davidek.c Odesláno Srpen 2, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2009 Davidku: Ty mě chceš zničit vid? Stormik toužil po projeti Tvé mašiny.Já měl na motorce jednou průser a od té doby mám z těch stroju slušný respekt... :) svezu vsechny,kdo bude chtit,ale tebe Romariooo jako prvniho a klidne jeste pred seskokem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Srpen 26, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2009 Davidku: Ty kluku jeden ušatej!!! Všechno nejlepší k Tvým narozeninám!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Srpen 26, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2009 Taky se pridavam, vsechno nej ! :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Srpen 27, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2009 Síce trochu oneskorene ale tiež sa pridávam ku gratuláciám.... všetko najlepšie... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
davidek.c Odesláno Srpen 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Srpen 30, 2009 Kluci vsem dekuji za prani....nejak jsem nestiham moc chodit....moc prace 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Září 1, 2009 Sdílet Odesláno Září 1, 2009 Čau Dave, sice trošku opožděně ale všechno nej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Září 1, 2009 Sdílet Odesláno Září 1, 2009 Hezká kokta.... A co ty kola? Plechy??? No a Miloštěk lepidlo nemá chybu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
davidek.c Odesláno Září 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 1, 2009 Storme diky moc.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
davidek.c Odesláno Září 1, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 1, 2009 Hezká kokta.... A co ty kola? Plechy??? No a Miloštěk lepidlo nemá chybu Ja vim,kola jsou na zimu a nechtelo se mi davat prachy za lepsi kola.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 10, 2009 Sdílet Odesláno Září 10, 2009 Ahoj pane! Dnes jsem Tě poznal na břeclavsky dálnici i když jsi byl hodně daleko za mnou to denní svíceni svíti jako bejk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
davidek.c Odesláno Září 10, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 10, 2009 Ahoj pane! Dnes jsem Tě poznal na břeclavsky dálnici i když jsi byl hodně daleko za mnou to denní svíceni svíti jako bejk Abych rekl pravdu,tak jsem to jeste z dalky nevidel jak to sviti....jen vim,ze kdyz jedu po meste,tak dost lidi to sleduje co tam mam namontovane 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 10, 2009 Sdílet Odesláno Září 10, 2009 Abych rekl pravdu,tak jsem to jeste z dalky nevidel jak to sviti....jen vim,ze kdyz jedu po meste,tak dost lidi to sleduje co tam mam namontovane Viděl jsem Tě ve zpětném zrcátku už v dálce a řikal jsem si že to neni možny...že by to byla velká náhoda a byls to Ty Bylo to přijemny! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
davidek.c Odesláno Září 14, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2009 Tak chlapi dnes odjizdim na dovolenou do Egyptu,tak se tady mejte vsichni dobre.................... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
davidek.c Odesláno Září 27, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 27, 2009 Tak jsem zpatky z dovolene a tady mate par fotek...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alexas Odesláno Září 27, 2009 Sdílet Odesláno Září 27, 2009 Parádní fotky. Tvoje přítelkyně, (nebo manželka) je fakt kus pěkný ženský. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Září 27, 2009 Sdílet Odesláno Září 27, 2009 JO, fakt pekne foto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 27, 2009 Sdílet Odesláno Září 27, 2009 Davidku: neflákej to a koukej sem nahrát ještě nějaky ty fotečka Je vidět že jste si to uživali asi naplno a fotečky jsou opravdu pěkny-hlavně ta jak tam pomyslně držíte to slunce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
davidek.c Odesláno Září 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 28, 2009 tak na prani dalsi fotky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Září 28, 2009 Sdílet Odesláno Září 28, 2009 nádherné fotos... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Září 28, 2009 Sdílet Odesláno Září 28, 2009 Pěkný photos, a pak že nejsou prachy a všichni u moře 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Září 28, 2009 Sdílet Odesláno Září 28, 2009 Pěkná slečna, hezký fotky a pohádková dovolená .. kde to bylo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 28, 2009 Sdílet Odesláno Září 28, 2009 Pěkná slečna, hezký fotky a pohádková dovolená .. kde to bylo? Viktore: mrkní na RZ těch dvou Octávek a poznáš to hned kde to bylo...Egypt 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Září 28, 2009 Sdílet Odesláno Září 28, 2009 Dík, já tam nikdy nebyl, takže bych nepoznal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 28, 2009 Sdílet Odesláno Září 28, 2009 Dík, já tam nikdy nebyl, takže bych nepoznal Neni zas tak až o co stát. S Davidkem jsem mluvil po telefonu a tak jsme docela pěkně pokecali Když jsme tam byli my tak jsem dvakrát po sobě měl celej den horečku a průjem jako howado Však Davidek taky řikal že měl "potíže" Hurghada neboli Sharm El Sheik to samé...v komplexu hotelů krásně čisto ale jakmile jdeš o 200 metrů za hranice hotelů tak děs a hrůza...bordel a ty jejich otravny pouliční prodavači... Ale co se týče podvodního světa tak naprostá špička-to neuvidíš nikde.Nádherný podvodní svět a ryby které nikde jinde než v Rudém moři neuvidíš. To samé se týče i cen jelikož celou rodinu 2 dospěly a dvě děti pořidiš v all incl. za cca 50 tisic což třeba nikdy nedocíliš v Řecku kde to stoji minimálně 80 papíru... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
reinxed Odesláno Září 28, 2009 Sdílet Odesláno Září 28, 2009 Moc pěkné fotky. Ta atmosféra no prostě super. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ViktorMPI Odesláno Září 28, 2009 Sdílet Odesláno Září 28, 2009 Jj, Romane, takže podle popisu něco jako Tunisko, ale tam i to moře nic moc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Září 28, 2009 Sdílet Odesláno Září 28, 2009 Hoj Dave, vítej zpátky v realitě Fotky jsou fakt supr....kdo vás aranžoval ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
davidek.c Odesláno Září 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 28, 2009 Kluci dik za pochvalu..potesi........byl to Egypt hotel Pyramisa...hotej je stary cca 2,5roku a je to 15km od Hurgady...hotel moc pekny,jidlo parada,bazen luxusni a more nema chybu..proste vsude hodne rybicek....jen nesmis opustit hotel protoze jinak vsude strasny bordel a hnus....normalne hovada.....cena 12dnu vcetne pojisteni 21500kc all inclusive 0 Citovat Odkaz ke komentáři
davidek.c Odesláno Září 28, 2009 Autor Sdílet Odesláno Září 28, 2009 Hoj Dave, vítej zpátky v realitě Fotky jsou fakt supr....kdo vás aranžoval ? Ahoj Stormiku...bylo fajn skoro dobre jak v praci.....byl to profi fotograf a cena taky stala za to....... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.