Listopad 10, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2017 Jo to je pravda, že mě říkalo už více lidí že tam jezdí mýt auto. A tu samou máte v Náchodě jo? Kde? Jo tržnice je fajn, sice musí člověk hodně vybírat aby nekoupil nějakou kravinu, ale já tam třeba kupuju jeden a ten samej kotouč do flexy a je suprovej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cico86 Odesláno Listopad 11, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2017 Jo to je pravda, že mě říkalo už více lidí že tam jezdí mýt auto. A tu samou máte v Náchodě jo? Kde? Jo tržnice je fajn, sice musí člověk hodně vybírat aby nekoupil nějakou kravinu, ale já tam třeba kupuju jeden a ten samej kotouč do flexy a je suprovej. v Belovsi u PENNY marketu...cena/ čas myti odpovida Kudowe protoze v Jaromeri clovek nestihne umyt auto v normlanym case..tam je to strasne na penize... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.