Sterny Odesláno Prosinec 30, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 Tak ono zase není tak jednoduché u ročniku 99 :) tam se musi toho předělat více než jen dát jiné topení a ovladácí panel. to já vím že to není jen v tomhle ale myslel jsem že když to měl všechno venku tak si to mohl rovnou předělat :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Prosinec 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 Tak ono zase není tak jednoduché u ročniku 99 :) tam se musi toho předělat více než jen dát jiné topení a ovladácí panel. jj přesně u 99 je to i s celou elektrikou a do toho se mi vážně nechtělo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Prosinec 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 jj přesně jak říká spooky1,taky bych šel asi do HP nebo KW,ale já chci stavitelnej už jenom kvůli těm rozšířenejm blatníkům.takže aby to šlo snížit tak o ty 40 mm a klidně i víc.a ještě uvažuju o větších kolech tak uvidím.jinak ten interier fakt super je to povedený,jen to chce ještě RS volant :) jo a ještě dotaz možná budu prodávat 17'' kola tak jestli by si neměl zájem? díky ja mám už vyhlídnutý 18ky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Prosinec 30, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 díky ja mám už vyhlídnutý 18ky :) já právě taky chci dávat magnesioví 18'' speedline 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seth Odesláno Prosinec 30, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 tak interier se ti povedl :) ta změna je hned znát kamarád má taky španělskej taxik, ale toledo a zatím jezdí v pohodě :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Leden 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2010 našel jsem ještě fotku jedný mojí ex škodovky i když sem ji takhle koupil tak se pochlubím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pointfrost Odesláno Leden 2, 2010 Sdílet Odesláno Leden 2, 2010 njn ten introš je prostě dokonalej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Leden 2, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2010 njn ten introš je prostě dokonalej ještě mi chybí stropnice s volantem a nějaký detaily aby to bylo dokonalý :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Leden 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Takže dnes sem si byl pro černou stropnici a pro volant jedu navečer nakonec ho prodává můj kamarád sice neni perforovanej jako u RS a je z VW ale ten znak by měl jít vyměnit.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Leden 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 tak volantik už je doma zítra ho tam naláduju jen ten znak vyměnit nejde :) máte někdo nápad co s tím vymyslet? dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 Na vrakaci si nech airbag vymenit za skodovackej. :) Ja to mam treba tak, ze mam pres znak cernou folii, takze mam jen stribrnej krouzel a znak nikde. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Leden 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 Na vrakaci si nech airbag vymenit za skodovackej. :) Ja to mam treba tak, ze mam pres znak cernou folii, takze mam jen stribrnej krouzel a znak nikde. no dobrej nápad :D snad ho někde budou mít a nebo to udělám jak ty jestli nevadí už ho tam mám i tu stropnici a spokojenost s inetrierm je ohromná 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 čavec nahod foto jak to vypadá tan volant je paráda já už ho mám delší dobu a nic jinýho bych už do octavky nechtěl.no možná z R32 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 Tak ať stropnice slouží pane, bylo mi potěšením. Octa moc pěkná Jinak znak na volantu je stejně velký jako nálepka na středových pokličkách origo disků. Takže sloupnout a přelepit, já to takhle řešil u volantu z Cupry 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Leden 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 Tak ať stropnice slouží pane, bylo mi potěšením. Octa moc pěkná :) Jinak znak na volantu je stejně velký jako nálepka na středových pokličkách origo disků. Takže sloupnout a přelepit, já to takhle řešil u volantu z Cupry dík za radu :lool:, interier už je hotov dle mých představ teď mě čeká exterier a taky repas startéru :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Leden 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 čavec nahod foto jak to vypadá :) tan volant je paráda já už ho mám delší dobu a nic jinýho bych už do octavky nechtěl.no možná z R32 foto bude,dnes sem neměl u sebe foťák :lool: R32 good ale ty prachy za něj :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 copak ty úrachy ale já ho hlavně nemoh nikde sehnat a když jsem koupil tenhle tak jsem ho našel skoro všude :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Leden 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 5, 2010 tak tu mám nějaké fotky komplet interieru (už sou poslední :D ) teď mě čeká venek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Leden 5, 2010 Sdílet Odesláno Leden 5, 2010 no chlape vypadá to super,to se ti fakt povedlo.jestli takhle budeš pokračovat dál tak to bude určitě pecka auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Leden 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 5, 2010 dík zvenku to zustane normální jen chci xeny kola a ten podvozek ale to už jsem psal :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Leden 5, 2010 Sdílet Odesláno Leden 5, 2010 i to stačí.já už mám kola i podvozek sehnanej tak jsem zvědav kdy to bude 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Leden 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 5, 2010 no jen co se oteplej meze 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Leden 5, 2010 Sdílet Odesláno Leden 5, 2010 už aby bylo léto,aby se zase dalo něco dělat.a jaký chceš dávat kola?17'' nebo 18''? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Leden 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 už aby bylo léto,aby se zase dalo něco dělat.a jaký chceš dávat kola?17'' nebo 18''? sem rozhodnutej pro 18" ale ještě nemám vybráný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Leden 6, 2010 Sdílet Odesláno Leden 6, 2010 já se byl dneska koukat na kola,jsou to 18''speedline,měl jsem na výběr ze 4 možností provedení paprsků,tak až najdu foto tak přidám co jsem si vybral.jen budu mít trošku problém,protože to je s ET 20 tak jsem vůbec zvědavej jestli je tam dostanu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Leden 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 tak dnes zas jedna malá změna k lepšímu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 HEZKÁ ZMĚNA A PĚKNĚ TO PROKOUKLO ;) JAKO NOVÉ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Leden 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 facelift dělá divy ;) ještě zadek a bude to dobrý teda bude to lepší až tam naoperuju xeníky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adler Odesláno Leden 9, 2010 Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 ty jedes jak drak cece jak to tvoje tema sleduju pekne jen tak dal :-) jak emas v planu kola a podvozek? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Leden 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2010 ty jedes jak drak cece jak to tvoje tema sleduju pekne jen tak dal :-) jak emas v planu kola a podvozek? kola 18" podvozek ještě nevim na feldě sem měl HPčko bylo tvrdý tak akorat,ale zadek mi začal po roce rosit tak nevim jestli do něj pujdu, hlavně koukám na cenu protože na těch našich silnicích jdou do kytek všechny podvozky (si myslím) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.