čermi Odesláno Prosinec 11, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2009 (upraveno) Tak po astře a laguně mám zas opět okřídlenej šíp:) Je to bejvalej španělskej taxík ale snad ho trošku vylepšim :) r.v.99, najeto :radši nevědět :) 4xel.okna, AC klima a nic víc :) moje úpravy:face exterieru,leder,výhřev sedáků,xeny,3ramenej volant,pedály RS,EGR off,trysky z 81 Upraveno Březen 24, 2010 uživatelem čermi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Prosinec 11, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2009 ex škodovky 120L před 10lety felda před 4lety 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 11, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2009 Tak jsme hooodně zvědavej co z toho časem "vyleze" když vidím předchudce... ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Prosinec 11, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2009 Tak jsme hooodně zvědavej co z toho časem "vyleze" když vidím předchudce... ;-) no to já taky ale vim že to už nebude žádnej laminátovej tuning :) to už mám za sebou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 11, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2009 neni ta benzinka v Usti, je to myslim Benzina, ne? na ty ceste kolem je max 70 km/h :( hihi, zrovna na tomhle miste jsem stal pred 2 tydny a luxoval jsem kompletne vybileny auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Prosinec 11, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2009 neni ta benzinka v Usti, je to myslim Benzina, ne? na ty ceste kolem je max 70 km/h :( hihi, zrovna na tomhle miste jsem stal pred 2 tydny a luxoval jsem kompletne vybileny auto jj je to v Ústí a 70 je tam taky:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Prosinec 11, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2009 hihi, tam dost casto tankuju, kdyz jsem v Usti :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Prosinec 11, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2009 Zdar pěkný fotečky měl jsem něco podobnýho jako ty (modrá škodovka) budu držet palce při úpravě tvé octulce :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Prosinec 11, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2009 Zdar pěkný fotečky měl jsem něco podobnýho jako ty (modrá škodovka) budu držet palce při úpravě tvé octulce :( ahoj díky snad se zadaří z toho udělat něco zajímavého 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Prosinec 11, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2009 ahoj díky snad se zadaří z toho udělat něco zajímavého Víš jak toe když peněžnka dovolí tak.......... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Prosinec 11, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2009 Víš jak toe když peněžnka dovolí tak.......... tak ta moje šrajtofle toho mnoho nedovolí, páč jsem ženatej,hehe :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Prosinec 11, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2009 tak ta moje šrajtofle toho mnoho nedovolí, páč jsem ženatej,hehe :( No tak to upřímnou soustrast :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Prosinec 11, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2009 No ženatej ještě nejsem takže nějaký ty penízky se seženou :( vlastně už sem si dnes udělal trošku vánoce,ale nebudu předbíhat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Prosinec 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 tak sem dnes začal s vylepšováním svého taxíku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Prosinec 29, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 ten introš vypádá parádně,tak at se daří i při dalších úpravách 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Prosinec 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 ten introš vypádá parádně,tak at se daří i při dalších úpravách díky, už aby to bylo dodělaný ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Prosinec 29, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 to mi povídej,taky už se těším až budu dokončovat.jenže jsem se ted pustil do přestavby ještě jednoho auta tak to nejde tak rychle jak jsem si představoval.ale na leden se už připravuje zadní kotoučovka a kola půjdou na lak a pak se uvidí co dál. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Prosinec 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 no ja začal zatim s interierem bo v tom smradlavym taxiku se mi nejezdilo příjemně ,ale s exterierem musim taky něco udělat ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Prosinec 29, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 je mi to jasný,mě ta šedá taky dosti štve.ale já chci dát RS introš,tak se mi to zatím nechce předělávat do černa dokud nebudou sedáky.příští rok budu rád když krom tý kotoučovky a nově lakovanejch kol dám stavitelnej podvozek aby to nevypadalo jak koza.takže ty sedačky vydím nejdřív tak příští zimu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Prosinec 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 no mě čeká kotoučovka a podvozek taky no o kolech ani nemluvim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Prosinec 29, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 tak to stačí k tomu aby to vypadalo dobře.já mám zatím 17''kola a pokud to dopadne tak budou 18'' magnesiový.a co chceš dávat za podvozek? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sterny Odesláno Prosinec 29, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 máš ji pěknou i ten introš ale myslel jsem že když budeš mít rozebranou celou palubku tak si tam dáš climatronik a ne že tam necháš manuální klimu???? :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Prosinec 29, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2009 našel sem ještě interierovou fotku felušky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Prosinec 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 tak sem dnes dodělal interier a jsem dost spokojenej :) teď už mi chybí jen volant(no a na něj peníze :lool: ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Prosinec 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 máš ji pěknou i ten introš ale myslel jsem že když budeš mít rozebranou celou palubku tak si tam dáš climatronik a ne že tam necháš manuální klimu???? :lool: no climatronic by nebyl špatnej ale potřebuju jiný věci mě stačí když to chladí s AC :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Prosinec 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 tak to stačí k tomu aby to vypadalo dobře.já mám zatím 17''kola a pokud to dopadne tak budou 18'' magnesiový.a co chceš dávat za podvozek? podvozek zatim vubec nevim jakej jezdím s tim denně takže neco aby mi neodskčily ledviny :) muj brácha teda tvrdí jak to neni minimálně o 7cm dolu tak to neni ono :lool: máš nějakej tip? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 30, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 máš nějakej tip? Chlape já bych to asi nehrotil. Spousta jezdí HP sporting a nebo tu celkem dost lidí má KW -35/-35 jako já, pokud nemaj RSkovej podvozek a je to super. A úplně to snížení stačí... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Prosinec 30, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 jj přesně jak říká spooky1,taky bych šel asi do HP nebo KW,ale já chci stavitelnej už jenom kvůli těm rozšířenejm blatníkům.takže aby to šlo snížit tak o ty 40 mm a klidně i víc.a ještě uvažuju o větších kolech tak uvidím.jinak ten interier fakt super je to povedený,jen to chce ještě RS volant :lool: jo a ještě dotaz možná budu prodávat 17'' kola tak jestli by si neměl zájem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Prosinec 30, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 Moc spravny vyber introse :)jen tak dale .)drzim palce v dalsim zlepsovani :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Prosinec 30, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 máš ji pěknou i ten introš ale myslel jsem že když budeš mít rozebranou celou palubku tak si tam dáš climatronik a ne že tam necháš manuální klimu???? :lool:Tak ono zase není tak jednoduché u ročniku 99 :) tam se musi toho předělat více než jen dát jiné topení a ovladácí panel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.