surfman Odesláno Prosinec 29, 2017 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2017 V létě taky proběhla malá generálka...začaly cvakat hydraulická zdvihátka, tak se měnilo...poškozená byla i výfuková vačka, tak i ta se dala nová. Motor už si zase tichounce přede. Jeden váleček byl komplet prodřenej... K.O. zdvihátko a vačka...jinak zdvihátka se dali INA a vačka Kolbenschmidt A nová vačka na místě a už se strojí zpět. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Prosinec 29, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2017 Kde jsi nakonec sehnal ty projektory? Snad jsi je nekupoval? Maji je v OBautodily za 1890kc kus ja dnes montoval 4 kusy do dvojkoveho Superba a posledni 4 jeste mam ale ty uz si nechava jako rezervni kdyby mi nejakej odešel. Kolik máš na Eresu najeto km? Já mám na druhý 1,8T najeto 540000km a zatim vse funguje jak ma.. Odesláno z mého HUAWEI VNS-L21 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 29, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2017 Pekna udrzba, hydrostely mam taky za sebou a taky ti po montazi dlouho cvakaly (me aspon 5 minut) nez se nacucly? Ty projektory jsou super :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Prosinec 29, 2017 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2017 Nene, nekupoval jsem je v Ob. Nedal bych za kus 1850,- Sehnal jsem je na bazaru. Jinak mám na RSu najeto 335 tis. Mám v tom LPG, ale to nemělo vliv. Konny: Jjo, cvakaly...bylo to jako traktor, ale jak se zalily olejem, tak tichoučko. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cico86 Odesláno Prosinec 30, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2017 ta pracovni deska v byte :D polovicka musela byt happy :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Prosinec 30, 2017 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2017 Jo holt není dílna, tak musí posloužit kuchyň. Nedošla žádné újmy a drahá polovička nic neříkala :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Prosinec 30, 2017 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2017 (upraveno) Dnes přidám takový přehled, co všechno se ještě letos dělo a co nás všechno potkalo... V létě vyměněny znovu, po necelém roce, tyčky stabilizátoru. Měněny před rokem, německá výroba. Po necelých 19 tis. obě strany roztrhaný manžety a drobné vůle. Nakonec jsem zjistil, že za německou výrobou se schovává Topran, a je to horší než Starline, proto doporučuji Topran nebrat. Dal jsem Lemforder, které mají úplně jiné zpracování a snad vydrží. Také proběhla výměna podlahového koberce v kufru, který měl zničenou tu spodní sololitovou desku, za pěkný zachovalý. To by nebyla jedničková octávka, abych si nevyměnil postupně všechny stahovačky...obě na levé straně během týdne...hned bylo o zábavu postaráno. V létě taky proběhnul servis klimatizace, únik žádnej, takže se vyčistilo a doplnilo trošku chladiva. Poslední pěkný den jsem obnovil barvu na předních třmenech. Zadní až na jaře. A aby si všichni nemysleli, že to mám furt čistý...takhle vypadalo auto na Tankovém dni v Lešanech. Při první příležitosti napraveno Upraveno Prosinec 30, 2017 uživatelem surfman 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Prosinec 31, 2017 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2017 (upraveno) Vzhledem k tomu, že máme tři děti a v autě bílej koberec, kterej už bílou moc nepřipomínal, tak také bylo provedeno kompletní vyprání koberce. Trochu jsem zotročil jedno z dítek, které má částečně na svědomí, že bílá už nebyla bílá :lol: Sedačky komplet ven, kartáček do ruky a pak mokrý vysátí...a na ty roky a kilometry to není zlý, koberec je zase bílý. Před: Průběh: Výsledek: Upraveno Prosinec 31, 2017 uživatelem surfman 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 31, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2017 Paráda pane ;-) Moc pěkně se staráš ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Prosinec 31, 2017 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2017 To víš, jednak musí sloužit, ale hlavně mi pořád dělá radost při každé jízdě. S novýma autama to takový není, tady si fakt užívám ježdění. