Hanzl Odesláno Srpen 15, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2014 moc pěkná octa a koukam že ji maš v te nejlepší možné barvě :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kiwi Odesláno Září 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2014 Tak kola jsem dnes obul na gumy 205/35 a je to hned někde jinde..zatím foto jen zadku,předek jsem nestihal a ani se mi uz nechtělo Na fotkách je to celkem nuda, ale snad co nejdřív splaším nějáký pořádný foťák a někoho kdo umí.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Září 2, 2014 Sdílet Odesláno Září 2, 2014 vypadá to dost dobře, solidní áčka, jen škoda, že když se ten zadek tak sníží tak to kolo je excentricky potlačeno dopředu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Září 2, 2014 Sdílet Odesláno Září 2, 2014 To jsou 17" nebo 18"?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kiwi Odesláno Září 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2014 18.. S tou gumou vypadají malinké co :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Září 2, 2014 Sdílet Odesláno Září 2, 2014 Paráda... O kolik to máš dole? Když to tak vidim taky budu muset ještě cuknout dolu :D mam to vysoký :'( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kiwi Odesláno Září 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 2, 2014 Maximálně.. Vzadu stelovaci misky ven a je tam jen ta miska s vnějším závitem :) jinak v cm ti to neřeknu ale asi dost :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Září 3, 2014 Sdílet Odesláno Září 3, 2014 Maš to super prvně koza a pak bum na zem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kiwi Odesláno Září 30, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 30, 2014 Dneska jsem si hrál s koženkou, poprvé v životě a výsledek je neskutečně super,nečekal jsem to vubec tak dobré, fakt se musím pochválit i když to smrdí :D Všechny madla + ruční brzda tak snad se vám to taky bude líbit, kdyby do toho někdo chtěl jit a poradit tak se ptejte ;) + octa dostala konečně novou baterku, ta předtím tam byla 7-8 let V plánu jsou teď bezramínkové stěrače,možná sportovní filtr(nic od toho nečekám,pouze pro můj pocit) a přes zimu všechno natřít a ošetřit ať nerezne + po zimě výměna všech filtrů..Přišti rok rozvody + olej ...A chtěl bych se zeptat jak je to s olejem do převodovky, jestli pro jistotu měnit nebo nechat být.. popř. po kolika měnit.Díík ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Září 30, 2014 Sdílet Odesláno Září 30, 2014 Ty másle teda palec nahoru ;) to se mi líbí, asi to někdy okopcim ;D nemáš fotku jak si to udělal u řidiče? Fakt dobrej nápad :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Říjen 1, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2014 Moc pěkná práce ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Říjen 1, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2014 vypada to dost dobře :) nejsi z okoli Ostravy nebo Brna? by mě zajímalo jak to vypadá na živo :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kiwi Odesláno Říjen 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2014 Havířov :D jestli pořádáte nějaké srazy v Ostravě tak můžeš dát někdy vědět přijel bych i s kámošem :) kdyztak napiš do zpráv kontakt třeba Facebook jestli mas :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Říjen 1, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2014 no ja se v Ově pravě vyskytuju ted už jen občas za rodinou nebo uskladnit kola na zimu :D ale nějaky vikend v řijnu pojedu tak bysme se mohli skusit srazit, kontakt pošlu do sz :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Říjen 1, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2014 Nahodíš sem fotku celého vozu také? Ať se pokocháme tvou výškou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kiwi Odesláno Říjen 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2014 Příští tyden mám volno tak zkusím sehnat nějáký foťák a vyfotit to ... zrnité fotky z mobilu už mě nebaví Předek ještě nemám doladěný, budu to řešit až přes zimu Hanzl: škoda, že jsi pláchnul do Brna :lool: Jinak dík za chválu, něco se mi zas po dlouhé době povedlo a stálo za to vyzkoušet :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Říjen 1, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2014 ty madla vypadají fakt dobře, to chci vidět naživo ! někdy musíš přijet na sraz v Ově, myslím, že bývá první neděli v měsící na parkovišti před Kika v Shoping parku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kiwi Odesláno Říjen 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 8, 2014 Tak jak jsem slíbil, včera jsem si pořídil foťák a dneska krásné počasí, tak jsem ho šel vyzkoušet, vůbec s tím ještě neumím, ale i tak se mi fotky líbí. Doufám, že i vám a snad i to auto :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Říjen 8, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2014 Hezky! To je u zermanic ne? :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Říjen 8, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2014 Big like blue octa :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
De_Tomaso Odesláno Říjen 8, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2014 Je to dobrý,jen bych doporučoval podlozky pod nápravu,ať máš kolo na středu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kiwi Odesláno Říjen 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 8, 2014 Hanzl: jojo žermanice De_Tomas: tak až budeš doma tak bych prosil výkres na podložky pod motor a nápravu, děkuji :D Jinak díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanzl Odesláno Říjen 8, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2014 kámoška má asi 200 metru od tohodle mista chatu, sem si říkal že tu zavoru poznavam :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Říjen 8, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2014 Nádherné fotečky ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladis Odesláno Říjen 10, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2014 Nádhera Dřív jsem tuhle barvu moc nemusel, ale čím dál víc jí přicházím na chuť. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.