jackie Odesláno Leden 18, 2010 Sdílet Odesláno Leden 18, 2010 to je taky možnost :lool: no prostě bych je tam dal a neřešil bych to a máš to bez práce :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Leden 19, 2010 Sdílet Odesláno Leden 19, 2010 Ja daval kouřový z RS. K te moji zlaty, ty bily byly nechutne hnusny. Jeden jsem měl doma a druhej kupoval snad za 300,- ale mysliim ze jsem mel nejakou slevu, ted neviim Jinak ted ten blikac jeden stoji 60,- jelikoz je fabie II ma uz standartne.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Leden 19, 2010 Sdílet Odesláno Leden 19, 2010 Hehe dalsi jako ja :)taky sem dlouho odolaval RS stylu na TDI :)ale uz me to taky chytlo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Leden 19, 2010 Sdílet Odesláno Leden 19, 2010 RSkovej styl neni spatnej a vubec bych se nabal delat to na TDI, na 1,4 nebo SDI. To same mas jako by rekl ze se TDI auta nemaji tuningovat, protoze se to drive nedelalo a prvni tuning auta byly benziny, take ze u TDI nema smisl zvisovat vykon protoze se to po prve delalo u benzin motoru a tim padem to nesouvisi s TDI. Proste co je pekne a (k tomu) prakticke opodtsatneni tak to ma smisl davat na auto, neplacat to vselijakima blbostma. Treba RS zadni spoiler na kazdej octe je nadherny (krome verzi s SPZ v narazniku), stejne tak RS volant slusi kazdej octe s cernym interierem a o pedalah nebudu mluvit vubec. Takze pokud se Ti nektere veci z RS liby tak to davej na auto, neverim ze s tim neco pokazis. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Leden 19, 2010 Sdílet Odesláno Leden 19, 2010 No rozhodne je lepsi pouzit origo dily skoda (RS) nez nejakej lacinej laminatovej tuning! :lool: Jinak ja RS odolavam vcelku dost dobre.. hih :( Jedinou vyhodu mate vy (RSáří) ze RS nárazník vypadá o neco nize jak ten muj Proto vas musim dohnat snizenim.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Leden 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2010 RSkovej styl neni spatnej a vubec bych se nabal delat to na TDI, na 1,4 nebo SDI. To same mas jako by rekl ze se TDI auta nemaji tuningovat, protoze se to drive nedelalo a prvni tuning auta byly benziny, take ze u TDI nema smisl zvisovat vykon protoze se to po prve delalo u benzin motoru a tim padem to nesouvisi s TDI. Proste co je pekne a (k tomu) prakticke opodtsatneni tak to ma smisl davat na auto, neplacat to vselijakima blbostma. Treba RS zadni spoiler na kazdej octe je nadherny (krome verzi s SPZ v narazniku), stejne tak RS volant slusi kazdej octe s cernym interierem a o pedalah nebudu mluvit vubec. Takze pokud se Ti nektere veci z RS liby tak to davej na auto, neverim ze s tim neco pokazis. no já nevim na SDI bo dokonce na 1.4 dávat RS nárazník?To je jako na 316 Mpaket 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Leden 20, 2010 Sdílet Odesláno Leden 20, 2010 no co někdo se spokojí i s málem hlavně že má pocit silnýho vozu ne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Leden 20, 2010 Sdílet Odesláno Leden 20, 2010 No rozhodne je lepsi pouzit origo dily skoda (RS) nez nejakej lacinej laminatovej tuning! :) Jinak ja RS odolavam vcelku dost dobre.. hih :lool: Jedinou vyhodu mate vy (RSáří) ze RS nárazník vypadá o neco nize jak ten muj Proto vas musim dohnat snizenim.. ja ja proto muj RS predek jde pryc a nahazuji faceliftovej a dozenu to snizenim jako ty :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Leden 20, 2010 Sdílet Odesláno Leden 20, 2010 ja ja proto muj RS predek jde pryc a nahazuji faceliftovej a dozenu to snizenim jako ty :lool: Faakt? Kecas urcite.. Ale bylo by to fakt cool! :) a zahladiis listu jako na tamtom, nebo das s listou? Ja bych tam tu listu dal.. