marekczek Odesláno Listopad 11, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2017 Hlavně vapky prostě nemyjí, zůstává po tom prach. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Robí Odesláno Listopad 11, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2017 v Belovsi u PENNY marketu...cena/ čas myti odpovida Kudowe protoze v Jaromeri clovek nestihne umyt auto v normlanym case..tam je to strasne na penize... Dííík :-) Se hodí, když pojedu někdy okolo. Hlavně vapky prostě nemyjí, zůstává po tom prach. Tak ono to nesmíš mít jen tou vapkou, ale vzít si sebou kyblík a houbu. Ruční mytí je spíš ulehčení. Já v létě právě jezdím s tím kýblem a houbou a pak i sušim. Ale když to chci jen opláchnout a vim že se to hned zašpiní že nepotřebuju dělat parádu, tak to je umeju vapkou a auto je čisté. Stejně když zaprší, tak je na tom hned prach. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Listopad 11, 2017 Autor Sdílet Odesláno Listopad 11, 2017 To jo, jen pak na clovek ostatni koukaj jen na blbce co tam dela s houbou a rucnikem [emoji2][emoji2] zlate myti na zahrade kde si klepou na celo jen sousedii [emoji23][emoji23] Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Robí Odesláno Listopad 12, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2017 To jo, jen pak na clovek ostatni koukaj jen na blbce co tam dela s houbou a rucnikem [emoji2][emoji2] zlate myti na zahrade kde si klepou na celo jen sousedii [emoji23][emoji23] Sent from my iPhone using Tapatalk Jo tak to máš pravdu :D, ale tady u nás se otevřela nový myčka a já když jsem tam jel poprvé tak to fakt bylo že na mě všichni čuměli, proč mám sebou ten kýbl :D A dokonce i nějakej blbeček ve frontě troubil, protože boxy pro 4 auta a 3 odjeli a já tam pořád :D Ale takhle jsem tam byl párkrát a pak jsem tam začal potkávat lidi, které tam jezdili jen na myčku a pak už jezdili i s kýblem :D A teď když jedu třeba jen okolo tak tam vždy někdo s kýblem je :D A dokonce si berou i nějaký ten detailing a ještě se s tím serou dlouho před boxama. Máme tam totiž super plácek a ještě vysavače a je to soukromý pozemek, takže to je i oplocené. Takže někdo tam tráví i hodiny no :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milis258 Odesláno Listopad 12, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2017 V hk u kfc bych řekl, že to taky myje poměrně pěkně, auto krásně celé od pěny ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Listopad 13, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2017 jo, v h.k. je to super...i interval je v pohodě a hlavně auto fakt pěkně čistý a po uschnutí není flekatý. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Robí Odesláno Listopad 14, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 14, 2017 Jo to máte pravdu, v HK je super myčka i ta jak je za Albertem ta nová nebo nová, ona tam je už asi 2 roky, ale znám přímo majitele a ten to zatim nešidí :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Listopad 17, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2017 Tak to super, že u Alberta nešidí. Takhle to zkazil v Jaroměři, první půlrok super, dlouhý intervaly a krásně to pěnilo. A to neměl konkurenci. A teď hrůza, pomalu ti nestačí 150,- a pěna žádná a hlavně auto uschne a je samá šmouha. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milis258 Odesláno Listopad 17, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2017 A tak nechá se umýt za 100 pěkně, ale dřív to bylo lepší, to určitě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cico86 Odesláno Listopad 17, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2017 ja to myju za 50kc v nachode a stiham vsechny programy :jelen: zlate slovenske rucicky :loool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Listopad 17, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 17, 2017 Já podle toho, jak tam přijedu zaprasenej :loool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Robí Odesláno Listopad 20, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2017 Jo v Jaroměři jsem taky párkrát myl a hodně lidí to bohužel dělá no. Že si nechá udělat klientelu, rozkřikne se to a pak zkracují intervaly. