surfman Odesláno Prosinec 31, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2012 PF 2013 PŘEJI VŠEM VŠECHNO NEJ DO NOVÉHO ROKU A MNOHO KILOMETRŮ BEZ POTÍŽÍ . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Leden 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 5, 2013 (upraveno) ještě jsem pořídil origo sadu denního svícení, byla za hubičku, jen nejsem moudrej z montáže, takže to asi budu muset svěřit někomu vod fochu a ještě bych potřeboval poradit s tímhle : je to constuct na octavii, komplet i s klíčema a bezp. kartičkou, bratru za 200,- ale kámoš co to doručil už neví z jaký totálky to vytáhnul, neví motorizaci octavie, ale mělo by to prý být na Octavii co má řazení táhly, což by měla být ta moje. nevíte někdo jestli to bude pasovat a nemáte někdo návod k montáži? Upraveno Leden 5, 2013 uživatelem surfman 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Leden 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 6, 2013 tak dnes dosaženo nájezdu 45000 km, takže příští víkend komplet výměna oleje a všech filtrů, toto letí, nedávno tam bylo 24600 km :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Leden 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2013 Tak i přes mrazík proběhla výměna oleje vč. olejového filtru,vzduchového filtru a kabinového filtru. Trochu zima, ale nedopadla garáž. Zase pokoj na 15 tis. km a foto kabiňáku před ...a po...žádnej viditelnej rozdíl, co? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Leden 20, 2013 Sdílet Odesláno Leden 20, 2013 Kabinovej je klasika,proti čistýmu o 20 kilo těžší a plnej humus Co to denní svícení?Máš to nainstalovaný?Bude to nejspíš to z OBdílů že? http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-facelift/svetla-blikace-tuning/predni-svetla/skoda-octavia-rele-pro-denni-sviceni-original-id:744.eshop Taky o něm uvažuju,ale nevim jestli je v těch papírech i návod k instalaci nebo ne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Leden 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2013 Denní svícení jsem koupil na aukru, za hubičku...ještě není nainstalovaný, zatím nebyl čas a teď mám trochu jiné starosti, ale návod tam je, jenže já nejsem moc fundovanej přes autoelektriku a chci aby to bylo pořádně udělaný :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Leden 25, 2013 Sdílet Odesláno Leden 25, 2013 Menil jsi predni lozisko? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Leden 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2013 Jjo, měnilo se pravý přední. nájezd byl cca 41000 km. Koukal jsem, že ti začalo taky hučet, jsi to málo zaklepal na dřevo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Leden 25, 2013 Sdílet Odesláno Leden 25, 2013 Jo malo jsem zaklepal, resil si to pres skodovku? Ndbo ze svojeho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Leden 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2013 ze svýho...auto už v tý době mělo po záruce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Leden 25, 2013 Sdílet Odesláno Leden 25, 2013 Idu psat do skodovky aspon bude sranda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Leden 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 27, 2013 Libore dej vědět, jak si pochodil ve škodovce Já to neřešil přes škodovku taky proto, že mě začalo hučet ložisko až po tom, co mě jedna blonďatá pilotka vyhnala skoro do pangejtu a já trefil na letních 17" pěknou díru Jinak mi dnes moje manželka dala předčasný dárek k zítřejším narozkám, ví jak mě potěšit: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Leden 27, 2013 Sdílet Odesláno Leden 27, 2013 Super kulich Tak vše nej k narozeninám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Leden 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 27, 2013 Jjo, kulíšek je super. Díky za přání 0 Citovat Odkaz ke komentáři
