Přejít na obsah

OII stefany

Doporučené příspěvky

• o 4 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
Dík, já tam nikdy nebyl, takže bych nepoznal

Neni zas tak až o co stát. S Davidkem jsem mluvil po telefonu a tak jsme docela pěkně pokecali :palec:

Když jsme tam byli my tak jsem dvakrát po sobě měl celej den horečku a průjem jako howado :wacko: Však Davidek taky řikal že měl "potíže" :pivo:

Hurghada neboli Sharm El Sheik to samé...v komplexu hotelů krásně čisto ale jakmile jdeš o 200 metrů za hranice hotelů tak děs a hrůza...bordel a ty jejich otravny pouliční prodavači...

Ale co se týče podvodního světa tak naprostá špička-to neuvidíš nikde.Nádherný podvodní svět a ryby které nikde jinde než v Rudém moři neuvidíš.

To samé se týče i cen jelikož celou rodinu 2 dospěly a dvě děti pořidiš v all incl. za cca 50 tisic což třeba nikdy nedocíliš v Řecku kde to stoji minimálně 80 papíru...

Odkaz ke komentáři

Kluci dik za pochvalu..potesi........byl to Egypt hotel Pyramisa...hotej je stary cca 2,5roku a je to 15km od Hurgady...hotel moc pekny,jidlo parada,bazen luxusni a more nema chybu..proste vsude hodne rybicek....jen nesmis opustit hotel protoze jinak vsude strasny bordel a hnus....normalne hovada.....cena 12dnu vcetne pojisteni 21500kc all inclusive

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...