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Listopad 23, 2017 Autor Sdílet Odesláno Listopad 23, 2017 a já tam nejezdím protože to je stejně flekaty, takže když už dělat blbečka s kyblíkem tak jen sousedům :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cico86 Odesláno Listopad 23, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2017 (upraveno) myško..ked uz delas ze seba šaška tak ja ti hned vedle pristavim i svoje :jager: Upraveno Listopad 23, 2017 uživatelem cico86 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Robí Odesláno Listopad 23, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2017 Tož bych to tam taky mohl hodit :D Aby šašků nebylo víc a myš by to krásně zvládla :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cico86 Odesláno Listopad 23, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2017 (upraveno) takze o vikendu zraz u Mysi :D ja pijem len turka dikes :)je to super puntičkarka to by dala levou zadnou prednou :) Upraveno Listopad 23, 2017 uživatelem cico86 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Robí Odesláno Listopad 23, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2017 Jo to asi jo. Vezmem stoličky ať máme dobrý výhled :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milis258 Odesláno Listopad 24, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2017 Dovezu stoleček ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Robí Odesláno Listopad 24, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2017 Super :D Akorát Myš nám tu nějak neraguje :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cico86 Odesláno Listopad 25, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2017 pepa: mnel by si si umyt auto :D pred PEPCOM to blbe vypadalo :) mysa: priste necum na spotrebu ale na silnici a pozdrav kamarada u Alberta :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Robí Odesláno Listopad 25, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2017 Jo tak ona si jezdí výlety, hlídá spotřebu a na nás tady dlabe :D To se ozve až budeme mít plný víkend a nebudeme moct dorazit :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Listopad 29, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2017 pepa: mnel by si si umyt auto :D pred PEPCOM to blbe vypadalo :) mysa: priste necum na spotrebu ale na silnici a pozdrav kamarada u Alberta :D Hele, na černý se to v zimě nevyplatí...myl jsem 2x za posledních 14 dní a vidíš jak to vypadá :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cico86 Odesláno Prosinec 2, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2017 partia...jakou naftu tankujete a kde ? co jsem odesel od benzinove hondy tak mne trapi jestli tankovat obyc. naftu na benzine nebo tu kvalitnejsi. ted kdyz je zima tak my u prvniho startu rano dymi auto cca 10 sec a pak uz ne...dajte typ co je nejlepsi..dikes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milis258 Odesláno Prosinec 3, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2017 Skoro pořád Benzina, obyč nafta,ve skalici jinou nemají ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cico86 Odesláno Prosinec 3, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2017 musis otocit Nachod :) ja taky tankuju v C.Skalici kdyz jedu z prace ale vacsinou Nachod. Asi pudu do ti lepsi naftu..mam nejakoiu karticku od benziny a je tam sleva 1kc na lepsi naftu tak uvidime :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milis258 Odesláno Prosinec 3, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2017 ve skalici mají lepší cenu než Náchod, asi jak je to zastrčené a díky vysokovu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Robí Odesláno Prosinec 3, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2017 Já teď taky jedině Benzina, přes zimu dávám i aditiva. Ono někdy ty mrazy dokážou potrápit. Dřív jsem tankoval Benzina a OMW, ale teď to koupila benzina tu benzínku. Tak musim stejně Benzinu, ale ta mi nevadí. U ní jsem ještě nezažil špatnou naftu. Musim teda zaťukat abych to nezakřikl, ale mám zkušenost že třeba ONO nebo Mol mě v zime zamrzla nafta. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Prosinec 7, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2017 já vždy na benzině a většinou verva naftu, taky mám kartičku se slevou :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cico86 Odesláno Prosinec 8, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2017 Hanz: nezustali ti nejake veci z auta ?:) napr.5dvere nebo turbo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Majklos003 Odesláno Prosinec 9, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2017 Zdarec, mam na vas dotaz a prosbu. Jelikož jsem se stěhoval tak shanim šikovného mechanika nejlépe Pardubice a okolí. Máte prosím někdo zkušenosti ? Muj stavajici mechanik je cca 100km :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.