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 2, 2018 Sdílet Odesláno Leden 2, 2018 Jooo na tom něco bude... já taky dycky mám že Octloukánka prodám, pak se svezu a zase mě to přejde... :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Leden 20, 2018 Sdílet Odesláno Leden 20, 2018 tady se přesedlalo na RSo no pěkně , 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Leden 20, 2018 Autor Sdílet Odesláno Leden 20, 2018 Jjo, už to je nějaký pátek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Únor 11, 2018 Autor Sdílet Odesláno Únor 11, 2018 Tak jsem si udělal radost, sehnal jsem ručičky budíků z Pola GTi a nechal jsem zrovna změnit barvu podsvícení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myš Odesláno Únor 18, 2018 Sdílet Odesláno Únor 18, 2018 No pekny a kdo ti to delal? Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Únor 20, 2018 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2018 Dělal mi to Honza Bezděk z Náchoda...je to bývalý spolužák ze základky a fakt šikovnej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Únor 21, 2018 Sdílet Odesláno Únor 21, 2018 Bílá barva je super, máš podsvícený všechno nebo jen budiky? Odesláno z mého HUAWEI VNS-L21 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Únor 21, 2018 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2018 Zatím mám jen budíky a řidičovy dveře. Zbytek bude brzo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Březen 18, 2018 Autor Sdílet Odesláno Březen 18, 2018 RSko slouží, kilometry přibývají, tak máme za sebou další výměnu oleje a filtrů. Zase na 10 tis. km klid. Ale zima byla svinská... :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 18, 2018 Sdílet Odesláno Březen 18, 2018 Respekt v takové zimě něco dělat venku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Březen 18, 2018 Autor Sdílet Odesláno Březen 18, 2018 Nebyla jiná možnost a přetahovat moc olej nechci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cico86 Odesláno Březen 18, 2018 Sdílet Odesláno Březen 18, 2018 idealne konecne napojit elektriku do garaze...prispeju ti 50% :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Březen 18, 2018 Autor Sdílet Odesláno Březen 18, 2018 Luky, kdyby to bylo jen na tom, tak by to i šlo, ale zatím se ani neví, kdo má el. pro všechny garáže na starosti. Ale už bych ji tam bral. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 19, 2018 Sdílet Odesláno Březen 19, 2018 Chválím takovou údržbu a respekt za práci v takové kose ! Měníš delší dobu po 10 tis.Km? Já zatím stále držím po 15 tis.Km., olej se mi neztrácí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Březen 19, 2018 Sdílet Odesláno Březen 19, 2018 Super udržba, u nás na vysocině je přes 5cm sněhu a venku bych to nedělal, olej taky držím 15000 zatim nedolívám.Odesláno z mého HUAWEI VNS-L21 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Březen 19, 2018 Autor Sdílet Odesláno Březen 19, 2018 Martin_TDI: Jjo, co mám RS tak držím výměny po 10 tis. km a nedolévám a motor šlape a je tichounkej, Navíc je uvnitř krásně čistej, bez jakékoliv úsady. kenny: díky, já to nemám kde dělat a chci mít jistotu, co si tam dávám, tak to nikomu nesvěřuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Březen 19, 2018 Sdílet Odesláno Březen 19, 2018 Ja si taky dělám všechno radši sám.... sací koš olejového čerpadla jsi už čistil, já se na to chystám až dodělám karoserii a nalakuju to Odesláno z mého HUAWEI VNS-L21 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Březen 20, 2018 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2018 jjo, sací koš jsem kontroloval, a nebylo ho potřeba čistit...jak měním olej po 10 tis. km a dávám Shell, tak byl úplně čistej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 21, 2018 Sdílet Odesláno Březen 21, 2018 Jo jo, pravidelné výměny kvalitního oleje jsou zárukou bezproblémového motoru ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Březen 28, 2018 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2018 Přesně tak Martine. Mám dotaz na všechny. Opravoval jste někdo lak na přední chladičové stěně? Mám ji na spodní polovině hodně orezlou, tak ji chci ošetřit, ale nevím, jestli lze nechat opískovat a dát do komaxitu, nebo nalakovat jiným způsobem. POkud už to někdo dělal, dejte tip a radu jak na to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.