čermi Odesláno Leden 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 Díky díky díky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Leden 26, 2010 Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 Ja uz je chci taky vypada to bombove ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Leden 26, 2010 Sdílet Odesláno Leden 26, 2010 jo svetla jsou moc pekna.... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Leden 27, 2010 Sdílet Odesláno Leden 27, 2010 cermi jak jsi lakoval ty xenony??? vypada to fakt luxusne !!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Leden 27, 2010 Sdílet Odesláno Leden 27, 2010 šikulík,vypadá to fakt dobře ;) :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Leden 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 27, 2010 cermi jak jsi lakoval ty xenony??? vypada to fakt luxusne !!!!! no musíš je rozlepit(jde to blbě) pak,klasika zmatnit osmistovkou odmastit a černej matnej sprej ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Únor 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 tak po dlouhý době sem zas něco udělal na taxíku :) za chvíli je běžim nahodit.. doufám že to bude dobrý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Únor 5, 2010 Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 tak po dlouhý době sem zas něco udělal na taxíku za chvíli je běžim nahodit.. doufám že to bude dobrý Jo urcite budou vypadat dobre! :D Ale ty moje by ti tam sedly jeste vice.. Muzeme nekdy zkusit prohodit a uvidiis! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Únor 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 Jo urcite budou vypadat dobre! :D Ale ty moje by ti tam sedly jeste vice.. Muzeme nekdy zkusit prohodit a uvidiis! :) no ty voe to by byl už uplnej negr :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Únor 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 jo a přestal mi svítit jeden xen myslel sem že to je výbojkou tak sem ji vyměnil a nic .. takže sem přehodil řídící jednotky a je to tim :).. tak sem si xeny moc neužil.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Únor 5, 2010 Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 čermi: Jsi dával na ty světla folie? Vypadá to fakt dobře... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Únor 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 čermi: Jsi dával na ty světla folie? Vypadá to fakt dobře... nene stříknul sem to tim sprejem na světla 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Únor 5, 2010 Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 moc pekna svetla. ps: to lepidlo co zustalo od octavia, sundas nebo nalepis nove? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Únor 5, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2010 moc pekna svetla. ps: to lepidlo co zustalo od octavia, sundas nebo nalepis nove? sundám ale už sem to dnes nějak nestíhal :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Únor 8, 2010 Sdílet Odesláno Únor 8, 2010 no ty voe :) to by byl už uplnej negr :) Pekny to je! :( Ale udelej lepsi fotky.. z vetsi dalky! Jinak ti tam kolem toho lakovani prokouknul ten chrom, ze jo? Asi bych to poresil nejakou lihovou fixou.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Únor 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 8, 2010 Pekny to je! Ale udelej lepsi fotky.. z vetsi dalky! Jinak ti tam kolem toho lakovani prokouknul ten chrom, ze jo? Asi bych to poresil nejakou lihovou fixou.. :D jj udělám ale až bude trochu tepleji a umeju to trošku to tam prosvítá no budu s tim muset něco pořešit :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Únor 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 14, 2010 už mi zas svítěj xeny jen už budu muset dodělat ty ostřiky dnes se nějak vyrojili ochránci a bude hůř 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Únor 14, 2010 Sdílet Odesláno Únor 14, 2010 tak to je super že ti to svítí taky budu muset udělat ostřiky nebo možná jenom záslepky aby to vypadalo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Únor 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2010 Tak sem udělal ostřiky sice nejsou origo a podle mě vypadaj líp srry za fotky zase sem měl jen oldschool mobil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JJM Odesláno Únor 20, 2010 Sdílet Odesláno Únor 20, 2010 Tak sem udělal ostřiky sice nejsou origo a podle mě vypadaj líp ;)srry za fotky zase sem měl jen oldschool mobil prosim navod a co treba kupit , Super lepsi jak original a snad jednoduši jak fabia ostriky , 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Únor 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2010 prosim navod a co treba kupit , Super lepsi jak original a snad jednoduši jak fabia ostriky , mohl sem to tu nechat jako hádanku co? ;) ne jsou to klasický ostřiky okna ze šade 120 á 18,- od očka sem si to rozměřil vyvrtal dirku dal gumovou průchodku v nárazníku protáhnul hadičky a ostřiky zamáčknul do průchodek práce asi tak hodku a dokonce mi i stříkaj jen teda souběžně s oknem ale na léto to odpojim a kydby náhodou cajti chtěli vidět jak to stříká tak to u bandasky zapojim a je to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JJM Odesláno Únor 20, 2010 Sdílet Odesláno Únor 20, 2010 DIK V LETE SE NA TO VRHNU , MNE TO NEVA ze to strika naraz z oknem , voda do ostriku je skoro zadarmo :-) , DIKI 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Únor 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2010 DIK V LETE SE NA TO VRHNU , MNE TO NEVA ze to strika naraz z oknem , voda do ostriku je skoro zadarmo :-) , DIKI tj je skoro zadarmo ale v létě máš pak furt od toho špinavý auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Únor 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 Tak sem dnes vyčistil a zaslepil EGR avyměnil všechny podtlakový hadičky ,tímto děkuji Brunovi128 za dodání :) Ale řekl bych že mám nějak moc oleje v trubkách ke cooleru takže už začínám šetřit na turbo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 24, 2010 Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 Tak sem dnes vyčistil a zaslepil EGR avyměnil všechny podtlakový hadičky ,tímto děkuji Brunovi128 za dodání :D Ale řekl bych že mám nějak moc oleje v trubkách ke cooleru takže už začínám šetřit na turbo :P No pěkný ať žije ekologie :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Únor 26, 2010 Sdílet Odesláno Únor 26, 2010 před 20 minutama spatřen v Lovo na kruháči.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Únor 26, 2010 Sdílet Odesláno Únor 26, 2010 @cermi: nemohl bys prosim Te negde napsat clanek o tom jak to mam vse dat dole a vycistit? Abych neco ne potento. A na kolik vijdou ty hadice? A jede ted lepe? Dik. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Březen 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2010 před 20 minutama spatřen v Lovo na kruháči.... Jj jel sem do práglu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Březen 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2010 @cermi: nemohl bys prosim Te negde napsat clanek o tom jak to mam vse dat dole a vycistit? Abych neco ne potento. A na kolik vijdou ty hadice? A jede ted lepe? Dik. no nějak to sepsat můžu.. hadíčky vyšli na 350korunek prodává je bruno tady na foru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Březen 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2010 jinak už se připravuju na léto :)druhá fotka je virtual ale chci to takhle udělat untitled.bmp untitled.bmp 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.