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 20, 2010 Sdílet Odesláno Leden 20, 2010 kompletne to cely zahladi, predek + zadek :) a nekeca, bejk jeden... chtel mi prodat RS naraznik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 20, 2010 Sdílet Odesláno Leden 20, 2010 No a proto já jsem nízko dost a zbytek doladím snad tím RS nárazníkem... :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Leden 20, 2010 Sdílet Odesláno Leden 20, 2010 to je dobrá volba,čím nižší to vypadá tím je to lepší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 20, 2010 Sdílet Odesláno Leden 20, 2010 kazdej druhej bude silnicar a odhrabavat snih v zime 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Leden 20, 2010 Sdílet Odesláno Leden 20, 2010 to je taky pravda a proto to chce štalovák a na zimu to hodit pěkně vejš at se všude vlezeš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 20, 2010 Sdílet Odesláno Leden 20, 2010 Já neee... já si nechám ten starej otřískanej za kterejch bych stejně nic nedostal a když budu přezouvat na zimáky tak přendám aj nárazník... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomáš Odesláno Leden 20, 2010 Sdílet Odesláno Leden 20, 2010 To si řikáš teď, ale pak se ti do toho stejně nebude chtít, uvidíš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 20, 2010 Sdílet Odesláno Leden 20, 2010 No představa že každý jaro ten nárazník stříkám a dávám svařit pač ho někde na cestách rozbiju se mě fakt nelíbí... Takže mě to nějakou chvíli asi vydrží... ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Leden 20, 2010 Sdílet Odesláno Leden 20, 2010 to je taky možnost levnější než štelovák,ale když už ho mám objednanej tak proč to takhle neřešit.i když možný až budu měnit nárazník že si strarej taky nechám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 20, 2010 Sdílet Odesláno Leden 20, 2010 No představa že k tomu lezu dvakrát ročně a šteluju to nahoru a dolu... To snad raději ten nárazník... :-D Ale tak uvidíš jak to bude... ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Leden 20, 2010 Sdílet Odesláno Leden 20, 2010 tak já ybch to vždycky šteloval při přehazování kol,a to není zase tak hrozný.no rozhodně to budu muset nějak pořešit ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Leden 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 tak sem dneska nasadil moje black xeny :D líbí se mit to dost a co řeknou benga je mi docela jedno :) sorry foceno mobilem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 to se ti povedlo,vypadá fakt dobře 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Leden 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 to se ti povedlo,vypadá fakt dobře dík ještě musim dodělat ostřiky na naklápění a spasovat nárazník ale to až bude trošku tepleji tohle sem dělal venku a sem za sobolí hovno 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 to věřím v takový zimě něco dělat,to je radost ale vypadá to hodně dobře a zbytek se poladí časem,v zimě se to stejně tak nějak moc nebere,nebo teda já 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 tak sem dneska nasadil moje black xeny :) líbí se mit to dost a co řeknou benga je mi docela jedno sorry foceno mobilem BENGAM MUSÍŠ TVRDIT ŽE JE TO ORIGO A JESTLI NEVĚŘÍ TAK AŤ SE PODÍVAJÍ NA HOMOLOGACI :D A TU TY SVĚTLA MAJÍ :) VYPADÁ TO FAKT DOBŘE 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Leden 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 BENGAM MUSÍŠ TVRDIT ŽE JE TO ORIGO A JESTLI NEVĚŘÍ TAK AŤ SE PODÍVAJÍ NA HOMOLOGACI :) A TU TY SVĚTLA MAJÍ :D VYPADÁ TO FAKT DOBŘE dík :) tuhle větu pro ně mám taky připravenou tak uvidíme 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Leden 26, 2010 Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 Jeste jsi mel rozsvitit ty xeny! Abych videl jak sviti kazda zarovicka.. Jinak to na ty cerny vypada fakt dobre.. jeste zadni bych udelal cerny.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 26, 2010 Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 tak sem dneska nasadil moje black xeny líbí se mit to dost a co řeknou benga je mi docela jedno Tak jsem si naslintal do klávesnice a můžu jít zase něco dělat... Fakt super... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Leden 26, 2010 Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 fakt luxusní.....vypadá to skvěle 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Leden 26, 2010 Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 Tak ty světla jsou luxusní a na té černé to opravdu vynikne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.