Pajda077 Odesláno Duben 18, 2014 Sdílet Odesláno Duben 18, 2014 ahojte..Mám opět problém s výkonem .... je to asi 14 dní co jsem si zkusil půjčit váhu vzduchu z jiného auta a auto mi jelo jak má turbo tlačilo suprově.tak jsem si objednal váhu starší a po výměně se chovalo stejně jako s tou půjčenou váhou takže supr...dnes ale jedu zkuoším ho pořádně protáhnout ..mám 3 rychlostní stupeň ...šlapu na plyn na otáčkoměru mám 3000 otáček a najednou jako by mi něco omezilo výkon a auto se opět chová tak jako by turbo tlačilo o půl atmosféry méně....tak už vážně nevím čím to ...myslíte že tím jak auto nejelo jak má tak se mě mohl zasrat výfuk? nebo vidí z vás někdo nějaké jiné řešení?děkuji za cenné rady....a ještě bych se chtěl zeptat kolik stojí komplet vstřiky ..dostanu se do 2 tisíc? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas605 Odesláno Srpen 8, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2014 No komplet vstřiky do 2tisíc asi těžko :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Srpen 8, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2014 nechal bych si někde udělat diagnostiku za jízdy, kolik to tlačí na turbu, kolik dávají vstřiky atd, pak budeš chytřejší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukáš Vepřek Odesláno Srpen 11, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 11, 2014 Diagnostika za jizdy .. Ukaze mi to proc auto spadne do nouzaku ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Srpen 13, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2014 a nemáš náhodou zadělanou regulaci turba?? co píše diag?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pajda077 Odesláno Srpen 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 30, 2014 a nemáš náhodou zadělanou regulaci turba?? co píše diag?? no já ani nevím jestli to nějakou regulaci má mám totiž obtokové turbo a pořád mi to netáhne jak má je to líné...nevím jestli mám to turbo dát ven a jestli se vůbec dá tomu obtokovýmu turbu pomoct vyčištěním:-( co tam je potřeba čistit na obtokovém turbu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.