čermi Odesláno Leden 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 15, 2010 tyjo ten napis octavia a motorizaci maš nějak posunutou ne ? Pryč s tím vším !!! ;) teda až na logo škoda! takhle ta chudinka vypadal když sem ji pořídil (bratránek je tuzingář )ted už je to lepší jen ještě nemám foto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Leden 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 15, 2010 taky jsem měl něco podobnýho ;) hele není to focený v Milešově ? vůbec nevim kde to je já tu fotku našel náhodou na škodavirtu felušku sem neviděl skoro rok co jí má novej majitel pedály a přední černý blinkry namontovaný.. jen sem zapoměl odfotit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Leden 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 16, 2010 tak face prdelky hotovej a už sem se nevydržel koukat na tu špinavou chudinku tak sem ji trošku umyl ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Leden 16, 2010 Sdílet Odesláno Leden 16, 2010 vypadá to hnedka líp 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Leden 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 16, 2010 vypadá to hnedka líp Tj ale potřebuju vyměnit všechny dveře je to pobitý a panty sou na s...čku ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Leden 16, 2010 Sdílet Odesláno Leden 16, 2010 tak to už je jen detail,já mám taky spadlí řidičovy dveře ale i tak vypadá dobře a až dš ty černý xenony tak to bude stát za to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Leden 16, 2010 Sdílet Odesláno Leden 16, 2010 Čistá fešanda vypadá dobře! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Leden 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 17, 2010 tak to už je jen detail,já mám taky spadlí řidičovy dveře ale i tak vypadá dobře a až dš ty černý xenony tak to bude stát za to xenony snad namontuju tenhle týden ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Leden 17, 2010 Sdílet Odesláno Leden 17, 2010 tak to bude luxus ,taky jsem o ni přemýšlel,ale zase dodělávat aut.regulaci se mi moc nechce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Leden 18, 2010 Sdílet Odesláno Leden 18, 2010 tak face prdelky hotovej ;) a už sem se nevydržel koukat na tu špinavou chudinku tak sem ji trošku umyl ;) Ty woe, ty predelavas jak drak! ;) Kde beres ty dily? Kupujes rovnou v cerny? nebo davas jeste do lakovny? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Leden 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2010 Ty woe, ty predelavas jak drak! :lool: Kde beres ty dily? Kupujes rovnou v cerny? nebo davas jeste do lakovny? :D právě že shánim v barvě lakovat to zatim nechci možná až přístí zimu jen to na jaře nechám rozleštit ,lakovali mi jen masku... no ted mě čekaj ty dveře,ale zatim sem nesehnal žádný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Leden 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2010 prosím o radu jaký blinkry do blatníků BÍLÝ nebo ŠEDÝ RS nebo ORANŽOVÝ STŘÍKNUTÝ NA ČERNO :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Leden 18, 2010 Sdílet Odesláno Leden 18, 2010 bílý by tam moc razil..oranžový taky..takže buď RS kouřový a nebo ty co máš stříkni na tmavo.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Leden 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2010 taky se přiklánim k těm uplně černejm jen aby to nebylo moc laciný ale zas si řikam když černá tak se všim všudy :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Leden 18, 2010 Sdílet Odesláno Leden 18, 2010 laciný?? neeee...ja osobně se na to taky hned z jara chystám...boční blikače a zadní lampy pujdou do černa 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 18, 2010 Sdílet Odesláno Leden 18, 2010 ja bych dal z RS :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Leden 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2010 ja bych dal z RS :lool: to už bych se po tobě opičil až moc :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Leden 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2010 laciný?? neeee...ja osobně se na to taky hned z jara chystám...boční blikače a zadní lampy pujdou do černa já zadní lampy ne bo se nechci hádat s kliftonama... no i když u mě to bude asi jedno kvuli těm černej xenům :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Leden 18, 2010 Sdílet Odesláno Leden 18, 2010 jaky je rozdím mezi bílým když se lehce stříkne a RS??? žádný..a takhle si ten kouřový odstín dá podle potřeby Jak na přední tak na zadní by neměli nic říkat....pokud to svítí jak má 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Leden 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2010 jaky je rozdím mezi bílým když se lehce stříkne a RS??? žádný..a takhle si ten kouřový odstín dá podle potřebyJak na přední tak na zadní by neměli nic říkat....pokud to svítí jak má no já boční stříknu ty oranžový na černo přeci jen to bude blikat víc oranžověji(si myslim) a zadní necham origo.. no mžná udělam jen blinkr a couvačku kouřovou folií jako mcsolle 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 18, 2010 Sdílet Odesláno Leden 18, 2010 No já se přikláním k origo RS :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 18, 2010 Sdílet Odesláno Leden 18, 2010 (upraveno) cermi: ja mam bily a necham je bily :lool: se treba nekdy ukazu v Usti Upraveno Leden 18, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Leden 18, 2010 Sdílet Odesláno Leden 18, 2010 já mám taky RS a myslím že jsou zatmavený až dost :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Leden 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2010 já mám taky RS a myslím že jsou zatmavený až dost :lool: jenže ja mám TDI a nerad dávám věci z RS i když teda stropnici z něj mam no 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 18, 2010 Sdílet Odesláno Leden 18, 2010 ja bych rekl, ze to nebude tak hrozny a nebude s tim takova prace, vymenis a je to... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Leden 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2010 no o práci mi nejde zatim vše zvládám sám ale jde o to že TDI nemá moc společnýho sRS (ale jako neodsuzuju že si někteří vylepšují podle RS) :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 18, 2010 Sdílet Odesláno Leden 18, 2010 jo, tenhle pohled chapu taky jsem ho dlouho zastaval, ale uz jen volant to zmenil :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Leden 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2010 no já mám volant VW neperforovanej takže nic vlastně lžu mám pedály z RS ale nevědel sem jaký jiný dát a pak ta cena :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Leden 18, 2010 Sdílet Odesláno Leden 18, 2010 já mám taky TDI,ek nemusíš říkat že jsou z RS ale třeba z roomstru nebo fabie II a máš to :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 18, 2010 Sdílet Odesláno Leden 18, 2010 a nebo si predstavuj, ze jsou to ty bily nastrikany :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.