Přejít na obsah

octavia 66kW

Doporučené příspěvky

PISE HOBLIK SPATNE JSEM PREPNUL PROFIL :

Hlavne at s blinkrama nemas podobnou smulu jako ja, objednal jsem v OB autodily a prisly mi dva cerne blinkry, bohuzel dva leve, a dosud mi nebyli schopni poslat spravny zpatky.....:-(

no ty voe...třeba mi přijdou dva pravý :huh: .. ne vážně jako do hradce se mi kvuli tomu jet nechce ;)

Odkaz ke komentáři
tak sem to nevydržel a zkusil je na auto ještě bez černejch blinkrů :blink:..

Ty jo, ja ti neviim.. Na me to je az moc cernota.. ty vnitrky bych nechal chromovy, jenom ramecky bych laknul. Taky se bojiim toho, ze v nich pak bude para..

Mozna se na to vyprdnu, mam origo xenony s nivelaci.. a to auto musiim jeste prodat nejak v cajku.. popremysliim

Odkaz ke komentáři
Ty jo, ja ti neviim.. Na me to je az moc cernota.. ty vnitrky bych nechal chromovy, jenom ramecky bych laknul. Taky se bojiim toho, ze v nich pak bude para..

Mozna se na to vyprdnu, mam origo xenony s nivelaci.. a to auto musiim jeste prodat nejak v cajku.. popremysliim

no černý to teda bude jak uhel :palec: ale co aspon mě všichni poznaj na dálku :) hlavně pomáhači a chrániči

Odkaz ke komentáři
Ja sem nemel nikdy rad cernou :)ale jak jednou zkusis nejde jinak :)ja uz bych jinou barvu nechtel :)

Mozna jeste tak bilou perlet bych prezil :(

já měl černou lagunu a to bylo peklo na udržbu furt to bylo špinavý(asi tim že je to renault :palec: )octa snad bude lepší :palec: ...chtěl sem bílou ale zas ta laurin kůže je nejlepší do černý no možná ještě do šedý metly...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...