Přejít na obsah

octavia 66kW

Doporučené příspěvky

jj přesně jak říká spooky1,taky bych šel asi do HP nebo KW,ale já chci stavitelnej už jenom kvůli těm rozšířenejm blatníkům.takže aby to šlo snížit tak o ty 40 mm a klidně i víc.a ještě uvažuju o větších kolech tak uvidím.jinak ten interier fakt super je to povedený,jen to chce ještě RS volant :) jo a ještě dotaz možná budu prodávat 17'' kola tak jestli by si neměl zájem?

díky ja mám už vyhlídnutý 18ky :palec:

Odkaz ke komentáři
Na vrakaci si nech airbag vymenit za skodovackej. :) Ja to mam treba tak, ze mam pres znak cernou folii, takze mam jen stribrnej krouzel a znak nikde.

no dobrej nápad :D snad ho někde budou mít a nebo to udělám jak ty jestli nevadí :smich: už ho tam mám i tu stropnici a spokojenost s inetrierm je ohromná

Odkaz ke komentáři
Tak ať stropnice slouží pane, bylo mi potěšením. Octa moc pěkná :)

Jinak znak na volantu je stejně velký jako nálepka na středových pokličkách origo disků. Takže sloupnout a přelepit, já to takhle řešil u volantu z Cupry

dík za radu :lool:, interier už je hotov dle mých představ teď mě čeká exterier a taky repas startéru :)

Odkaz ke komentáři
ty jedes jak drak cece jak to tvoje tema sleduju pekne jen tak dal :-) jak emas v planu kola a podvozek?

kola 18" podvozek ještě nevim na feldě sem měl HPčko bylo tvrdý tak akorat,ale zadek mi začal po roce rosit tak nevim jestli do něj pujdu, hlavně koukám na cenu protože na těch našich silnicích jdou do kytek všechny podvozky (si myslím)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...