Přejít na obsah

Modrej kombajn z Prahe

Doporučené příspěvky

Něco málo na předku hotovo...
Sticker půjde časem dolů, jen dočasně než bude lak, tažný oko na zkoušku.
Co se blinkrů týče, fólie měla být tmavší, odstín jako ty malý v blatníkách, bohužel to dopadlo takhle, musím koupit sprej a předělat to.
Masku ještě nalakovat na černo.
Všechno šlo celkem dobře, nicméně stále čekám na dodělání laku na posledním disku, nejdřív odešla pískovačka a teď zase něco dalšího, asi už se nedočkám :wallbash:

post-23374-0-54277400-1401125055_thumb.jpg

post-23374-0-44696700-1401125099_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Jo to moje lakování neni žádná sláva, ale když se nepovede tak můžu nadávat jenom sám sobě.

Jen tak mimochodem, neví někdo jak je nad čelním oknem to těsnění nebo co to je, dá se vyndat aniž by se zničilo? Mám tam puchýřky a potřeboval bych to dát pryč a obrousit. Případně jestli se dá pořídit nový ve škodofce.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Postup na modrý skoro žádnej. jenom se tu patlám s agáve služebákem - komplet přední náprava krom tlumičů a per, olej, šecky filtry, brzdy atd....navíc jsem si přivezl další auto na kterým musím udělat pár věcí.
post-23374-0-34830500-1402760582_thumb.jpg
No a aby toho nebylo málo tak jsem byl v pátek ve strašnicích kde mám mít namíchanou barvu, základ i plnič a světe div se pánové to už ve 2 zabalili i když mají mít do 5, takže jsem bez barvy :wallbash:
Nenašel by se tu někdo kdo by prodával podložky z 5x100 na 5x130 ideálně 25-35mm?

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Konečně jsem se dostal k lakování toho boku, fotoreport během víkendu.
Podložky 35mm na předku i zadku, gumy vzadu už dostaly dobrou čočku od blatníků, ale nevadí.

Teď bych udělal menší hlasování, jestli ty zadní světla tmavit jako na fotce (teda už jenom to levý :D ) nebo to nechat v sérii.
post-23374-0-28532200-1405528684_thumb.jpg
Mě se to celkem líbí, na druhou stranu líbí se mi i origo, případně jsem pro to udělat úplně jinak.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...