partner1999 Odesláno Leden 27, 2013 Sdílet Odesláno Leden 27, 2013 Taky se připojím s přáním k narozkám. :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Leden 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 27, 2013 děkuji děkuji, sice až zítra, ale díky. načínám už čtvrtou dekádu, hrůza 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 28, 2013 Sdílet Odesláno Leden 28, 2013 Soudruhu Surfmane :D Vše nejkrásnější k Tvým dvacetinám At se Ti daři vylézt z těch sraček a začit znoiva.Držím palce,Ty to zvládneš,věřím Ti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 28, 2013 Sdílet Odesláno Leden 28, 2013 Taktéž se připojuji s gratulací k narozkám :pivo: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Leden 28, 2013 Sdílet Odesláno Leden 28, 2013 Tak teda vsechno nejlepsi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Leden 28, 2013 Sdílet Odesláno Leden 28, 2013 Všechno nejlepší, ať Ti to jezdí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Leden 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2013 (upraveno) Díky kluci všem za přání. Romane, jsi mě pobavil, ke dvacetinám :smich: už dávno ne. A oslavuji jak jinak než prací, sedím v kamionu a zrovna čekám na pumpě až na mě přijde řada :-D Upraveno Leden 28, 2013 uživatelem surfman 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 28, 2013 Sdílet Odesláno Leden 28, 2013 Zitra bude dodávka,tak se stav...nebo někoho pro tu krabičku pošli :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Leden 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2013 Romane díky za zprávu, musíme to vyřidit osobně, dorazím asi o víkendu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Leden 29, 2013 Sdílet Odesláno Leden 29, 2013 Tak já jsem tu gratulaci odkládal na 28. abych negratuloval předem a teď koukám, že jsem to prozměnu prošvih Tak teda se zpožděním všechno nej k těm dvacetinám ať jsou cesty v kamionu pořád sjízdný a řidiči ohleduplný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Duben 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2013 (upraveno) Tak nějaké novinky, dřív nebyl čas. Fakt se mi daří, takže nárazník, který mi v listopadu poničily v servisu při výměně brzdový kapaliny a který jsem v únoru opravil, je zase rozbitej. Na cestě z návštěvy manželky a dcery v nemocnici v Praze jsem kousek před Sadskou ve tmě trefil trámek. Proletěl pod autem, takže nárazník rozbitej, plasty pod motorem utrhaný a jak jsem ho vzal předním kolem, tak rozházená geo, možná hnutá těhlice a tyč řízení. Takže zase radost. Zítra se autí veze do autorizáku na opravu, odhad škody asi 35 tis. Kč a měla by být do týdne hotová. Upraveno Duben 7, 2013 uživatelem surfman 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Duben 7, 2013 Sdílet Odesláno Duben 7, 2013 ty jo když se dři tak se daři :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Duben 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 Tak octávečka od včera v servisu, první pozitivní zpráva je, že přední nárazník dostanu nový, páč ho shledali jako neopravitelný. Už se těším, až bude autí zase v kupě a předek pěkně nalakovanej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Duben 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 12, 2013 Huráááá, zítra si mažu do servisu pro octuli, tak jsem zvědavej jak se jim zadařilo. Zítra hodím foto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Květen 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 5, 2013 No tak trochu se zpožděním dávám fotečky octávečky po opravě ... jsem spokojenej, je to pěkně nalakovaný, nikde není nic znát. Konečnej účet za opravu je cca 16 450 Kč. Foto nového nárazníku: A opravený práh: Taky jsem dostal od kámoše nový znaky, sehnal černou matnou folii a pustil se do přední masky a tady je výsledek: Před Po A fotky už na autě Dopadlo to docela dobře a myslím, že na ty černý to vypadá fakt pěkně. A ještě fotečky z jednoho koupání octy v bezkontaktním mycím centru v Jaroměři. Můžu doporučit, za pár kaček tu opláchnete auto bez drhnutí kartáčema. Na spláchnutí špíny super. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hynek Odesláno Květen 5, 2013 Sdílet Odesláno Květen 5, 2013 Pěkně opravené Líbějí se mi ty polepené znaky a myčka nemá chybu ;) Takovou pěknou tady v Hradci nemáme :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.